Fatálne následky očkovania: Hlavný nemecký patológ žiada viac pitiev očkovaných ľudí. 30 až 40 percent údajne zomrelo „na očkovanie“
10 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Viac ako jedno z troch úmrtí po očkovaní môže byť spôsobené samotným očkovaním. Taký je výsledok z viac ako 40 obdukcií,  ktoré urobil Prof. Dr. Peter Schirmacher z Ústavu patológie na Univerzite v Heidelbergu. Najnovšie údaje zo štúdie Biontechu tiež poukazujú na výrazne vyšší počet úmrtí v dôsledku očkovania, píše epochtimes.de.


30 až 40 percent osôb, ktoré zomreli po očkovaní, mohlo zomrieť v dôsledku očkovania. K tomuto záveru dospel Prof. Dr. Peter Schirmacher z Ústavu patológie na Univerzite v Heidelbergu. Riaditeľ ústavu preto žiada, aby sa robilo viac pitiev ľudí, ktorí zomreli v časovej súvislosti s očkovaním. Problémom je, že mŕtva zaočkovaná osoba nie je vždy takto registrovaná.

Masívne vedľajšie účinky po očkovaní detí teraz aj v Rakúsku. Trpké svedectvo matky dvoch vážne chorých detí (Willi Huber)
Komentár Williho Hubera (Report24) Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Profesor Schirmacher kvôli tejto svojej požiadavke zožal okamžite dávku ostrej kritiky. Inštitút Paula Ehrlicha napríklad uviedol, že takéto vyjadrenia nie sú prijateľné.  Ani šéf  nemeckej Stálej komisie pre očkovanie (STIKO) nevie o žiadnych údajoch, ktoré by  odôvodnene umožňovali urobiť takéto vyhlásenie. Prof. Schirmacher ale oponoval veľmi jasnými slovami.

Prof. Schirmacher stojí od roku 2004 na čele Ústavu patológie v Heidelbergu. Ako píše "Ärzteblatt", na klinikách univerzitnej nemocnice sa už rok robia pitvy covidových pacientov. Projekt pod vedením profesora Schirmachera podporil štát sumou 1,8 milióna eur. Viac ako 200 pitiev na základe získaných poznatkov "viedlo okrem iného k lepšej liečbe a umelej ventilácii pacientov s COVIDom", pokračuje Ärzteblatt.

Bývalý rakúsky vicekancelár Strache varuje pred „veľkým resetom“ (Steffen Munter)
Komentár Steffena Muntera (The Epoch Times) Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Frekvencia fatálnych následkov očkovania sa podceňuje

Patológ vykonal obdukciu viac ako 40 ľudí, ktorí zomreli do dvoch týždňov po očkovaní. Jeho záver: Frekvencia fatálnych následkov očkovania sa podceňuje. Podľa neho viac ako jeden z troch mohol zomrieť na následky samotného očkovania.

Mimochodom, profesor Schirmacher sa nepovažuje za kritika očkovania. Podľa jeho vlastného vyjadrenia bol aj on očkovaný a nechce šíriť paniku. Napriek tomu má na stole takéto výsledky.
Výsledky prichádzajú pre vládu v nevhodnej chvíli

Tento záver nezapadá do koncepcie vlády a výrobcov vakcín a prichádza vo veľmi nevhodnej chvíli. Iné štúdie však tiež poukazujú na výrazne vyšší počet úmrtí medzi očkovanými osobami.

Vírus sa vracia! Majster sveta v očkovaní – Izrael bojuje s raketovým nárastom nových prípadov (Peter Münch)
Komentár Petra Müncha (Süddeutsche Zeitung) Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Výrazne viac úmrtí po očkovaní?

Podľa slov patológa problémom je, že u neho končí príliš málo zaočkovaných, ktorí mali inú príčinu úmrtia. „Obhliadajúci lekári nezistí súvislosť s očkovaním, potvrdí prirodzenú smrť a pacient je pochovaný," – cituje patológa "Ärzteblatt". "Alebo obhliadajúci lekár udá nejasnú príčinu smrti a prokurátor zas nevidí žiadne cudzie zavinenie, a zosnulý sa tak môže dať pochovať.“

Rovnaký problém je zrejmý aj v nedávnom hodnotení štúdie vakcíny od konzorcia Pfizier/Biontech, v ktorom sa hovorí o 20 očkovaných osobách, ktoré zomreli. Jedna z nich preukázateľne zomrela na COVID-19. V komentári k štúdii sa uvádza:

Svedectvo rakúskej detskej lekárky o závažných vedľajších účinkoch po očkovaní detí proti COVIDu (The Epoch Times)
Komentár sm (The Epoch Times) Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová


„U veľkej časti hlásených príčin úmrtí nemožno vylúčiť infekciu COVIDom-19. Ukázalo sa, že infekcia COVID-19 je najčastejšou príčinou takmer všetkých komplikácií uvedených v štúdii."

Spoločnosť Biontech, žiaľ, neuvádza, či boli testy zosnulých pozitívne. V komentári sa ďalej píše, že je preto odôvodnené predpokladať, že najmenej desať z týchto úmrtí možno dať do súvislosti s COVIDom-19.
Nemožno vylúčiť možnú súvislosť s očkovaním

Oba výsledky vedú k tomu istému: Nemožno vylúčiť možnú súvislosť s očkovaním. Hoci existuje zákonná ohlasovacia povinnosť, podozrenia na úmrtie v dôsledku očkovania sa nezaznamenávajú. Jediný spôsob, ako zistiť súvislosť s očkovaním, aj keď je príčina smrti údajne jasná, je pravdivé uvedenie posledného očkovania v úmrtnom liste, aby sa následne potom urobila pitva.

Záhadné úmrtia pilotov: Je za tým očkovanie?  (Ani Asvazadurian)
Komentár Ani Asvazaduriana (The Epoch Times) Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Požiadavka na viac obdukcií zaznela už v marci

Kritika na adresu profesora Schirmachera nenechala na seba dlho čakať. Inštitút Paula Ehrlicha vyhlásil, že nemožno akceptovať takéto vyhlásenia, pretože sa vie primálo o vedľajších účinkoch a podceňovaní rizík očkovania.

Thomas Mertens, šéf nemeckej Stálej komisie pre očkovanie (STIKO), podľa denníka Ärzteblatt povedal: "Nepoznám žiadne údaje, ktoré by oprávnene viedli k takýmto vyhláseniam.“ Mertens neberie do úvahy ani „šedé“ čísla nenahlásených prípadov.

Aj vakcína Biontechu končí „v koši“ (Carolin Friesová, Laura Höringová)
Komentár Caroliny Friesovej a Laury Höringovej (Süddeutsche Zeitung) Čítať ďalej
12 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„Kolegovia sa určite mýlia“

"Kolegovia sa určite mýlia, pretože nedokážu kompetentne posúdiť takúto špecifickú otázku,“ – oponuje profesor Schirmacher. Očkovanie je nevyhnutnou súčasťou boja proti SARS-CoV-2, ale netreba pred ním zatvárať oči.

Prof. Dr. Johannes Friemann, vedúci Ústavu patológie v Nemocnici v Lüdenscheide a vedúci pracovnej skupiny pre obdukcie v Spolkovom združení nemeckých patológov, už v marci v liste ministerstvu zdravotníctva požadoval viac pitiev očkovaných osôb. To bol jediný spôsob, ako dokázať, alebo vylúčiť súvislosti medzi úmrtiami a očkovaním. Odpoveď od Spahnovho ministerstva zdravotníctva nedostal. Prof. Friemann zatiaľ nechce hovoriť o odhadovanom počte nenahlásených prípadov. Aj na to je príliš málo pitiev. "Zatiaľ nič nevieme,“ – vyhlásil, uzatvára epochtimes.de.

Rakúsky protikoronový krízový štáb „naložený v alkohole“
07 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová