Sestra moderátorky Ďurianovej podporuje odídencov od Kotlebu! Čo na to Marianna?
10 | 08 | 2021 I Diana Zaťková

Sestra známej kontroverznej moderátorky Marianny Ďurianovej, Darina, sa zviditeľnila na sociálnej sieti. Podporila stranu Republika a verejne vyjadrila svoj postoj k očkovaniu. Aký má na to názor jej sestra? 



Keď vládne strany sklamali

Aj keď boli časy, keď sa známa moderátorka Marianna Ďurianová objavovala na verejnosti pravidelne so staršou sestrou Darinou, tá pozornosť médií príliš nepritiahla. Dnes Darina púta pozornosť verejnosti svojou činnosťou na sociálnej sieti. Tam verejne podporuje odídencov od Mariana Kotlebu, píše portál 1pluska.sk.

Najnovšie Darinino zviditeľnenie sa s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobí zvýšený záujem a rozporuplné reakcie aj na jej sestru, ktorá sa už snaží nebyť v epicentre pozornosti bulvárnych plátkov. Darina na sociálnej sieti najnovšie verejnosti ukazuje, ktorá politická strana si ju získala.

Na svojej facebookovej stránke jednoznačne podporuje novovzniknuté hnutie Republika. Založili ho odídenci od Mariana Kotlebu z ĽSNS. Predsedom hnutia je Milan Uhrík, podpredsedom Milan Mazurek.

Vláda chce vraj na jeseň proti protestujúcim povolať navyše aj 500 ozbrojených colníkov a bacharov!
Po uvoľnení protipandemických opatrení sa zvýšila intenzita protestov. Ľudia v hlavnom meste protestujú nielen proti vakcínam, ale aj proti očkovacej šikane či situácii na našich hraniciach. Protestujúcich síce zatiaľ veľa nie je, no ich... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik





Jednoznačne proti povinnému očkovaniu

Darina Ďurianová na svojom profile na sociálnej sieti zdieľala obrázok, ktorý naznačuje, že je proti povinnej vakcinácii a zavedeniu covid pasu. A tým aj proti deleniu spoločnosti na dva tábory.

Darinina známa sestra Marianna sa vyjadrila v zmysle, že "jej sestra je dospelá osoba a môže podporovať koho chce". Budem mat známa moderátorka skutočne problémy pre názory svojej sestry?

Proti povinnosti očkovania je množstvo nielen obyčajných ľudí, ale aj odborníkov po celom svete. Vyjadriť svoj názor je teda úplne v poriadku. Len v našich končinách sa akosi sloboda prejavu, ak prejavujete názor, ktorý sa nezhoduje s názorom našich vládnych predstaviteľov, zatláča do úzadia.

Úplatkárske mračná nad Pellegrinim sú čím ďalej tým viac čierne. Svedkov na 150-tisíc je vraj viac
Medzi pospolitým ľudom sa zvykne s úsmevom vravieť: „Čistota pol života, no špina celý“. Ak sa potvrdia slová kajúcnika Čecha, že Pellegrini mal zobrať úplatok 150-tisíc eur, tak šéf Hlasu-SD túto špinu zo seba nezmyje už do konca svojho života. A... Čítať ďalej
09 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik