Desivé informácie o vakcínach. Obsahujú vraj jedovatý oxid grafénu! Tvrdí Karen Kingstonová (VIDEO)
06 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Doslova vakcinačné šialenstvo sa ženie celým svetom. Mnohí ľudia sa s „slobody“ dajú zaočkovať neuvedomujúc si, čo do tela vlastne dostávajú. Ide totiž o experimentálne vakcíny, za vedľajšie účinky ktorých výrobca nenesie zodpovednosť!


O vakcínach sa toho síce už popísalo pomerne dosť, no zväčša išlo o kladné veci. Nahrávali obrovským ziskom farma firiem. Robili a robia pre to možné i nemožné. Vo svete sú však aj vedci a lekári, ktorí sa s podávanými vakcínami a ich kvalitou vôbec nestotožňujú a odmietajú ich. To, čo vo videu (TU)portálu otevrisvoumysl.cz prezradila o niektorých z nich Karen Kingstonová, je doslova šokujúce.
Zoznámte sa s Karen Kingstonovou

S Karen Kingstonovou, ktorá má byť bývalou zamestnankyňou Pfizeru, súčasne analytičkou priemyslu farmaceutických a lekárskych prístrojov, sa rozprával moderátor Stew Peters. Hneď na úvod naznačil, že vo Pfizer vakcínach bol nájdený oxid grafénu. Je to toxická látka, v podstate jed!

„Oslovili sme veľa lekárskych odborníkov, svetovo uznávaných lekárov ako doktorky Jane Rubyovú, Tenpennyovú, Judy Mikovitsovú či doktora Davida Martina. Všetci tú správu potvrdili,“ hovorí Peters. Dodáva, že dnes získa potrebné potvrdenie. „Je ťažké overovať dokumenty, je ťažké overovať verejne objaviteľné patentované ingrediencie. A je ťažké overovať Karen Kingstonovú, ktorá tvrdí, že je bývalou zamestnankyňou Pfizeru. Súčasne analytičkou priemyslu farmaceutických a lekárskych prístrojov,“ pridáva Peters.

Absolútne šokujúce VIDEO o vakcínach na COVID-19. TOTO pred nami musia radšej zatajovať
Prakticky celý svet je zamorený snahou vlád zaočkovať čo najviac ľudí proti COVID-19. Paradoxné však je, že stále viac a viac lekárov sa stavia proti vakcinácii a to najmä preto, lebo ide o experimentálne, teda dostatočne na ľudskej populácii... Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Nebezpečný oxid grafénu je v injekciách na 100 percent. Je to nevyvrátiteľné

Karen uvádza, že je nesmierne ťažké tieto informácie nájsť a spojiť si ich dohromady. „Mám jedinečný rad zručností, toto je moja práca. Analyzujem duševné vlastníctvo, právne prostredie lekárov, farma priemysel a spotrebiteľov. Som tiež vedecká spisovateľka. Tiež robím klinickej analýzy,“ predstavila sa bývalá zamestnankyňa Pfizeru.

„Oxid grafénu je v injekciách na 100 percent a je to nevyvrátiteľné,“ šokuje Kingstonová. A dodáva: „Je dôležité vedieť, že všetky mRNA vakcíny obsahujú to, čomu sa hovorí Pegylovaný nanolipidové častice. Keď sa pozriete na patent Moderny, píše sa tam, že obsahuje formuláciu nanopilidové častice. Keď si patent prejdete, píše sa tam o rôznych zložkách a rôznych pegylovaných formuláciách, ktoré majú alfanumerický kód. Môžete ich tiež nájsť v dokumentoch podaných FDA, IND a testy tretej fázy tak pre Modernu, ako aj Pfizer,“ vysvetľuje Kingstonová. Tvrdí, že čítala patent a hľadala v ňom zmienku o oxide grafénu.

Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Obchodné tajomstvo, ktoré má ďalekosiahle dôsledky

„V patente nie je uvedený, pretože je to obchodné tajomstvo. Bill Gates hovoril, že tam je obchodné tajomstvo. To nie je verejnosti dostupné. Nemôžu byť teda v patentoch. Oxid grafénu nie je uvedený v patente. Je tam uvedené všetko okrem neho. Aj tak vám ukážem dôkazy, že tieto injekcie obsahujú oxid grafénu,“ hovorí ďalej Kingstonová.

Zdôrazňuje, že hlavný dôvod, prečo oxid grafénu v patente neuviedli, je ten, že pre ľudí je jedovatý a je to o ňom známe. „A ďalší dôvod je ten, že ide o hlavnú zložku v hydrogélu. To je tekutá šablóna umelej inteligencie, ktorú Elon Musk používa vo svojom výskume, rovnako ako Bill Gates, za účelom vytvoriť rozhranie medzi ľuďmi a internetom,“ pokračuje Kingstonová.

Pfizer očakáva astronomické tržby 33 miliárd dolárov vďaka posilňovacím vakcínam a vakcínam pre deti (Megan Redshawová)
Komentár Megan Redshawovej (Uncut-News) Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vakcíny sú v navrhnuté na ovládanie našich myšlienok a spomienok

Existuje teda legitímna teória, že tieto vakcíny sú v skutočnosti navrhnuté na to, aby vytvorili nejaké prepojenie medzi ľuďmi a 5G či čohokoľvek iného na ovládanie našich myšlienok alebo spomienok. „S touto várkou to možné nie je. Lebo túto vec uponáhľali aby ju dostali von. Len zisťujú, koľko toho môžu do ľudí dať, než umrú, aby som pravdu povedala,“ neprestáva šokovať Kingstonová.
A môže sa to opakovať každých šesť mesiacov...

„Toto je teda štúdia zisťujúca aj dávkovanie. V podstate živá štúdia na zistenie dávkovanie. A tí, ktorí umierajú alebo trpia symptómami ako roztrúsená skleróza, magnetizmus, tras,“ pridáva moderátor Stew.

„Pamätajte, že každých šesť mesiacov máme dostávať posilňujúce dávky. Takže dostaneme ďalšej dávky oxidu grafénu, aby zistili, koľko sa nám toho v tele nahromadí,“ vypúšťa ďalšiu šokujúci informáciu Kingstonová.

WHO vyzýva k zastaveniu očkovania treťou dávkou vakcíny proti koronavírusu
Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) vyzvala k dočasnému zastaveniu preočkovávania vakcínou proti COVID-19. Podľa nej má mať prednosť vakcinácia v chudobnejších krajinách, informuje ČTK. Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Záhada štyroch lipidov

„Národy, ktoré dostávajú injekcie, sú pokusné králiky. Akonáhle túto technológiu zdokonalia, myslím si, že majú druhý plán,“ konštatuje bývalá zamestnankyňa Pfizeru. Vysvetľuje aj situáciu okolo pegylovaných nanolipidových častíc. Sú vo všetkých covid vakcínach. „Sú tam štyri lipidy. Prvý je cholesterol, ktorý sa nachádza v krvi. Potom je tam fosfolipid, ktorý sa drží na bunkovej membráne. Umožňuje priepustnosť membrány. Je tam ionizovateľný lipid, ktorý dáva kladný iónový náboj, aby pomohola mRNA preniknúť do bunky. A potom je tam pegylovaný lipid. Vytvorili ich, pretože mRNA je veľmi nestabilná,“ hovorí Kingstonová.

Marketéri podvádzali! Vakcína nie je ani zďaleka tak účinná ako to vraveli
Už aj svetový prestížny časopis Forbes musel napísať pravdu o tom, že vakcína od Pfizeru účinná nie je tak ako nám to vraveli. Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Oxid grafénu je 4000-krát silnejší ako titán a dokáže odolať teplote až 926 °C

„mRNA je veľmi nestabilná a 26 °C ju zabije. Slnko ju zabije. Ak na ňu dýchnete, tak zomrie. Všetci vedci to hovoria. Sotva sa dostane cez oblasť nosohltana akéhokoľvek zdravého jedinca. Vaše sliny ju zabijú. mRNA sama o sebe nemôže prežiť, takže potrebuje túto biosféru, ktorú pre ňu vytvorili. Preto máme tieto štyri lipidy. Potom tam dali oxid grafénu. Na oxide grafénu je zaujímavé, že je 4000-krát silnejší ako titán a dokáže odolať teplote 926 °C. Takže vzali tento veľmi nestabilný vírus s jednou skrutkovicou a urobili ho nezničiteľný,“ vysvetľuje Kingstonová. Dodáva, že grafén, ak má kladný náboj, môže byť vodičom elektriny.

Slováci a „odborníci“ pozor: WHO testovanie bezpríznakových neočkovaných neodporúča!
Nie je zrejme Slováka, ktorý by si nespomenul na výrok vtedajšieho premiéra Igora Matoviča, že plošné testovanie je atómovou bombou proti CIOVID-19. Áno, bomba to bola, no proti vlastným ľuďom. Ako uvádza facebookový profil Nespokojný občan, podľa... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Za vakcínami sa skrýva veľká podlosť a nikto príčetný ich nemal schváliť

Prečo teda používajú oxid grafénu, ak je to toxická látka? „Pretože je to skvelý vodič elektriny. Dokáže hosťovať magnetické pole. Môže vás doslova napojiť na internet,“ neprestáva šokovať Kingstonová. Podľa nej existuje firma Shanghai Nanotech, ktorá podala patent na použitie oxidu grafénu ako pomocné látky v covid vakcínach.

„Na webe WHO môžete nájsť stránku, kde píšu o tom, ako globálny svet musí na týchto covid vakcínach spolupracovať. Takže existuje veľká skupina miliardárov a milionárov, ktorí sa spojili pri vývoji a zavádzaní týchto produktov,“ uvádza Kingstonová. Vraj 26. mája poslala email asi 30 médiám s informáciami o tom, že vakcíny sú biologické zbrane.

WHO varuje: Treba očkovať celý svet, ináč to robíme zbytočne!
04 | 05 | 2021 | Diana Zaťková

Big Tech nám vymýva mozgy klamstvami

„Je veľmi ťažké pre ľudí, aby pochopili, ako veľká podlosť a zlo sa skrýva za týmito vakcínami. Musíte tiež pochopiť, že rok a pol, čo sa tieto injekcie vyvíjali, tak ktokoľvek, kto hovoril, že tento vírus nie je taký zlý, bol zosmiešňovaný. Aj v dokumentoch FDA sa píše, že ľudia do 18 rokov by sa nemali očkovať, že sa obávajú vírusového vylučovania. Nikto pri zmysloch toto nemal schváliť. No prebieha také silné vymývanie mozgov, tak veľké ovládanie toho, čo Big Tech v podstate chce, aby sme poznali ako ‘pravdu’, čo boli len klamstvá,“ pokračuje v desivom rozprávaní Kingstonová.

Na celej Covid histérii zarobí vakcinačný biznis za prvé dva roky 52 biliónov dolárov! Tvrdí Dalibor Stach (VIDEO)
Česká televízia zverejnila na konci zimy diskusnú reláciu. Podľa statusu Feriho Lešta zrejme vôbec nemala byť publikovaná. Jeden z diskutujúcich sa totiž vyjadroval o Ivermectine ako lieku na COVID-19 a kritizoval vakcináciu. Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Očkovacie kampane sú porušením ľudských práv

„Ľudia nechápu, že v stávke sú miliardy životov. Alebo to možno aj chápu, čo je ešte horšie, pretože v tomto nesú spoluvinu. Sú súčasťou toho, že toto pokračuje,“ konštatuje Stew. „Všetky kampane a propaganda šíria samé lži, aby ľudí vydesili. Aby sa šli očkovať, čo samo o sebe porušuje ľudské práva. Ide o falošné a zavádzajúce značenie. Táto vec nie je vakcína, nemá žiadny prínos pre vaše zdravie. Akurát vás môže otráviť, ublížiť vám alebo vás zabiť. Takže falošné a zavádzajúce označenia. Nehovoria vám, že obsahuje oxid grafénu. Riedené lieky a prístroje,“ hovorí ďalej Kingstonová.
Oni podpísali predbežnú zmluvu pre gravidné potkany a my očkujeme tehotné ženy!

„Ak registrujete nový liek, musíte preukázať bezpečnosť u zvierat, než prejdete k ľuďom. Oni podpísali predbežnú zmluvu pre gravidné potkany. Ak toto vo vás nevyvolá zlosť, lebo my očkujeme tehotné ženy! V žiadosti o registráciu nového lieku sa píše, že keď je tam vylučovanie, ak existuje riziko pre ľudí v plodnom veku, tak musíte test ukončiť. Vieme, že prebieha vylučovanie, vieme, že existuje riziko pre ľudí v plodnom veku!“ neprestáva šokovať Kingstonová.

O negatívnych dopadoch vakcinácie, ktoré nemožno skryť (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Zuzana Perželová

Až 80 percent myší počas testov zomrelo do 24 hodín

„A úrad FDA dokonca píše, že vylučovanie je skutočnosťou a že sú potrebné najprv štúdie na zvieratách. Potom sú potrebné štúdie prvej fázy na ľuďoch. Ak tam dochádza k vylučovaniu, musíte prísť s opatreniami, aby ste nenakazili neočkovaných, čo prebieha teraz. Len na základe porušenia týchto sekcií, a tých porušení je aspoň cez 30, je potrebné zastaviť test,“ prízvukuje bývalá zamestnankyňa Pfizeru. Podľa nej mali testy zastaviť, keď robili štúdiu na myšiach. Až 80 percent myší počas 24 hodín zomrelo a zvyšok do konca týždňa. Je jedno, koľko ľudí zomrie, oni budú v tomto nátlaku pokračovať.

„A idú po deťoch, čo je na tom otrasné. Viete, žiadna ďalšia generácia nebude. Žiadna Amerika nebude, ak sa ľudia v plodnom veku stanú neplodnými. A deti nesú najvyššie riziko vážnych vedľajších účinkov a úmrtí z týchto injekcií. Len sa pozrite na počty prípadov zápalov srdcového svalu. Hlási sa 1 z 25 tisíc, no vieme, že to je aspoň 10 percent, čo by bolo 1 z 2 500, ale pravdepodobne je to 1 z 250, čo znamená, že 0,4 percenta detí príde o desiatky rokov života alebo zomrie,“ vysvetľuje na záver šokujúceho rozhovoru Karen Kingstonová.

Jasný postoj WHO: Deti by sa proti korone zatiaľ očkovať nemali ! (Rene Rabeder)
Komentár Rene Rabedera (Exxpress) Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová