Zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO šokuje: Očkovanie zabíja a príčiny sa tutlajú!
03 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Je toto vôbec možné? U nás prepuklo doslova očkovacie šialenstvo a zástupkyňa generálnej riaditeľky WHO doktorka Soumya Swaminathan nechala doslova vybuchnúť „bombu“. Podľa nej očkovanie zabíja a príčiny sa jednoducho radšej tutlajú!


Nad niektorými vecami zostáva normálne rozmýšľajúcemu človeku rozum stáť. Zrejme sa tak stane aj po tom, čo si prečíta vyjadrenie Soumya Swaminathan, zástupkyne generálnej riaditeľky pre programy svetovej zdravotníckej organizácie WHO. Doktorka počas globálneho bezpečnostného summitu WHO priznala, že niektoré vakcíny zabíjajú ľudí a príčiny ich smrti sa tutlajú.
Dochádza k istému zastieraniu, a tým k stále menšej dôvere v systém

Global Vaccine Safety Summit bola dvojdňová akcia zorganizovaná svetovou zdravotníckou organizáciou a konala sa v sídle WHO v Ženeve vo Švajčiarsku v dňoch 2. a 3. decembra 2019. V záznamoch, ktoré unikli na verejnosť, priznala jedna z vodcovských vedkýň OSN, že niektoré vakcíny sú nebezpečné a zabíjajú ľudí. A to len pár dní po tom, čo ubezpečila verejnosť, že očkovacie látky sú tým najbezpečnejším prostriedkom ľudstva! Doktorka Soumya Swaminathan, zástupkyňa generálnej riaditeľky pre programy svetovej zdravotníckej organizácie, počas tohto globálneho bezpečnostného summitu WHO priznala, že niektoré vakcíny zabíja ľudí a príčiny ich smrti sa tutlajú.

„Nemyslím si, že by sme mohli prehnane zdôrazniť, že v mnohých krajinách nemáme skutočne žiadne dobré bezpečnostné kontrolné systémy, čo vedie k nedorozumeniam. Navyše, nemôžeme poskytnúť žiadne jednoznačné odpovede, keď sa ľudia pýtajú na prípady úmrtia na základe určitých očkovacích látok,“ uviedla doktorka Soumya Swaminathan, podľa ktorej by sme mali byť schopní veľmi vecne vyložiť, čo sa presne stalo a čo bolo príčinou smrti, ale vo väčšine prípadov dochádza na tejto úrovni k istému zastieraniu, a tým k stále menšej dôvere v systém. Ak teda vakcíny zabíjajú ľudí, prečo sú establishmentom označované za bezpečné, a prečo sú ľudia, ktorí spochybňujú ich bezpečnosť, znevažujú?

Mesík: "Vakcínami mRNA spustili vlády masový experiment na obyvateľstve"
Na Slovensku v posledných dňoch rezonuje najmä otázka vládneho zákona, ktorý má urobiť neočkovaným zo života peklo. Podľa návrhu budú mať sťažený a aj značne finančne náročnejší život. Povinnosť, či dobrovoľnosť očkovania polarizuje celú... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Diana Zaťková

Vedľajšie účinky vakcín spôsobujú dlhodobé poškodenie a dokonca smrť

V rámci konferencie WHO Global Vaccine Safety Summite však odzneli aj ďalšie škandalózne výroky a rozličné priznania, ktoré ježia vlasy, a ktoré boli médiami úplne vytesnené. (Priznanie, že adjuvanty vakcín zvyšujú odumieranie buniek a poškodenia príjemcov očkovanie. Pojem „reaktogenita“ znamená vedľajšie účinky vakcín, vrátane takých, ktoré sú známe ako extrémne škodlivé a spôsobujú dlhodobé poškodenie alebo dokonca smrť.) Doktor Stephen Evans, profesor pharmakoepidemiologie uviedol: „Pripadá mi, že adjuvanty imunogenity antigénov, ktoré sa pridávajú, sa úmyselne násobia. Zdá sa mi, že v mnohých prípadoch násobia reaktogenitu, a preto ma neprekvapuje, že sa násobí aj početnosť vedľajších účinkov, ktoré sa pridružujú k antigénom.“ (Varovanie pred dlhodobými účinkami adjuvantov očkovacích látok.)

Doktor. Martin Howell Friede mu na to povedal: „Máte pravdu. Keď pridávame adjuvanty, najmä niektoré novšie ako napr. ASO1, adjuvanty odvodené od saponín, zisťujeme zvýšenie lokálnej reaktogenity.“ (Priznanie, že sa WHO obáva toho, že veľa lekárov a zdravotných sestier konečne začne spochybňovať bezpečnosť vakcín a začnú si byť vedomí koordinovaného utajovanie ubližovanie očkovaním.)

Odborník na očkovanie označil mRNA vakcíny za „génový terapeutický materiál“ (Susanne Ausicová)
Komentár Susanne Ausicovej (The Epoch Times) Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Súčasné klinické štúdie s očkovacími látkami sú nedostatočné

Profesorka Heidi Larson, PhD, vedúca Vaccine Confidence Project priznala: „Máme veľmi neisté priečelie, ktoré začína spochybňovať bezpečnosť vakcín. Keď experti v predných líniách začínajú klásť otázky, alebo nemajú pocit dostatočnej dôvery v bezpečnosť, aby dokázali čeliť osobe, ktorá sa ich pýta. Myslím tým to, že väčšina učebných plánov na fakultách medicíny a ošetrovateľstva, máte veľké šťastie, keď majú k dispozícii pol dňa očkovanie. A je jedno či je to aktuálna alebo nie.“ Heidi Larson okrem iného povedala:Nemôžete chcieť, aby stará veda vyzerala lepšie, ak nemáte k dispozícii vedu, ktorá je relevantná pre nové problémy. Preto potrebujeme oveľa viac investícií do vedy zaoberajúce sa bezpečnosťou.“ (Priznanie, že klinické štúdie s očkovacími látkami sú nedostatočné, a že sú pripustené očkovacie látky bez dostačujúcich dát o bezpečnosti. Pripúšťa tiež to, že očkovacie látky škodia viac deťom ako dospelým.)


Doktorka Marion Gruber, riaditeľka úradu pre skúmanie vakcín a kontrolného centra pre hodnotenie a výskum biológie (FDA) skonštatovala: „Ako už ste sa zmienili, možno nie sú klinické štúdie pred udeľovaním licencie dostatočne silné. Ide tiež o pokusnú populáciu, ktorej adjuvant podáte. Sú nám prezentované dáta, kde adjuvanty pridané do očkovacieho antigénu nespôsobili nič pri podaní staršej osobe, čo však neznamená, že pre deti je to neškodné.“ (Varovanie pred nedostatočným kontrolným bezpečnostným systémom po celom svete.)


Spojené štáty potvrdili súvislosť medzi zápalom srdca a očkovaním mRNA vakcínami
25 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Ešte nemáme ani sledovacie systémy pre bezpečnosť očkovania

Doktorka Soumya Swaminathan, vedúca vedkyňa WHO a detská lekárárka okrem iného tiež povedala: „Nemyslím si, že by sme mohli prehnane zdôrazniť, že v mnohých krajinách nemáme skutočne žiadne dobré bezpečnostné kontrolné systémy, čo vedie k nedorozumeniam, pretože nemôžeme poskytnúť žiadne jednoznačné odpovede, keď sa ľudia pýtajú na prípady úmrtia na základe určitých očkovacích látok“ (Tu sa pripúšťa, že fragmenty vírusov nefungujú tak, ako sľubuje teória imunizácie a adjuvanty sú zodpovedné za zápalové reakcie na očkovacie látky. Inými slovami je veda o očkovaní, tak ako ju popisuje priemysel očkovacích látok, len mastičkárstvom.).

Doktor Martin Howell Friede, koordinátor iniciatívy pre skúmanie vakcín vo WHO uviedol: „Bez adjuvantov nebudú existovať žiadne očkovacie látky budúcej generácie. Mnohé očkovacie látky, ktoré máme, od tetanu po HPV, potrebujú adjuvanty, aby pôsobili. Nepridávame adjuvanty len preto, že chceme.“ (Priznanie, že ešte nemáme ani sledovacie systémy pre bezpečnosť očkovania a že snahy o vybudovanie takýchto systémov sú ešte len v začiatkoch.). Zaujímavé boli aj slová doktoraRoberta Chena, M. D., ktorý je vedeckým riaditeľom v Brighton Collaboration: „Nachádzame sa naozaj ešte len na začiatku éry veľkých množstvo dát, v ktorej snáď budete môcť začať harmonizovať databanky mnohých štúdií. Skutočne prebieha iniciatíva. Možno by sa k tomu chcela Helen vyjadriť, aby sa pokúsila spojiť viac národných databánk pre očkovacie bezpečnosť, aby sme dokázali zodpovedať tento druh otázok, ktoré ste práve vyvolali.“


Doktor Lakota varuje: Očkovanie ľudí mRNA vakcínami proti SARS-COV-19  je potrebné okamžite zastaviť!
Celý svet bojuje s koronavírusom už viac ako rok a pol, lenže zatiaľ to na veľké víťazstvo nad zákernou chorobou nevyzerá. A to napriek mohutnej vakcinácii za ostatné mesiace. Peter Lipták zverejnil status, v ktorom právnik Peter Weis priblížil... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Záver každého rozumne zmýšľajúceho človeka doslova šokuje

WHO pri príležitosti posledného Global Vaccine Safety Summitu celkom jasne priznala, že nemá potuchy, ako nebezpečné v skutočnosti očkovacej látky sú a masmédiá zámerne neinformovala o tomto škandalóznym priznaní. Namiesto toho sa vyvolávajú údajné epidémie, aby bolo nutné vsugerovať drakonické očkovacie zákony. V tejto chvíli by sa mal každý prebudený rozum pýtať, či očkovanie skutočne slúži nášmu zdraviu alebo skôr nejakej iné agende...


Stále? WHO vyzvala aj plne očkovaných ľudí, aby ďalej nosili masky a sociálne sa dištancovali
30 | 06 | 2021 | Tibor Sipos