Heger sa chcel zastať vedcov a lekárov, lenže ľudí tým ešte viac „rozohnil“ a tí ho „hnali“
15 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Majú strach z ľudí, ktorých sa rozhodli „chrániť“ obmedzeniami a nanútením toho, čo nechcú? Vedci a lekári, ktorým pred ich domy chodia protestovať hlúčiky nespokojných ľudí, majú strach. Boja sa tých, ktorých akože chránia.


Premiér Eduard Heger v statuse na sociálnej sieti odsudzuje tieto „útoky“, no ľudia v diskusii jeho názor vôbec nezdieľajú. Prirodzene, nájdu sa aj takí, ktorí vedcov a lekárov obhajujú. Väčšina je však na opačnej strane a tvrdia, že sa im vracia iba to, čo sami Slovákom spôsobovali. V diskusii odzneli aj rozumné názory, ktorých realizácia by určite pomohla k upokojeniu nálad v spoločnosti.
Agresívne ataky na odborníkov sú hlboko neetické a neprípustné

„Útoky na lekárov považujem za neprípustné,“ píše Heger. Dodáva, že je mimoriadne znepokojený a zarmútený z útokov skupiny obyvateľstva na niektorých lekárov a epidemiológov. „Cieľom odborníkov je ľudí chrániť. Pracujú v záujme ochrany zdravia a života našich občanov, zdravia našej spoločnosti. Dokážem si predstaviť, že ľudia s odborníkmi nie vždy súhlasia, no mali by sme sa rešpektovať.“

Ľudia zatiaľ nikoho z lekárov ani odborníkov fyzicky nenapadli. Išlo len o verbálne vyjadrenia nespokojnosti. „Agresívne ataky na odborníkov sú hlboko neetické a považujem ich za neprípustné. Musím zároveň vyzvať prokuratúru a policajné zložky, aby pozorne sledovali tieto aktivity a dôrazne zasiahli v prípadoch, ak si to bude situácia vyžadovať,“ končí svoj status premiér Eduard Heger.

Šokujúce VIDEO z vyjadrení profesora Krčméryho. Kto a prečo tu teda vlastne klame?
Slováci sú z viacerých médií doslova „kŕmení“ rozličnými informáciami o koronavíruse aj najmä o nutnosti očkovania, ktoré nie raz vychádzajú z úst toho „najpovolanejšieho“, profesora Vladimíra Krčméryho. Lenže „nie je zlato všetko čo sa blyští“,... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Terorizujete národ, tak sa búri

Prirodzene, niektoré komentáre na jeho slová vôbec neboli pokojné. „Každému, čo mu patrí. Terorizujete národ a národ sa búri! Toto sa deje po vašom vzore. Vy ste dali návod! Robili ste to isté nie len doma pred Bonaparte a pod., ale aj hanbu v zahraničí vraj pred majetok Slovenska. Karma je zdarma!“ píše v diskusii Eva Muchová.

„Daj do poriadku svoju vládu, konaj v súlade zo zákonom, a nie v súlade s Igorom. Vaša vláda tu zaviedla túto nenávisť, tak teraz žnete ovocie!“ odkazuje premiérovi Henrich Bačo.

„Rešpektovať? Vy ako rešpektujete slobodné rozhodnutie ľudí, ktorí sa nedajú očkovať? Tým že segregujete. Tak nech sa páči. Neste si za to následky. A to je len začiatok. Raz skončíte za toto všetko v base. Banda jedna zapredaná,“ konštatuje Martin Daniš.

Krčméry má ochranku lepšiu ako Matovič. Strážia ho policajti aj kukláči (VIDEO)
Slovač je už nahnevaná na všetko a na všetkých čo je spájané s koronavírusom a obmedzeniami s ním spojenými. Aj preto vníma osobu profesora Vladimíra Krčméryho ako tú, ktorá sa im postarala o mnohé úskalia a príkoria. „Bežná“ žena Iza Bela... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Nemáte zákonné právo na pravdu!

„Každá minca ma dve strany! O všetkom treba diskusiu, ktorú treba medializovať a nebrať si na seba zákonné právo, že máte vo všetkom výlučnú pravdu! To sa vám vypomstí,“ pridáva sa Anna Pipíšková.

„Polícia by mala sledovať aj tam, kde je nátlak na ľudí kvôli očkovaniu. Je tiež nehumánne a nedemokratické,“ prízvukuje Štefan Kmeť. Dagmar Peciarová s Hegerom nesúhlasí a píše, že ľudia protestujú len proti niektorým lekárom a epidemiológom. „Tým, čo slúžia vám. A nie sú to žiadne ataky, ešte nebol žiadny incident a ani nebude. Zrejme sa posrali a asi vedia, prečo. Sú to tie kusy, ktoré nerešpektujú Ústavu Slovenskej republiky, asi tak. Nerobte z toho drámu.“

Profesor Krčméry je späť! Na protestujúcich sa nehnevá a stretnutiu s nimi sa nevyhýba
Na profesora Vladimíra Krčméryho sa obracia hnev viacerých Slovákov. Dôvodom je nielen to, že sa podieľa na navrhovaní opatrení v boji proti koronavírusu. Hnev vyvolávajú aj sporné vyjadrenia o pandémii, testovaní či očkovaní. Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Pracujú vo vašom záujme, nie v záujme ľudí. Prestaňte už klamať

„Pán Heger tú nenávisť medzi ľudí ste priniesli vy, vaša vláda. Miesto toho aby ste ľudí spájali, tak vy ich rozdeľujete. Delíte ich na dve kategórie: očkovaní a neočkovaní. A vy sa ešte divíte, že ľudia idú protestovať pred domy? Toto čo robí vaša vláda je neskutočné. Dúfam, že budete rešpektovať aspoň ústavný súd a nezaočkovaných budete riadne púšťať, a nie zas diskriminovať,“ odkazuje premiérovi Andrea Andrea.

„Pracujú vo vašom záujme, nie v záujme ľudí. Prestaňte už klamať, už nikto na vás nie je zvedavý. Zaviazali ste sa EÚ, že zaočkujete 80 percent ľudí, za čo ste zhrabli balík euráčov, a teraz vám horí u prdele, lebo ste nesplnili očkovacie kvóty pre EÚ. A my si to máme obsrať. Zbaľte to a vypadnite!“ napísala v diskusii poriadne drsne Edita Len Edita.

Protest pred Krčméryho domom. „Vyjdite von a povedzte, prečo nás stále klamete!“ (VIDEO)
Nemilosť Slovákov už pociťuje aj asi najznámejšia tvár pandemickej komisie vlády. Profesor Vladimír Krčméry. Ľuďom sa nepáčia jeho protichodné vyjadrenia ohľadom koronavírusu, testovania aj očkovania. Tak si to s ním chceli osobe „vydiskutovať“.... Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ako sa vlastne opovažuje tá nevzdelaná luza otravovať slušných, vzdelaných ľudí?

„Bolo potrebné len jednu vec spraviť, odborná diskusia, medzi odborníkmi presadzovanými vládou a tými odborníkmi, ktorí sú kritickí. A tá diskusia má byt verejne medializovaná, lebo ide o ľudí. Také diskusie odborné majú mať vytvorený priestor každý týždeň. Vláda si určí len mediálne informovať o názoroch Krčméryho, Sabaku, Čekana. A pritom na Slovensku je ďaleko viac odborne zdatných ľudí, ktorí priestor nedostanú! Takže sa netreba čudovať ľuďom keď väčšina má nedôveru. Keď niekto chce ešte nanútiť očkovanie deti a všelijaké obmedzenia diskriminačne, keď nie si zaočkovaný, tak sa potom nájdu aj ľudia s agresívnejším jednaním (čo nie je správne). Raz týždenne diskusia odborníkov vysielaná v RTVS. Keď to má byt ozaj pre ľudí prospešné, tak musia byt informovaní o všetkom,“ prezentuje rozumný názor Karol Krajčík.



„Na čo sa čaká? Prečo už nemajú policajnú ochranu? Prečo polícia ani raz nezasiahla? Budeme čakať pokým sa stane nejaké nešťastie? Ako sa vlastne opovažuje tá nevzdelaná luza otravovať slušných, vzdelaných ľudí? Už stačilo!“ zaútočila na viacerých diskutujúcich kriticky á la niektorí ministri Andrea Ševčík.

„Presne, mali by sme sa rešpektovať. Lenže vy ľudí rozdeľujete na svojich lojálnych a tých ostatných. Dezolátov, opice a mudrosráčov... A láskavo sa nevyhrážajte prokuratúrou a OČTK! Viete len rozoštvávať, na iné ste ako vláda neschopná, plná amatérov. A povedzme si na rovinu. Aj toto máte obsiahnuté v Pláne obnovy, či v Programovom vyhlásení vlády?“ zapojil sa do diskusie ďalší opozičník Robert Kulo Kulík.

„Vy jedni smradi! Skončíte v base!“ kričali protestujúci pred domom doktora Jarčušku (VIDEO)
Nahnevaní Slováci sa nechceli „rozprávať“ len s profesorom Vladimírom Krčmér. Ich kroky viedli aj pred panelák, v ktorom má bývať doktor Pavol Jarčuška. Vo videu na sociálnej sieti Miloš Goga ukazuje, že aj v Košiciach bolo pomerne... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik