Krčméry má ochranku lepšiu ako Matovič. Strážia ho policajti aj kukláči (VIDEO)
08 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovač je už nahnevaná na všetko a na všetkých čo je spájané s koronavírusom a obmedzeniami s ním spojenými. Aj preto vníma osobu profesora Vladimíra Krčméryho ako tú, ktorá sa im postarala o mnohé úskalia a príkoria. „Bežná“ žena Iza Bela zverejnila video, kde polícia musela strážiť profesorov dom.


Vladimír Krčméry patrí nielen do pandemickej komisie naše vlády, ale aj medzi hlavné tváre komunikácie o koronavíruse. Nemožno sa preto čudovať, že hnev ľudí za to, čo sa deje teraz, vrátane „nepovinného“ očkovania či predtým aj povinného testovania, sa obracia aj na neho. A to tak, že pri príchode asi dvadsiatky ľudí pred jeho dom niekto z obavy zavolal políciu
Prečo Krčméry má takú protekciu? Veď on sám tvrdí, že je len štvrtinový Slovák

„Tu môžete vidieť, koľko policajtov došlo na ľudí, čo prišli pred Krčméryho dom,“ píše v úvode statusu Iza Bela, podľa ktorej sa je treba spýtať, kto bol taký aktívny, čo tam poslal také množstvo policajtov na ochranu Krčméryho. „Stačí si zaloviť v pamäti a spomenúť na to, keď bežný občan má problém a zavolá na 158 o pomoc, tak väčšinou príde len jedna hliadka, ktorá sa skladá z 2 členov. Prečo Krčméry má takú protekciu? Veď on sám tvrdí, že je len štvrtinový Slovák,“ končí svoj krátky status „bežná“ žena a hviezda facebooku Iza Bela.



„Toto nemyslia vážne,“ hovorí žena vo videu a muž, ktorý to celé nakrúca pridáva: „Máme tu zásahovú jednotku kukláčov. Hanba!“ Podľa jedného z účastníkov bola na 20 ľudí, ktorí sa zhromaždili pri dome Vladimíra Krčméryho, zavolaná zásahovka s kukláčmi. „Toto je za moju slobodu, ktorú som dal vlasti,“ pridáva účastník zhromaždenia, ktorý však z toho nie je prekvapený. „Je to ako by sme boli nejakí teroristi. Pekne sme dopadli,“ konštatuje znechutene muž.

Šokujúce VIDEO z vyjadrení profesora Krčméryho. Kto a prečo tu teda vlastne klame?
Slováci sú z viacerých médií doslova „kŕmení“ rozličnými informáciami o koronavíruse aj najmä o nutnosti očkovania, ktoré nie raz vychádzajú z úst toho „najpovolanejšieho“, profesora Vladimíra Krčméryho. Lenže „nie je zlato všetko čo sa blyští“,... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik