Protest pred Krčméryho domom. „Vyjdite von a povedzte, prečo nás stále klamete!“ (VIDEO)
09 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nemilosť Slovákov už pociťuje aj asi najznámejšia tvár pandemickej komisie vlády. Profesor Vladimír Krčméry. Ľuďom sa nepáčia jeho protichodné vyjadrenia ohľadom koronavírusu, testovania aj očkovania. Tak si to s ním chceli osobe „vydiskutovať“. Protestujúci sa však „debaty“ nedočkali.


Asi dvadsiatka nespokojných ľudí prišla včera pred dom profesora Krčméryho s jediným cieľom. Položiť mu niekoľko „zvedavých“ otázok týkajúcich sa všetkého čo súvisí s koronavírusom. Kvôli policajnej ochrane sa však k nemu však nedostali. Ani on im neotváral. Miroslav Novosádek však na svojom profile zverejnil video, v ktorom ukazuje, čo sa dialo pred profesorovým domom. A tiež, čo sa ho chceli protestujúci spýtať.
Covid je len chrípka, s ktorou sa treba naučiť žiť

Ľubica Cintulová nechce, aby bol slovenský národ iba pokusný králik na testovanie aj očkovanie. Zdroj: FB / Miroslav Novosádek


„Chcela som sa pána profesora spýtať, čo ho oprávňuje na to, aby bral slovenským ľuďom zdravie experimentálnymi vakcínami. Prečo nás chce celú populáciu zaočkovať. A aký má na to dôvod,“ hovorí Ľubica Cintulová.

Podľa nej sa britskí minister zdravotníctva a premiér vyjadrili, že covid je len chrípka, s ktorou sa treba naučiť žiť a netreba vakcinovať. „Zaujímalo by ma, prečo tak tlačia na pílu. A silou-mocou chcú, aby bol slovenský národ pokusný králik. Boli sme pokusné králiky s testami. Teraz sme pokusné králiky s vakcínami. Ľudia to robia iba zo strachu,“ hovorí Cintulová.

Vraj sa rozpráva s ľuďmi, ktorí sú k tomu doslova prinútení. „Hovorím, že musím len zomrieť, teda vakcínu si dať nemusím. Mnohí ľudia sa boja, pretože sa im vyhrážajú zamestnávatelia. Alebo im podsúvajú tvrdenie, že je vhodné sa očkovať, lebo...“ pridáva Ľubica Cintulová.

Strašiť sa nedáme! Lekár vyzýva k protestom pred domami farmalobistov Krčméryho, Jarčušku a ďalších
Nikým nevolené konzílium odborníkov pre nás znovu pripravuje sprísňovanie opatrení a zároveň tvrdú diskriminináciu neočkovaných. To, aké je očkovanie u nás "dobrovoľné" si zažili už mnohí. No prečo neustále trváme na prísnych pravidlách, keď... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Nepotrebujeme vakcinovať zdravých ľudí

„Dnes sa ku mne dostala informácia, že do konca septembra plánujú zaočkovať 95 percent populácie. Všetkými možnými cestami budú hľadať spôsoby ako to dosiahnuť. Budú nás vydierať. Tlačiť nás k múru. Chcela som sa pána Krčméry slušne spýtať, že keď už je jeden zo šéfov pandemickej komisie, v priebehu roka a pol mení stále svoj názor na covid. Na priebeh na očkovanie. A zrazu tu máme kopec mutácií, že pomaly nebude stačiť ani grécka abeceda. Tých mutácií majú pre nás pripravených toľko, že pokiaľ nás neskántria, ale pokiaľ je človek zdravý, čo je veľká väčšina populácie, máme aj vybudovanú imunitu. Čo on sám ako lekár vie. Tak nepotrebujeme vakcinovať zdravých ľudí,“ konštatuje Cintulová.

Krčméry má ochranku lepšiu ako Matovič. Strážia ho policajti aj kukláči (VIDEO)
Slovač je už nahnevaná na všetko a na všetkých čo je spájané s koronavírusom a obmedzeniami s ním spojenými. Aj preto vníma osobu profesora Vladimíra Krčméryho ako tú, ktorá sa im postarala o mnohé úskalia a príkoria. „Bežná“ žena Iza Bela... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Zastavte už toto šialenstvo

Protestujúci profesorovi Krčmérymu odkazuje, že občania na neho podajú trestné oznámenia a budú na neho žaloby aj na medzinárodnom súde. Zdroj: FB / Miroslav Novosádek


„Potrebujeme liečiť chorých ľudí. Nie do nich cpať experimentálne vakcíny,“ hovorí Ľubica Cintulová. A dodáva: „Sám pán profesor sa priznal, že má odumretú polovicu mozgu. Tak sa pýtam, či človek s funkčnou iba polovicou mozgu môže riadiť pandemickú komisiu. Navyše človek, ktorý povie, že jemu nevadí, keď zomrie. Pán profesor tiež priznal, že je štvrtinový Slovák. Tak mu evidentne na slovenskom národe nezáleží. K akej národnosti potom on patrí? K čomu sa hlási? A hlavne nech už zastaví toto šialenstvo, ktoré je choré na mozog a ktoré sa dotýka len bežných ľudí. Vy sa hráte na nedotknuteľných a máte výnimky na všetko,“ konštatuje Ľubica Cintulová.

Podľa nej už toho bolo dosť, už s tým treba skončiť a nechať tento uštvaný a zničený národ, ktorý je na kolenách, povstať aby žil normálne. „Pán Krčméry, zobuďte sa a prestaňte počúvať cudzie veľmoci a počúvajte svoj slovenský národ,“ vyzýva profesora Ľubica Cintulová.

Krčméryho K.O. vakcinačnej propagande - polovica zomretých bola zaočkovaná
Výrok, ktorý by nemal "zapadnúť": "Čo je zlé, je, že polovica tých čo zomreli, boli zaočkovaní", vyjadril sa podľa nami citovaného zdroja verejne známy infektológ a poradca pandemických štábov, profesor Vladimír Krčméry. Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Ivan Brožík

Zákony v krajine sú pre všetkých rovnaké

„My bežní občania, nie obyčajní ľudia, nejaké OĽaNO, čo sú najmä podvodníci, mafináni a všetci veľmi dobre vieme, aké majú majetky a odkiaľ ich dosiahli, by sme radi pripomenuli, že zákony v tejto republike sú pre všetkých rovnaké. A obrátime sa na medzinárodné súdy, obrátime sa všade,“ odkazuje nielen profesorovi Krčmérymu ďalší z nespokojných Slovákov, ktorí prešli protestovať pred jeho dom.

„Ľudí ako on, ktorí sú farmalobisti, ktorí sú platení od veľkých farmafiriem, ktoré mali v tomto roku nárast na burzovom trhu 24 percent sa chceme spýtať, či sú tu vakcíny kvôli vírusu alebo vírus kvôli vakcíne? Toto nás zaujíma. Okrem toho povedal, že na deťoch a tehotných ženách sa nesmú prevádzať experimenty, teda tieto vakcíny a očkovania sa nesmú prevádzať. Prečo nepovie Slovákom pravdu, že prebieha 3. a 4. klinická fáza testovania? Je to overiteľné na ŠÚKL,“ pridáva protestujúci.

Šokujúce VIDEO z vyjadrení profesora Krčméryho. Kto a prečo tu teda vlastne klame?
Slováci sú z viacerých médií doslova „kŕmení“ rozličnými informáciami o koronavíruse aj najmä o nutnosti očkovania, ktoré nie raz vychádzajú z úst toho „najpovolanejšieho“, profesora Vladimíra Krčméryho. Lenže „nie je zlato všetko čo sa blyští“,... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Prečo nás vláda a odborníci stále klamú? Čo tým sledujú?

„Takéto testovanie na ľuďoch je zločin genocídy. My občania podáme na vás trestné oznámenia a budú na vás žaloby na medzinárodnom súde. Za genocídu na slovenskom národe,“ odkazuje protestujúci profesorovi Krčmérymu.

„A verte tomu, že vás to dostihne, pretože už sa spustili medzinárodné súdy a medzinárodný právnici na tom pracujú. Takže nie ste nedotknuteľný, len sú ľudia vystrašení a boja sa. Ale právo je na našej strane. Norimberské procesy neboli len tak pre nič za nič, ale boli práve preto, aby sa niečo také už nikdy neopakovalo. Aby sa testy, skúšky a pokusy na ľuďoch už nikdy neopakovali. A my si to právo vymôžeme!" Hovorí odhodlane protestujúci.



„Ako je možné, že na povrchoch nezistili české laboratóriá už minulú jar žiadny koronavírus? Ľudia jednoducho nezomierali na covid, ale na odopretie zdravotnej starostlivosti. Takže všetci sú vinní! Všetci!“ prízvukuje protestujúci a dodáva, že jeho kamarát zomrel len preto, že ho lekárka vyšetrovala na diaľku cez telefón. „Prečo nás vláda a odborníci stále klamú? Čo tým sledujú? Je to genocída slovenského národa. A nielen slovenského,“ konštatuje na samý záver videa protestujúci.

Krčméry: "Negatívne vplyvy očkovania spoznáme najskôr o päť rokov"
Profesor Vladimír Krčméry dostal v rámci diskusie v spravodajskej televízii TA3 otázku, na ktorej, ako spomenul, sa s redaktorom nedohodli. Musel priznať, že o dlhodobých účinkoch vakcín proti Covid-19 vieme momentálne veľmi málo. Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Diana Zaťková