Údajné konšpiračné teórie si možno overiť na vlastnej koži (Vladislav Gurjanov)
03 | 12 | 2020 I Imrich Kovačič

Komentár Vladislava Gurjanova (Zen.yandex.ru)


Ako spolu súvisia americké voľby, čínske osobné hodnotenie, ruská ústava, koronavírus, WHO a Bill Gates?


V skutočnosti sú to všetko prvky toho istého celku. Nejde o žiadne konšpiračné teórie. Všetko sú to verejné údaje, ktoré môže skontrolovať úplne ktokoľvek.



Čínsky „zázrak“

Odborníci v médiách dávajú Čínu ako príklad, kde sa vďaka poslušnému obyvateľstvu len za pár mesiacov vyrovnali s pandémiou. Teraz vraj nemajú prakticky žiadne obmedzenia. Prečo? Pretože nosia skvelé rúška.


Nimi to ale nie je. Je všeobecne známe, že za posledných desať rokov Čína dôsledne budovala systém hodnotení pre každého občana. Výsledkom je mobilná aplikácia WiChat. Niečo ako kombinácia štátnych a súkromných služieb.


V rámci nej dostáva každý občan body za svoje konanie. Ak prejde na červenú, hodnotenie mu klesne. Splní plán v práci, hodnotenie vzrastie.


Povinné vakcíny proti Covid-19 maskované ilúziou voľby (Helen Buyniski)
Komentár Helen Buyniski (RT) Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Diana Zaťková

Znie to celkom nevinne. Ale. Ak ste hovorili s osobou, ktorej hodnotenie je oveľa horšie ako vaše, potom sa vaše hodnotenie tiež zníži. Ak vaše hodnotenie klesne pod určitú úroveň, dostanete štítok nespoľahlivého súdruha. Bude vám zakázaný prechod cez hranice a prídete o výhody.


Systém sa stále ladí. V každej časti Číny má trochu iná pravidlá. Niekde prísnejšie, niekde voľnejšie. Ak sú napríklad všetky vaše kontakty sledované, stačí ak ste prešli okolo človeka s koronavírusom, dostanete SMS, že nasledujúce dva týždne by ste mali sedieť doma. To v skutočnosti viedlo k štatistikám, že sa výskyt koronavírusu v Číne oficiálne blíži k nule.



Elite sa to páči

A tento vynález sa veľmi zapáčil svetovej elite. Chce rozšíriť takýto systém na celý svet. Mať hodnotenie každého občana je predsa lákavé.


Ak sa pozriete na opatrenia, ktoré boli v Rusku zavedené na boj proti takzvanému Covid-19, sú podobné tým čínskym. Všetky tie QR kódy na opustenie domu či povinné registrácie. Pod zámienkou starostlivosti o vaše zdravie, ak ste sedeli v kaviarni s nakazeným, dozviete sa to a musíte sa izolovať.


Sledovať občanov je nová dogma
Je podľa Vás nevyhnutné sledovať pohyb všetkých občanov aj za cenu potenciálneho porušenia ústavných práv? Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Aneta Leitmanová

Hranice krajín na celom svete sa postupne otvárajú. Ale takmer všade je nevyhnutným predpokladom absolvovanie testu. Podľa niektorých vedcov je ale chybný v 40 až 90 % prípadoch. Preto nemá lekársky zmysel.


Rúška tiež nemajú absolútne žiadny epidemiologický význam. Pred čím vás môže ochrániť „obrúsok“, ktorý sa teraz nachádza takmer v každom supermarkete pri vchode?



Ide iba o skúšku, čo ľudia strpia

Nie všetci na svete s tým ale súhlasia. Donald Trump patrí k tým, ktorý nechcú zaviesť také šialenstvo po celom svete. Preto je jednou z najväčších prekážok pre túto skupinu psychopatov na čele s Billom Gatesom. Pre tých, čo snívajú o takomto systéme kontroly nad ľudstvom.


Prečo všetky tieto rozhovory o „svete po víruse“ a očkovaní poskytuje zakladateľ jednej z najväčších svetových počítačových spoločností? Pritom nemá lekárske vzdelanie. Zároveň sa za posledných desať rokov dôsledne zasadzuje za rôzne univerzálne očkovania a elektronické imunitné pasy. Jeho snom je systém automatického overovania očkovania.


Americké úrady sa snažia Google udržať na uzde (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
30 | 11 | 2020 | Zuzana Perželová

Je zrejmé, že to nemá absolútne žiadny lekársky zmysel. Každý rodič potvrdí, že v súčasnosti sú v materských školách všetky deti neustále choré a prechladnuté. Napriek skutočnosti, že väčšina z nich sa očkuje. Keď však jedno dieťa v skupine ochorie, tak nakazí i okolie.


Je teda dosť možné, že v prestrojení za vakcínu bude vpichnuté ľuďom niečo, čo uľahčí kontrolu každého človeka na svete z jedného ovládacieho panelu.


Preto v USA v súčasnosti dochádza k bezprecedentným volebným podvodom. Cieľom je zosadiť Trumpa a nahradiť ho bábkou. Tá má rozviazať ruky spomínanej skupine psychopatov. Je jasné, že Biden je len figúrka. Má 78 rokov a mohol by každú chvíľu zomrieť. Aj bez rizika stresujúceho postu prezidenta.



Trump proti svetovej elite

Trump prestal financovať Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO). USA boli pritom predtým jej najväčším sponzorom. Jeho príspevky na Twitteri sú označené ako nehodnoverné. Jeho poslednú tlačovku naživo na federálnych kanáloch jednoducho vypli. Keďže ide proti svetovej elite, ktorá sa rozhodla realizovať digitálny koncentračný tábor po celom svete.


Európa plánuje v súvislosti s očkovaním vyvíjať nátlak na občanov. To sa nemusí vyplatiť (Petra Demková)
Príkladov, kedy európskej únii niečo nevyšlo, poznáme z minulosti viac. Nútené prijímanie utečencov všetkými krajinami EÚ, ktoré stroskotalo, Brexit; a dnes sme v patovej situácii, kedy Maďarsko a Poľsko odmietajú ustúpiť zo svojich pozícií. Nebude... Čítať ďalej
29 | 11 | 2020 | Petra Demková

Dôkazy, že všetky tieto lockdowny a súvisiace udalosti sú plne naplánované, sú verejne dostupné. Ešte v októbri 2019 sa v New Yorku uskutočnila generálna skúška globálnej pandémie. Zúčastnili sa jej zástupcovia z mnohých krajín sveta a najväčších spoločností. Diskutovali, ako uzavrú hranice, ktoré odvetvia by v tomto prípade utrpeli straty, ktoré by z toho mali úžitok a odkiaľ by sa vírus šíril.



Ruská ústava sa zmenila včas

Podľa predošlej verzie Ústavy Ruskej federácie by boli medzinárodné zákony nadradené domácim. Ak by sa členské štáty OSN rozhodli, že sa teraz vo svete zavádza čosi ako čínsky sociálny rating, potom by to bolo pre Rusko povinné. Aj keby s tým ruská vláda nesúhlasila.


Je tiež veľmi zaujímavé, že Rusko bolo prvé na svete, ktoré sa ponáhľalo prísť s vlastnou vakcínou. V snahe vyhnúť sa pred „tou vecou“, ​​ktorá by mohla prísť zo Západu. To samozrejme neznamená, že treba ruskú vakcínu bezhlavo prijať.


Verejné služby ale zároveň ponúkajú aplikáciu na sledovanie kontaktov. Zatiaľ dobrovoľne. Ide iba o predbežné kroky na zavedenie toho, čo v Číne. Bez žiadnych hodnoverných zdravotných dôvodov.


Ústavný súd môže ako jediný tlmiť Matovičove protiprávne excesy. Koalícia ho však chce o túto možnosť narýchlo obrať
Komentár Marici Pirošíkovej Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Redakcia