Zomrela princezná Diana kvôli hriechu? Tvrdí to tajný syn Charlesa a Camilly
17 | 05 | 2020 I Imrich Kovačič

Austrálčan Simon Dorante-Day dlhé roky tvrdí, že je tajným a odloženým synom princa Charlesa a jeho ženy Camilly Parker-Bowles. Píše český bulvárny portál Šíp.


Simon sa už roky snaží vymámiť z Charlesa a Camilly pravdu alebo aspoň DNA vzorku, aby potvrdil svoju hypotézu. Teraz na testy DNA na chvíľu zabudol a vytasil dôvod, prečo Diana zomrela!

Nikto nepochybuje o tom, že ich láska je jedna veľká lož. Ako pochybný je vzťah princa Charlesa a vojvodkyne Camilly vidíme každý deň, každú minútu, kedykoľvek sa na internete objaví nová fotka zdanlivo zamilovaného manželského páru. Camilla bojuje s ťažkou chorobou a snaží sa z Charlesa vymámiť obrovskú sumu peňazí, výmenou za strašné tajomstvo, o ktorom vie celý národ.

Charles radšej požiadal o rozvod a Camilla z neho nedostane ani penny. Na scénu sa opäť dostal údajný tajný syn princa Charlesa a Camilly, ktorý má k celej situácii čo povedať. A ak sú jeho tvrdenia (a pôvod) pravdivé, nielenže sa stane budúcim kráľom, ale Dianin duch prestane Camillu strašiť vo sne.

Vedci zisťujú, či môžu psy detegovať infikované osoby koronavírusom
Skupina šiestich psov, zložená z labradorov a kokeršpanielov, už začala základný výcvik na detekciu Covidu-19. Čítať ďalej
17 | 05 | 2020 | TASR


Budú to tri roky, čo o sebe údajný tajný syn Charlesa a Camilly, Simon Dorante-Day, dal vedieť. Od roku 2019 sa chce domáknuť pravdy o svojich rodičoch. A nielen to - tajnosti spojené s jeho ozajstnými predkami sú pevne prepletené so záhadnou smrťou najobľúbenejšej princeznej sveta.

Dorante-Day už roky vyžaduje po Charlesovi a Camille vzorku DNA. Stačil by mu obyčajný vlas alebo sliny z Charlesovho odpľuvnutia, kedykoľvek Camilla vstúpi do miestnosti. Zatiaľ však Simon iba bezvýsledne prehrabuje odpadkové koše pred Clarence House, oficiálnou rezidenciou svojich "rodičov", a dúfa, že nájde aspoň chuchvalec chlpov v odpadpadkoch.

Simon pred rokmi tvrdil, že mu jeho rodinné korene doložila babička, ktorá pracovala pre kráľovnú Alžbetu a princa Philipa. Sama potom Simona adoptovala a o jeho rodičoch mu často rozprávala. Dorante-Day sa narodil v roku 1966, pár rokov predtým, než sa Camilla s Charlesom údajne zoznámili.

Tretina vážne chorých pacientov s koronavírusom má krvné zrazeniny
Koronavírus okrem tvorby krvných zrazenín zapríčinil nárast počtu pacientov so žilovou trombózou. Čítať ďalej
17 | 05 | 2020 | SITA


Zo Simona by tým pádom, ak je to všetko pravda, bol najstarší syn princa Charlesa, a to ho oprávňuje stať sa po ňom následníkom trónu. Predbehol by Williama, ktorý nasleduje hneď po otcovi, a aj mladšieho Harryho. Dorante-Day neskrýva svoje rozhorčenie, že sa k nemu jeho rodičia nehlásia. Preto vytasil mocnú zbraň.

Pre austrálsky magazín New Idea vyhlásil: ,,Verím, že Diana o mojej existencii vedela, stačilo jej poskladať chýbajúce diely skladačky. Sama bola v bode, kedy sa snažila nájsť odpovede na niektoré nezodpovedané otázky svojho života, a dala si dve a dve dohromady. Všetko zistila tesne pred smrťou a chcela to oznámiť verejnosti."
Je to dôvod, prečo musela Diana zomrieť?

Vedel Charles, že sa jeho bývalá manželka domákla pravdy a chcel ju umlčať? Pre kráľovskú rodinu by bolo takéto odhalenie škandálom, z ktorého by sa len tak nespamätali. Keď sa svojho času Dorante-Day prihlásil, že je synom Charlesa a Camily, v paláci zdvihla sa vlna nevôle. William a Harry obviňovali otca a chceli od neho počuť pravdu, Charles nič nepotvrdil a už sa o tom omietol baviť. Simon ale vyzerá ako chlapík s veľkým odhodlaním a a túžbou dopátrať sa pravdy.

Mainstream chráni darebákov, tvrdí Roger Waters z Pink Floyd
„Bezos a Zuckerberg stvorili stroj na propagandu Covid-19" hovori svetoznámy rocker a basgitarista skupiny Pink Floyd, Roger Waters. Čítať ďalej
17 | 05 | 2020 | Imrich Kovačič