KRIMI: Neznámy páchateľ napadol v Prievidzi muža, polícia hľadá svedkov
21 | 06 | 2019 I TASR

Prievidzskí policajti vyšetrujú okolnosti trestného činu výtržníctva. Doposiaľ neznámy páchateľ ešte 16. februára o 3.00 h fyzicky napadol na parkovisku pri diskotéke na Ulici J. I. Bajzu 25-ročného muža z Prievidze. Polícia hľadá svedkov, informoval o tom v piatok TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.


"Miesto činu monitorovali bezpečnostné kamery, na ktorých je zaznamenaná podozrivá osoba. Polícia týmto žiada verejnosť o pomoc pri zistení podozrivej osoby, ktorá sa mala dopustiť výtržníctva," vyzval Kudlička.

Akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na známom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom stránky Policajného zboru na sociálnej sieti. "Páchateľovi hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody až na tri roky," dodal policajný hovorca.

TIP NA VÍKEND: Slovenská akadémia vied predstaví svoju činnosť v Bratislave na Primaciálnom námestí
Počas podujatia Víkend so Slovenskou akadémiou vied sa v piatok a sobotu 22. júna predstaví verejnosti viac ako 20 ústavov a vedeckých centier SAV s výsledkami svojej práce v stánkoch na Primaciálnom námestí v Bratislave. TASR o tom informovala... Čítať ďalej
21 | 06 | 2019 | TASR