Cieľom všetkých vojen je zničiť Rusov a príbuzné národy
04 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

„Skutočnou hybnou silou ľudských dejín je tisícročia trvajúci boj medzi satanizmom a védskym učením,“ tvrdí docent Sergej Albertovič Salľ.Uviedol portál Zen.yandex.ru.


Mnohí už pochopili, že po celé tisícročia prebieha ničivá vojna proti Rusku a Rusom. Aké sily a za akým účelom iniciovali túto vojnu? Aké formy mala v posledných desaťročiach?


Docent a kandidát fyzikálnych a matematických vied Sergej Albertovič Salľ hovorí: „Proti Rusku bolo veľa vojen. Rusko ich ale všetky vyhralo. Preto si „Čierna šľachta“ uvedomila, že je prakticky vojensky neporaziteľné. Že je lepšie ho zničiť zvnútra. Dialo sa to predtým, ale aj teraz. A to modernými technickými metódami. Hlavne pomocou internetových technológií či všetkých druhov zábavných produktov. Zničiť vedomie civilizácie predsa znamená zničiť civilizáciu samotnú“.



Nový svetový poriadok

Ďalším spôsobom je osídlenie Ruska južnými národmi, ktoré sa v súčasnosti tiež aktívne využíva. Plus genetické zbrane ako drogy a alkohol. To sa dá dosiahnuť v priebehu desaťročí. Ale desaťročia nie sú nič pre Iluminátov. Tí myslia v termínoch storočí a tisícročí. Na tomto cieli pracujú už tri tisícročia. A teraz sú k nemu bližšie ako kedykoľvek predtým. Teda k vybudovaniu Nového svetového poriadku s jediným svetovým vládcom Antikristom“.


Predkresťanskí Slovania mali Pamiatku zosnulých viac ráz v roku
01 | 11 | 2019 | TASR

Tento nezmieriteľný boj je v skutočnosti starý desiatky tisíc rokov. Od čias Atlantídy, z ktorej sa v závere stala satanská ríša. Boj medzi satanizmom a védskym učením je základom týchto vojen a katastrof, ktoré sa dejú ľudstvu.


Existuje niekoľko démonických síl, ktoré prenikajú do vedomia človeka a zneužívajú ho. V našom ponímaní sú čosi ako „parazitická civilizácia“. Jestvuje už desiatky a možno aj státisíce rokov. Funguje na princípe „rozdeľuj a panuj“.



Atlantída a Tartária-Hyperborea

Práve tieto démonické sily postavili proti sebe Atlantídu a jej sesterskú ríšu Tartáriu-Hyperboreu. Všetky strašné vojny, ktoré sa vtedy odohrali, boli výsledkom tohto pekelného zásahu. V dejinách ľudstva sa to stalo mnohokrát. Ich posledným projektom, ktorý stále prebieha, sú egyptskí králi Hyksósovia. Ich potomkami je súčasná „Čierna šľachta“.


V súčasnosti už možno nájsť stopy starovekých civilizácií pomocou modernej techniky. Program Google - Planéta Zem umožňuje prezerať obrázky z Vesmíru v celkom dobrom rozlíšení. Zverejnil snímky, na ktorých bolo vidieť ruiny starodávnych budov v Severnom ľadovom oceáne. Vrátane veľkých pyramíd.


Rekonštrukcia apokalypsy: Nový model ukazuje najväčšie masové vymieranie v histórii Zeme
Nemeckí vedci pomocou matematických modelov a geochemických analýz zrekonštruovali priebeh apokalypsy. Začiatkom masového vymierania živočíchov na prelome triasu a permu bola sopečná erupcia, ktorá vytvorila „zóny smrti“. Čítať ďalej
29 | 10 | 2020 | Ingrid Vrabcová

Obrázky ešte možno nájsť na internete. Ale už nie pomocou Google - Planéta Zem. Ten ich už upravil. Pyramídy našli i na ruskej náhornej plošine Putorana. Nie menšie ako v Číne. Aj tieto sú ale vyretušované.


Pred niekoľkými rokmi začala Ruská geografická spoločnosť študovať Kuzovské ostrovy v Bielom mori, pobrežie polostrova Kola a celé Biele more. Našla tam veľa úžasných artefaktov. Našli sa obrovské opracované skalné masívy v tvare Slnka. Ide o fantastické kamenárske práce, ktoré nedokáže uskutočniť ani naša „moderná“ civilizácia.


Aby ste ale v Bielom mori niečo uvideli, potrebujete zábery spred desiatich rokov. Aj tie boli totiž upravené. NASA si dala záležať.


Svojho času existovala i starodávna „Holubia kniha“. Objavil ju básnik Nikolaj Gumilev. Podal o nej správu samotnému cárovi. Ten povolil pokračovať v jej štúdiu. V Rusku ale došlo k revolúcii a Gumileva zabili. Osudnou sa mu mala stať práve „Holubia kniha“.


Revoluční Trockisti v snahe skryť nápisy na starodávnych žulových kameňoch vytvorili Bielomorskú vodnú nádrž. Takzvanú „Holubiu knihu“ jednoducho zaplavili. V Rusku sa síce objavili snahy o opätovné štúdium týchto megalitov, boli však zastavené. Toto sú jasné príklady odporu proti štúdiu stôp pôvodnej ruskej civilizácie.


Vatikán falšoval dejiny Slovanov
Podľa nemeckého archeológa Hermanna Parzingera je Sibír a nie Európa pravlasť belochov. Informuje portál biosferaklub.info Čítať ďalej
19 | 03 | 2020 | Preklad: Redakcia HD

Čo teda vadí medzinárodnej vedeckej komunite? Akademickú vedu totiž vytvorili Slobodomurári. Je nimi stále riadená vrátane Ruskej akadémie vied.



Prečo vadia dôkazy o pôvode Rusov?

Geopolitika ... Plány svetovej elity v zastúpení Iluminátov a Slobodomurárov s Rusmi sú známe. Zmocniť sa obrovskej rozlohy Ruska a jeho zdrojov. Rusov najprv „preriediť“ a potom úplne zničiť. Treťou etapou je úplné vymazanie slova „ruský“ z dejín. Teda z ich „novej histórie“. V nej už s ruskou civilizáciou nerátajú.


Rasizmus ... Ilumináti sú hrozní rasisti. Nemajú páru. Považujú sa totiž za potomkov starodávnych bohov. Všetkých ostatných považujú za zvieratá. Žltá rasa je podľa nich vďaka prispôsobivosti vhodná, aby im slúžila. Černosi sú im bezcenní, preto ich chcú zlikvidovať.


Zničiť chcú ale i bielu rasu. Svetová elita sa k tomu i otvorene prihlásila. Napríklad člen Výboru 300 A. Foxman povedal, že bielu rasu treba zničiť zmiešaním s inými rasami. Tiež geneticky znížením pôrodnosti. A keďže vedia, že Rusi sú základom bielej rasy, prirodzene sa to týka hlavne ich.


Ruské špeciálne jednotky používajú staroslovanské symboly (FOTO)
Pravoslávnej cirkvi sa nepáči používanie „pohanských“ symbolov v ruskej armáde. Uviedol portál Zen.yandex.ru. Čítať ďalej
02 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič

Náboženstvo ... Možno ste sa už dopočuli, čo robia zástupcovia elity na stretnutiach v Bohemian Grove. Podľa očitých svedkov tam s pokrikom spúšťajú na vodu ruský čln s horiacou podobizňou Krista. Zároveň sa považujú za Kristových potomkov, čo svetu ukazujú v dielach ako Da Vinciho kód.


„Čierna aristokracia“ a Ilumináti sa považujú za potomkov egyptských kráľov, už spomínaných Hyksósov. Ich potomkami boli i Ptolemaiovci, ku ktorým patrila Kleopatra. Cézar bol tiež predstaviteľom „Čiernej šľachty“. Žil však v Ríme. Spolu s Kleopatrou s rovnakou levitskou krvou mali syna Cézariona.


Ten hovoril o dobytí sveta pomocou náboženstva. Výsledkom jeho snahy je katolícka cirkev a Vatikán. „Čierna šľachta“ považuje práve Cézariona za svojho Ježiša Krista.


Pre Židov vymysleli verziu, že je Ježiš synom rímskeho legionára a prostitútky. Preto musia Židia v súlade s ich plánmi Krista nenávidieť. Katolíkom a pravoslávnym kresťanom zasa podsunuli, že je Ježiš synom Ducha Svätého, ktorého porodila Panna Mária.


Historici Fomenko a Nosovský jednoznačne preukázali, že k Ježišovmu ukrižovaniu v skutočnosti došlo v židovskom kráľovstve na Bospore pri Konštantínopole. Podľa nich sa práve tam snažil osvietený učiteľ zachrániť „stratený dom Izraela“. Jeho učenie malo ale védsky charakter.


„Slovanské bratstvo“ ukáže Západu svoju silu
Vojenské cvičenie Ruska, Bieloruska a Srbska „Slovanské bratstvo - 2020“ v Bielorusku má potvrdiť súdržnosť a silu „slovanského národa“. Uviedol portál Nation News. Čítať ďalej
09 | 09 | 2020 | Imrich Kovačič

„Čiernej šľachta“ a Ilumináti dobre vedia, kto bol skutočný Ježiš. Preto prišli hneď s jeho niekoľkými verziami. Preto sa na jednej strane považujú za Kristových potomkov a zároveň pália podobizne ukrižovaného. Majú totiž na mysli rôzne osoby. Preto je pre nich pravoslávne Rusko takým nezmieriteľným nepriateľom. Preto i ruské Pravoslávie spájajúce Ježišovo učenie a Védy musí zomrieť.


A to i napriek Nikoniánskej reforme. Starý zákon bol v ruštine publikovaný až vďaka Petrovi I. na konci 19. storočia. Až vtedy sa Pravoslávie stalo v istom zmysle židovsko-kresťanským učením. V skutočnosti sú jeho korene úplne odlišné. Preto je nezmieriteľným nepriateľom Iluminátov.



Záver

Je to teda védsky orianský svetonázor starodávnych Arktov, predkov Rusov, ktorý je hlavnou prekážkou pre satanistické plány svetovej elity a ich pánov. Preto sú artefakty starej arktickej civilizácie systematicky ukrývané a ničené. A s nimi i nositelia jej genetickej pamäte. Teda Rusi a ďalšie národy bielej rasy.


Slovanská konfederácia čaká na politické rozhodnutie (Vladimír Maximenko / analýza)
Komentár Vladimíra Maximenka (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
11 | 12 | 2019 | Preklad: Redakcia HD