Exkluzívne odhalenie okultného pozadia svetovej moci
24/01/2022 I Ivan Holek

   Ateizmus a materializmus širokých más obyvateľstva je vedomým bludom. Masy sú v ňom umelo udržiavané svetovými mocenskými elitami, ktoré vlastnia úplne iné, tajné poznanie. Ono im dáva moc. Moc znalých nad neznalými a moc vedomejších nad nevedomými. 

   Svetové mocenské elity totiž dobre vedia, že okrem reality materiálnej existuje aj realita nemateriálna. Alebo inak povedané, okrem reality najhrubšej existuje aj realita jemnejšia. A tak, ako my tu na zemi žijeme v realite hmotnej, žijú iné entity v realite jemnej. 

   Už od čias dávneho Babylonu existujú rôzne okultné praktiky, prostredníctvom ktorých je možné nám z našej hmotnej reality nadviazať kontakt a spojenie s entitami, žijúcimi v realite jemnejšej. A tieto praktiky pretrvali až dodnes. 

   Je napríklad známe, že aj Hitler sa veľmi intenzívne zaoberal okultizmom. On aj iní vysokí fašistickí pohlavári sa sústreďovali okolo okultných skupín, akými bola spoločnosť Thule, alebo skupina Vril. Prostredníctvom okultných praktík sa im podarilo mimozmyslovým spôsobom nadviazať spojenie z entitami z inej úrovne, ktoré im sprostredkovali určité technológie. Tieto technológie boli posunuté nemeckým vedcom, aby na nich ďalej pracovali. 

   Ale ako sa vraví, nič nie je zadarmo! Za poskytnutie informácií bola vyžadovaná protislužba. Protislužba spočívala v rozpútaní zla apokalyptických rozmerov, vyvolávajúceho silné negatívne vyžarovania miliónov obyvateľov našej planéty, čím vznikli silné negatívne energie, čerpané týmito bytosťami ako zdroj ich životnej sily. 

   Tieto entity sú totiž odpojené od Božieho Svetla, a tým od jeho životodárnej sily. Preto sú nútené získavať energiu inak. A to z negatívnej energie, vytváranej ľuďmi prostredníctvom ich nedobrých pocitov, emócií, myšlienok a vnútorného života. 

   V našom univerze to totiž funguje tak, že životodárnu energiu, ktorá k nám prúdi v podobe Pánovho Svetla môžeme my ľudia pretransformovať, alebo využiť dvomi spôsobmi. Buď pozitívne, alebo negatívne. Buď vo forme pozitívnych pocitov, myšlienok, emócií a prežívania, alebo vo forme negatívnych pocitov, myšlienok, emócií a prežívania. 

   To pozitívne sa takto nami transformované vracia opäť nahor k Svetlu, vytvárajúc tým zároveň osudové vlákno, smerujúce našu osobnosť k Svetlu a k Pánovi. To negatívne však nemôže prúdiť smerom nahor, pretože to nie je hodné Pánovho Svetla. Preto negatívne energie klesajú nadol a slúžia ako potrava pre entity na inej materiálnej úrovni, ktoré postrádajú prísun Pánovho životodárneho Svetla. 

   Aj toto bol napríklad jeden z účelov koncentračných táborov, kde z predsmrtnej hrôzy a utrpenia tisícov zavraždených čerpali svoju energiu temné entity, ako protislužbu za poskytnutie rôznych informácií. A nečerpali ju len z koncentračných táborov, ale aj zo strachu, hrôzy a bolesti miliónov ľudí, postihnutých vojnovou tragédiou. 

   V Biblii sa vyslovene zakazuje akékoľvek nadväzovanie spojenia s entitami v jemnejších úrovniach prostredníctvom mágie a okultizmu, pretože vzhľadom k pretrvávajúcej nízkej duchovnej úrovni ľudstva je zákonité, že môže dôjsť iba k spojeniu s nízkymi a temnými entitami.  

   Je známe, že po obsadení fašistického Nemecka armádou USA mali Američania záujem o špičkových nemeckých vedcov, pracujúcich na rôznych tajných výskumoch. Nemeckí vedci boli prostredníctvom projektu Paperclip presunutí do USA, aby ďalej pokračovali vo svojej práci. Hovorí sa, že sa to týkalo aj doktora Mengeleho i s jeho výskumom, brutálnym spôsobom vykonávaným na väzňoch v koncentračných táboroch. 

   A do USA sa presunuli aj okultné kruhy s ich prepojením na entity, nachádzajúce sa v inej rovine bytia. Všetko v podstate pokračovalo bez prerušenia ďalej, a to aj vrátane Hitlerovho sna o nadvláde nad celým svetom a jeho obyvateľstvom, ktoré má byť radikálne zredukované na optimálny počet. Svet sa má zmeniť na jeden veľký koncentračný tábor, kde budú všetci jeho obyvatelia podrobení totálnej kontrole. Súčasťou plánu je i ovládnutie surovinovej základne Ruska rovnako, ako za čias Hitlera. Všetky tieto veci sa dnes začali reálne napĺňať prostredníctvom pandémie, vakcinácie, kontroly obyvateľstva a presunom základní, vojsk a techniky NATO k hraniciam Ruska, z čoho začína byť Rusko znepokojené a chce to zastaviť. 

   O realite okultného pozadia svetovej moci svedčia i slobodomurárske lóže. Ich členmi sa stávajú najvýznamnejší svetoví politici. Stupne v hierarchii slobodumurárskej lóže sú stupňami okultného zasvätenia. Ilustrujú to napríklad krátke nohavice Václava Havla pri jeho inaugurácii za prezidenta. Krátke nohavice nebola náhoda, ale vonkajší symbol stupňa zasvätenia v slobodomurárskej lóži. 

   Známy je tiež pozdrav prezidentky Čaputovej s predsedníčkou Európskej komisie Ursulou von der Leyen. Zdravia so skríženými rukami na hrudi. Tento symbol často používal aj Hitler pri svojich prejavoch a ide o slobodomurársku symboliku ochoty obetovať vlastný národ. V prípade prezidentky Čaputovej je to ochota obetovať vlastný národ pochybnej vakcinácii, hodnej doktora Mengeleho. 

   No a na vrchole temnej okultnej slobodomurárskej hierarchie sa nachádza úzka skupina ľudí s prepojením na entity v inej rovine bytia. Pod vedením týchto entít a pod ich vplyvom sa náš svet dostal pod priamy vplyv temna, čoho výsledkom je diabolský plán na zredukovanie populácie a zavedenie systému absolútnej kontroly obyvateľstva. Populácia je redukovaná laboratórne vyrobeným vírusom a zároveň vakcínou proti nemu. Začína byť monitorovaný a vymedzovaný pohyb každého jednotlivca, a to podľa miery jeho poslušnosti. 

   Týmto spôsobom boli zabité dve muchy jednou ranou. Na jednej strane pozemskí mocipáni redukujú obyvateľstvo prostredníctvom pandémie a zároveň sa snažia o zvedenie systému jeho totálnej kontroly, a na druhej strane prostredníctvom všetkej negativity, depresie, strachu, nenávisti, nespokojnosti a frustrácie, ktorú to vyvoláva, si temné entity vytvorili z ľudstva dojnú kravu na negatívne energie. Preto každý, kto v dnešnej dobe podlieha negativite akéhokoľvek druhu a živí ju svojimi myšlienkami a emóciami, každý takýto človek tým vyživuje temné entity. Zároveň sa i jeho osudové vlákna tkajú smerom temnu, čo môže v konečnom dôsledku znamenať jeho definitívnu osobnostnú skazu v podobe zatratenia duše. 

   Je preto maximálne dôležité vedieť o týchto skutočnostiach, aby sme sa vo svojej neznalosti a nevedomosti nestali obeťami temnoty a jej ľstivých, diabolských úkladov, na základe ktorých je všetko prezentované tak, že sa to deje pre naše dobro. Diabol k nám dnes prichádza v rúchu baránka, ako záchranca sveta pred  pandémiou a žiaľ, naivní ľudia tomu veria, podvoľujú sa a  spolupracujú. Vo svojej nedostatočnej bdelosti a vo svojej neschopnosti rozpoznávať vlkov rúchu baránka tomu podľahli dokonca i cirkvi. 

   Ľudstvo sa nikdy nemalo snažiť spájať s nijakými temnými entitami, spolupracovať s nimi a prijímať od nich inšpirácie! Keby sme upierali svoj pohľad vždy iba k Stvoriteľovi, mohli sme toho zostať ušetrení. Jedine od Pána sme mali prijímať inšpirácie a jemu sme mali slúžiť! Podľa jeho Vôle a jeho prikázaní sme sa mali riadiť! Základnú životnú silu, prúdiaci k nám od Stvoriteľa, sme nemali zneužívať negatívnym spôsobom, ale využívať ju iba na veci pozitívne. Mali sme ju využívať k dobrému, čistému, spravodlivému a bohabojnému životu. Tým by sme vytvárali pozitívne energie, prúdiace naspäť k Stvoriteľovi, a týmto smerom by boli zároveň tkané i nitky nášho osudu. To by malo za následok radosť, šťastie a harmóniu. 

   To, čo sa dnes deje, je dôsledkom nasmerovania toku životnej energie nesprávnym smerom. Smerom k prázdnote matérie, zbavenej hodnôt ducha. Nízke, materialistické snaženie ľudstva vyprodukovalo všetku nízkosť, nachádzajúcu sa okolo nás. A všeobecná hodnotová nízkosť obyvateľstva sa stala podhubím pre vznik a rozvoj nízkych mocenských elít, prepojených s temnými entitami, čo privodilo marazmus, v ktorom dnes žijeme. Cesta von z marazmu spočíva jedine v presmerovaní toku našej životnej energie, ktorá už viac nesmie prúdiť nadol a živiť temno, ale iba nahor, smerom k Stvoriteľovi, prostredníctvom života a myslenia podľa jeho Vôle. To je jediné záchranné lano! Po ňom sa musí začať šplhať každý, kto sa chce zachrániť. 

   Kto v sebe začne budovať dôveru v Pána a rozvíjať vo svojom živote duchovné hodnoty, veľmi rýchlo zacíti vnútorný jas, plynúci z takéhoto počínania. Svetlo Pána ožiari jeho dušu a zapáli v nej nádej. Nádej, že Pravda a Dobro zvíťazia nad temnotou a lžou, skrývajúcou sa pod masou dobra. 

   Mnohí ľudia si myslia, že v dnešnej dobe existujú oveľa dôležitejšie veci, na ktoré je treba sústrediť svoju pozornosť, než nejaké „pochybné“ duchovné súvislosti. Práve dnes však nie je nič dôležitejšieho, ako sa vedome snažiť udržať si vnútorný jas, radosť, harmóniu, vieru v dobro a úctu voči blížnym. To ale nie je možné dosiahnuť a trvalo si udržať inak, ako dôverou v Pána. Dôverou v jeho ochranu, pomoc a podporu. 

   A dôležité je to preto, lebo práve to, čo dnes sejeme svojim vnútorným nastavením a svojim vnútorným rozpoložením, presne to budeme v budúcnosti žať. Naša budúcnosť spočíva v tom, akými vnútorne i navonok v súčasnosti sme. 

   Taký je totiž zákon! Zákon spätného účinku! Veľmi dobre ho poznajú i temné entity, a preto je dnes všetko pod ich vplyvom nastavené tak, aby ľudia žili v strachu, v úzkosti, neistote, depresii, alebo v nepriateľstve a nenávisti voči inak zmýšľajúcim. Temné entity dobre vedia, že týmto spôsobom si pre seba sejeme ešte väčšie peklo a hrôzu, z ktorých chcú profitovať. 

   Nedajme sa k tomu dotlačiť a zmanipulovať! Uprime svoj pohľad k Pánovi a v dôvere v neho udržujme svoje vnútro jasné, radostné, čisté, spravodlivé, čestné a láskyplne naladené voči všetkým ľuďom bez rozdielu. Ani vnútorne, ani navonok sa nepoddávajme tomu, k čomu nás tlačia služobníci temna v ľudských telách, ktorí nám dnes vládnu a aktívne odporujme zlu. Či už v sebe samých, alebo okolo nás v našom okolí, pretože žijeme v rozhodujúcej dobe boja temnoty so Svetlom.