Kristián Keller

Otec O’Reilly vysvetľuje, že kebyže sa Veľká západná schizma (1378 - 1417) nikdy nestala, katolíci by povedali, že taká situácia je nemožná - t.j. situácia troch súperiacich nárokovateľov na pápežstvo, s nejasnou hlavou po dekády (nazývane i Papežské schizma po Česky); tak ako je tomu i dnes u tých, čo hovoria, že sedevacantná "téza" je nemožná, i keď fakty potvrdzujú, že je pravdivá. Veľká schizma sa stala, a Otec O’Reilly hovorí: že nemáme garantované, že horšie veci, božským prísľubom, sú nieto vylúčene, že sa nestanú. Nie je nič protirečiace si smerom k neporušenosti, s tvrdením, že nemáme pápeža od smrti Pápeža Pia XII. r.1958... (Zdroj výroku: vaticancatholic.com)

Do očí bijúca vlastizrada
17/01/2022 I Kristián Keller

Je úplne poburujúce a doslova odporné, ako arogantne sa Jaroslav Naď, tento čert v ľudskej koži, správa. (A Heger nevynímajúc.) Je to obyčajný do oči bijúci vlastizradný darebák a ohavný klamár. Takéto odporné arogantné správanie Pán Boh nenehá bez potrestania a bude nad týmto arogantným klamárom (a vlastizradcom) prísny súd. 

"Príde na vás každú chvíľu a hrozne, lebo bude proti vládcom prísny súd." (Múd 6:5)

Pre tých, ktorí nevedia, tak nová "obranná" dohoda s Američanmi odoberá suverenitu Slovensku a protiústavne a protiprávne odoberá právomoci OČVK, aby mohli vyšetrovať Američanov za protiprávne delikty v určitých menších trestných sadzbách (minimálne v 3 ročných sadzbách). Takéto ohýbanie práva je aj proti spravodlivosti. Napr. kebyže ťažko ublížia na zdraví pri dopravnej nehode niekomu, tak nenesú daní vodiči zodpovednosť ani majetkovú ani trestnú. Za zmienku stojí ako varovanie toto video, ktoré zdielal Štefan Harabín: 

Pripomienky na túto nezmyselnú a vlastizradnú dohodu, si môžte pozrieť

Emeritný sudca - podpis dohody bez referenda je trestný!
Nakoľko je táto téma veľmi závažná, vyjadrenie JUDr. Štefana Harabina vám prinášame v plnom znení, bez úprav. Hromadná pripomienka k Návrhu na uzavretie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Eka Balaskova
.

Kristián Keller
Sedesvakantista