TOTO NEMÔŽE MYSLIEŤ VÁŽNE! Takto hlboko Nicholsonová ešte neklesla
23 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Slováci si v sobotu volia prezidenta. V ére samostatného Slovenska ide v poradí o šieste priame voľby hlavy štátu. Takmer všetci politici, na čele s hlavou štátu a prezidentskými kandidátmi vyzývajú občanov k účasi na hlasovaní. Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová to vidí inak. Vo svojom statuse na sociálnej sieti dourážala voličov vybraných kandidátov tak, že aj Šimečka by bol na ňu pyšný. 

Status Lucie Ď. Nicholsonovej, ktorý nepotrebuje žiaden komentár, vám prinášame v plnom znení.

"Vážení voliči Harabina, Náhlika, Šveca a Kotlebu,

dnes je krásny deň, teploty vystúpia až na 20 stupňov. Nebuďte ouce ako tí trikrát zaočkovaní poslušní mopslíkovia, ktorí nosili náhubky, vdychovali vlastné jedy a teraz zomierajú na infarkt, lebo neverili Bukovskému a napichali sa vakcínami amerických farmaceutických firiem. Všetci títo dnes poslušne napochodujú do volebných miestností a budú voliť prezidenta.

Nebuďte ako oni. To, že liberálom zapredané Nko a RTVS od rána buzerujú ľudí, aby išli voliť, ešte neznamená, že sa oblečiete do kostolných úborov a s píšucim perom sa usadíte za plenty, aby ste zakrúžkovali vašich kandidátov. Dajú to aj bez vás. Bez ohľadu na výsledok volieb bude ich jediným víťazom aj tak doktor Harabín.

Skúšam na vás vplývať ako vaši hoaxerskí lídri, lebo napísať vám, aby ste fakt nešli voliť panoptikum bláznov, sa v slušnej spoločnosti nenosí. Slušná spoločnosť používa zásadne politicky korektný jazyk a preto nemôže pomenovať veci tak ako sú. A to aj napriek tomu, že po odvysielaní televíznej debaty kandidátov na prezidenta je úplne zrejmé, že vaši štyria favoriti oscilujú v balerínskych špičkách na hraničnom pásme mentálnej subnormy. Vyžaduje si to obrovskú dávku nedokonalej demokracie, aby takíto ľudia mohli vôbec kandidovať na prezidenta. A bude si to vyžadovať naozaj veľa odhodlanej tuposti, aby získali hlasy voličov. Slovensko je však krajina neobmedzených možností.

Preto vás vyzývam, drahí priatelia z antisystému. Kašlite na voľby. Dnes je ten čas vzoprieť sa mainstreamu a nepodľahnúť diktátu zapredaných politikov a médií. Dokážete čúrať proti vetru. Tak prečo neskúsiť ísť voliť v nedeľu?" - uviedla Nicholsonová vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Slovensko plače s Moskvou: Ide o odporný čin!
Moskva je v slzách, celé Rusko smúti. Do koncertnej sály Crocus City Hall v meste Krasnogorsk na predmestí Moskvy vtrhli v piatok (22. 3.) večer viacerí muži ozbrojení automatickými zbraňami a granátmi. Počet obetí sa blíži k číslu 150. Zranených... Čítať ďalej
23 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik