Rudolf Huliak: Chcete mať čestné voľby? Postarajte sa o TOTO (VIDEO)
14 | 02 | 2023 I Eka Balaskova

Ing. Rudolf Huliak (Národná koalícia a nezávislí kandidáti) vôbec nepovažuje možnú mobilizáciu za konšpiráciu. Svedčia o tom slová ministra obrany v demisii Naďa. Ten niekoľkokrát naznačil ďalšie smerovanie Slovenska a tých, čo sa vyhlásením odmietli spolupodieľať na vojne, by poslal kopať zákopy.

Huliak tvrdí, že minister nemá právo ani na odovzdanie slovenských stíhačiek Mig 29, ktoré sme získali z deblokácií sovietskeho dlhu. Naď navyše spáchal vlastizradu tým, že odovzdal slovenský vzdušný priestor iným štátom, čomu by mohla nasvedčovať aj Naďova závratná kariéra v rámci euroatlantických štruktúr. Huliak vyslovil podozrenie, že v najbližšom období sa chystá v Maďarsku prevrat a slovenských poslancov vyzval, aby sčítanie hlasov v najbližších parlamentných voľbách prebehlo manuálne. Pripomenul tiež, prečo na Slovensku nie sú na nič peniaze.

Nie je to konšpirácia

„Ak tu niekto povie, že mobilizácia na Slovensku a zapojenie Slovenska do priameho vojenského útoku s Ukrajinou, je konšpirácia, tak už musí byť slepý a hluchý. To, že v pondelok Naď obhajoval poslanie našich Migov 29, za ktoré sme všetci cez deblokácie sovietskeho dlhu zaplatili milióny. Ospravedlňoval to tým, že ako vláda v demisii na to má právo,“ hovorí Huliak. Analýzu podľa Naďa robili ústavní právnici. Huliak sa pýta, či sú to ústavní právnici pod taktovkou prezidentky Zuzany Čaputovej.

Odovzdanie vzdušného priestoru SR

„Je to priamy akt vlastizrady prezidentky, ministra obrany a ministra zahraničných vecí,“ myslí si Huliak a pripomína, že naše letiská odovzdali armádam NATO a na Sliači zlikvidovali civilnú prevádzku. Huliak sa pýta, dokedy sa minister bude vyhrážať občanovi a či mu strach dovolí vystupovať takýmto spôsobom a hlbšie a hlbšie nás zaťahovať do konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou.

Kariéra v severoatlantických štruktúrach

„Ešte počas vysokoškolského štúdia pôsobil v mimovládnych organizáciách Euroatlantické centrum a Slovenská spoločnosť pre zahraničnú politiku,“ píše Heredoš a rekapituluje bohatú Naďovu prípravu na kariéru, ktorú na Ministerstve obrany (MO) SR začal v roku 2013 na rôznych pozíciách. Odtiaľ sa neskôr cez aktivity v Globsecu prepracoval až na ministerský post.

Heredoš: Dole masku, pán (odvolaný) minister!
Nezávislý poslanec NR SR Miroslav Heredoš si tentokrát vzal „na mušku“ odvolaného ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO). Tvrdí, že na Ministerstve obrany (MO) SR pôsobia „charakterové nuly a poskokovia NATO a Bruselu“. Heredoš vysvetľuje, prečo... Čítať ďalej
13 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Príprava prevratu v Maďarsku

„Máme informáciu z overených zdrojov z Talianska. Pripravuje sa prevrat proti Orbánovi v Maďarsku,“ vyslovil Huliak podozrenie, podľa ktorého sú tajne navážaní experti podobne, ako tomu bolo na Slovensku pred 5-timi rokmi. Prevrat v Maďarsku majú zabezpečiť štedro dotované organizácie.

„Som konšpirátor? Tak sledujte situáciu, ako sa v najbližších mesiacoch v Maďarsku bude vyvíjať,“  radí Huliak, podľa ktorého je v tejto situácii v Maďarsku najľahšie urobiť to, čo spravili v 2014-tom na Ukrajine.

Indície mobilizácie

„Minister Naď sa vyhrážal, že darmo 40-tisíc našich mužov podalo odmietnutie vojenskej služby, že aj tak skončia pri kopaní zákopov a v nemocniciach, ako obslužný personál,“ presviedča nás Huliak o tom, že všetko smeruje k mobilizácii.

Výzva opozičným poslancom parlamentu

„Keď ste tam, tak to využite na jednu vec. Vyzývam aj Matoviča, ktorý sa nakoniec ukázal, ako konzervatívny, lebo im nejde do krámu a preferencie OĽaNO klesajú. Máte jedinečnú možnosť legislatívne ošetriť v parlamente, aby pri najbližších parlamentných voľbách hlasy nesčítaval Eset,“ žiada Huliak a navrhuje návrat k manuálnemu sčítavaniu hlasov. To by malo zabezpečiť transparentný priebeh volieb.

Huliak poslancom radí vytvoriť nátlak, aby Eset nezasahoval do politiky na Slovensku. Pripomína výsledky prezidentských volieb v troch krajinách, kde boli hlavy štátov zvolený rovnakým percentuálnym ziskom.

„Skúste, aby aj na Slovensku nevyhrali päťdesiatimi ôsmimi percentami progresívci a liberáli. Skúste sa o to postarať, máte v rukách všetky tromfy – ste v parlamente a nemáte sa čím ohradiť,“ apeluje na zástupcov ľudu v parlamente a pripomína, že občan vidí, že hrajú divadlo.

Naď ukončil schôdzu o migoch skôr než začala
Ukrajina si na slovenské MiGy ešte pár dní zrejme počká. Opozícia tvrdí, že takáto pomoc Ukrajine je aktuálne protiústavná a odovzdaniu stíhačiek chce zabrániť v Národnej rade. Schôdza sa však v utorok zrušila. Dočasne poverený minister obrany... Čítať ďalej
14 | 02 | 2023 | Ivan Mihale

Tento štát má na všetko

Slovensku financie nechýbajú. Bolo by ich dosť na funkčné zdravotníctvo, slušné dôchodky, kvalitné školstvo, pokiaľ by sa nerozkradlo šesťdesiat percent verejných financii, na čo Huliak upozorňuje už dlhodobo. Dôkazom sú napríklad projekty Ministerstva životného prostredia.

„Vstupujeme do posledného boja o Slovensko. Ten bude v najbližších parlamentných voľbách, ak ich dovolia a nevyhlásia mobilizáciu, alebo podobne. Ten Naď vám dáva jasný signál toho, čo sa chystajú urobiť,“ upozorňuje Huliak a znovu vyzýva k spájaniu sa a vytvoreniu „jedného silného politického bloku proti tomuto marazmu“.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Ing. Huliak: Na Slovensku sa rozkradne 60 percent verejných financií (VIDEO)
Starosta Očovej a predseda Národnej koalície ing. Rudolf Huliak uvažuje o tom, prečo sme za 33 rokov po revolúcii na Slovensku tam, kde sme. Príčinu vidí v chamtivosti "mocipánov" a v našej voľbe. Vo svojom videu Slovákov upozorňuje, že čakať na... Čítať ďalej
30 | 12 | 2022 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme