Veronika Remišová: Keď nechce, aj pravdu povie (VIDEO)
06 | 02 | 2023 I Eka Balaskova

Čaro živých prenosov je v tom, že keď raz niečo poviete, počuje to každý divák bez možnosti vziať to späť. A tak sa zase raz stalo aj podpredsedníčke odvolanej vlády, Veronike Remišovej (Za ľudí). Mainstreamový denník v snahe vylepšiť renomé tejto vlády usporadúva diskusie o predčasných voľbách.

Jednej z nich sa okrem iných zúčastnila aj podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie, Veronika Remišová, ktorá povedala niečo, čo zrejme vôbec nechcela. Remišová vstupovala do politiky ako bojovníčka proti korupcii, no odkedy je vo vláde, utekajú nie len jej voliči, ale aj poslanci z poslaneckého klubu. Od politiky, ktorú robí koalícia, ktorou je súčasťou aj Remišová, sa dištancuje už aj zakladateľ strany Za ľudí, Andrej Kiska.

Bojovníčka proti korupcii

„Mojou ústrednou témou je boj za očistu Slovenska od korupcie a za to, aby zákon a spravodlivosť platili pre každého rovnako. O tom svedčia aj mnohé kauzy, na ktoré som upozornila,“ povedala Jane Teleki Remišová pred takmer štyrmi rokmi, ešte ako členka hnutia OĽaNO.

O politických ambíciách, práci v poslaneckom klube ako aj pomeroch v hnutí OĽaNO s Veronikou Remišovou
Poslankyňa Národnej rady SR a predsedníčka poslaneckého klubu hnutia OĽaNO - Veronika Remišová - bola donedávna vnímaná ako stabilizujúci prvok Matovičovho hnutia, avšak jej vyjadrenia v súvislosti s Matovičovou kandidatúrou do europarlamentu... Čítať ďalej
08 | 03 | 2019 | Jana Teleki

Koho mala na mysli?

„Najväčšia hrozba do budúcnosti je... aj vzhľadom na to, ako sa správa Smer, ako sa správajú fašisti, ako sa správa Hlas, tak... je táto koalícia, ktorá doslova rozkopáva právny štát,“ hovorí dosť neisto do mikrofónu Remišová.

„Keď si pozriete ich tlačové vyjadrenie, tlačové besedy,“pokúša sa Remišová pokračovať.

Pozorní poslucháči

„Ty si povedala „Táto koalícia“, opozícia, si chcela povedať, nie?,“preruší ju hlas Igora Matoviča a s pozadia počuť novinárku Moniku Tódovú, ktorá tiež ostala zaskočená.

Sklamaný zakladateľ

“Sklamanie všetkých, ktorí verili, že nová vládna koalícia prinesie zásadné zmeny v politickom živote, je obrovské a uvidíme, aké dopady to bude mať na demokratickú časť spoločnosti v ďalších voľbách,” obáva sa Kiska budúcnosti.

Už aj Kiska sa od "svojich" dištancuje
Exprezident Andrej Kiska je rád, že z politiky odišiel a ani svoj návrat do nej určite nechystá. Aj vládna koalícia so stranou, ktorú spoluzakladal, ho sklamala a obáva sa, aký vplyv bude mať toto všeobecné sklamanie na spoločnosť. Čerstvý... Čítať ďalej
04 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme