Už aj Kiska sa od "svojich" dištancuje
04 | 02 | 2023 I Eka Balaskova

Exprezident Andrej Kiska je rád, že z politiky odišiel a ani svoj návrat do nej určite nechystá. Aj vládna koalícia so stranou, ktorú spoluzakladal, ho sklamala a obáva sa, aký vplyv bude mať toto všeobecné sklamanie na spoločnosť.

Čerstvý šesťdesiatnik Kiska tvrdí, že jeho odchod z politiky bolo správne rozhodnutie, hoci k aktuálnemu dianiu sa občas vyjadrí. Sklamala ho však aj strana, ktorú zakladal a koalícia, ktorej bola súčasťou. Kiskovi v minulosti niekoľkokrát vyčítali, že ešte ako prezident sa o Slovensku vyjadril, že nie je právny štát. On sám bol obvinený z daňových podvodov.

Nehodí sa do politiky

Návrat na politickú scénu ho neláka. Priateľ politik mu podľa jeho tvrdenia povedal, že ak by v politike zostal, určite to nevydrží jeho srdce.

"Myslím, že moje rozhodnutie bolo veľmi správne. Žiaľ, do politiky sa ľudia ako ja príliš nehodia,” hovorí exprezident.

Radačovský ostro: Že sa Kiska nehanbí!
Exprezident Kiska bol z vlastnej vôle na čele mafiánskeho štátu! Europoslanec a exsudca Miroslav Radačovský vo svojom statuse reaguje na rozhovor, ktorý poskytol nedávno Andrej Kiska. "V krátkej správe Denníka N zo dňa 29.11.2022 som si prečítal... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

Sklamali

Po odchode z prezidentského postu založil stranu Za ľudí, ktorej predsedníčkou sa neskôr stala Veronika Remišová. Voliči, no hlavne mainstreamové médiá do Kiskovho projektu vkladali veľké nádeje.

“Sklamanie všetkých, ktorí verili, že nová vládna koalícia prinesie zásadné zmeny v politickom živote, je obrovské a uvidíme, aké dopady to bude mať na demokratickú časť spoločnosti v ďalších voľbách,” obáva sa Kiska budúcnosti.

Sporadicky dá o sebe vedieť

Slovo Andreja Kisku ako bývalého prezidenta v spoločnosti stále rezonuje, preto sa cez sociálne siete k dianiu občas sám vyjadruje. Naposledy tak urobil pred referendom, ktoré sa konalo 21. januára.

"Toto referendum je ale len a len Ficova politická kampaň a ja sa ho určite nezúčastním. Vyše desať miliónov eur, ktoré referendum bude stáť a ktoré my všetci z našich peňazí zaplatíme, sa radšej mohli minúť na pomoc rodinám s chorými deťmi," napísal vtedy a politikom odkázal, že náklady by mali byť zosobnené práve Ficovi.

Referendum: OĽaNO si ide svoje, opoziční politici hlasujú (FOTO)
Dnešné referendum rozdeľuje spoločnosť už od čias, kedy opozičné strany zbierali podpisy na jeho konanie po prvýkrát. Vtedy ho prezidentka vyhlásiť odmietla, na druhý pokus bolo referendum prezidentkou SR vyhlásené na dnešný dátum. Informácie z... Čítať ďalej
21 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Prezident mafiánskeho štátu - nútil ho niekto?

Pre europoslanca Miroslava Radačovského je ťažko pochopiteľné, prečo Kiska zotrval na čele mafiánskeho štátu, požíval výhody z funkcie prezidenta mu plynúce a požíva ich dodnes.

"Pokiaľ by si bol zobral k srdcu moje odporúčanie po vyhlásení rozsudku v r. 2018 v súvislosti s neoprávneným prisvojením si pozemkov pod Tatrami a odišiel by z politického života, tak dnes by mohol byť dokonca slávny a nemohli by sme konštatovať, že bol prezidentom mafiánskeho štátu," upozorňuje Radačovský.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme