Máziková Matovičovi: Starajme sa všetci o seba! (GALÉRIA)
07 | 02 | 2023 I Eka Balaskova

Speváčka Eva Máziková (74) je známa svojou otvorenosťou, až prostorekosťou. A netýka sa to len šoubiznisu, či jej samotnej, ale aj politiky. Tentokrát sa vyjadrila k Igorovi Matovičovi a jeho vyjadreniam na adresu LGBT+ ľudí.

Mladším generáciám pripomíname, že Máziková bývala hviezdou v 70-tych rokoch a začínala spoločne s Karolom Duchoňom. Ani mladým nie je celkom neznáma, veď film Pacho, hybský zbojník pozná snáď každý. Máziková sama o sebe tvrdí, že jej otvorenosť je problém tých, ktorým prekáža. Nepáčia sa jej však vyjadrenia Igora Matoviča voči LGBT+ komunite, v ktorej má veľa priateľov. S manželom majú 44-ročného syna, ktorý prednáša po celom svete a tiež pár spoločných signálov, pretože "Muž by ženu nemal zhadzovať."

S dlhoročným manažérom Norom Meszárošom
S dlhoročným manažérom Norom Meszárošom
www.evamazikova.sk
Valentín v Paríži
Valentín v Paríži
FB / Eva Máziková oficiálna stránka
Oktoberfest a Eva ako plnokrvná Bavorčanka
Oktoberfest a Eva ako plnokrvná Bavorčanka
FB / Eva Máziková oficiálna stránka
Večne usmiata Máziková
Večne usmiata Máziková
www.evamazikova.sk
V začiatkoch svojej kariéry, ešte ako brunetka
V začiatkoch svojej kariéry, ešte ako brunetka
www.evamazikova.sk
Kozmetika je jej druhé živobytie
Kozmetika je jej druhé živobytie
www.evamazikova.sk
S dlhoročným manažérom Norom Meszárošom
Valentín v Paríži
Oktoberfest a Eva ako plnokrvná Bavorčanka
Večne usmiata Máziková
V začiatkoch svojej kariéry, ešte ako brunetka
Kozmetika je jej druhé živobytie
 

„Ako povedal istý nemecký módny návrhár, keď oni s tým majú problém, nech sa páči, ja si stojím za svojím,“ hovorí temperamentná Máziková a uznáva, že ide hlavou proti múru. Je to rozhodnutie, ktoré prináša aj problémy.

TOP 10: Najväčšie hlasy Slovenska (GALÉRIA)
Ľudia milujú rôzne rebríčky - zaujíma nás, kto je najbohatším Slovákom, najkrajšou Slovenkou, najobsadzovanejším hercom, či najlepšie platenou modelkou. Kto sú však najpopulárnejší speváci v slovenskej populárnej hudbe a jej histórii? Dobrý... Čítať ďalej
06 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Pomenované má všetko

„Mám Janku a Danku (prsia E. Mázikovej, pozn. red.), auto sa volá Sorry, proste na všetko mám nejaké meno, aj moja malá vnučka začína všetko pomenovávať,“smeje sa Máziková, ktorá má rada všetkých ľudí a podľa svojich slov „ľúbi charaktery.“

Odkaz pre Matoviča

„Ja nerozhodujem o tom, že ten musí byť len so ženou a tak. Proste to nie je môj problém. Keď si sa rozhodol ísť touto cestou, nech sa páči, ja akceptujem každého,“nepáči sa jej, že sa Matovič mieša do problematiky LGBT+ ľudí. Sama má v tejto komunite veľa priateľov a nevidí dôvod ohovárať ich pre ich orientáciu. „Toto nemám rada! Tu sa to premieľa v novinách ... To, čo sa stalo na Zámockej v Teplárni, no hrozné, dokonca aj v Nemecku o tom písali. Tam je to otvorenejšie. Je to proste tak, ako to je,“poznamenáva Máziková a smeje sa, že v ďalšom živote sa môže stať, že bude ľúbiť dievča.

Voči dúhe je otvorená

„Ja žijem v Nemecku, v Taliansku, Španielsku, hocikde, tak viem porovnávať. Tu nie je bežná podpora LGBT+ ľuďom a ja som v tomto otvorená. Pre mňa to nie je diskomfort,“ hovorí Máziková s tým, že každý nech si žije svoj život.

Kultová hudobná skupina končí! Majú strach!
Po 18. rokoch končí kultová hudobná skupina, ktorá funguje vo Viedni. Úspech zaznamenali aj v Spojených štátoch, dnes majú obavy o svoju bezpečnosť. "Kultová rakúska ska-punková kapela Russkaja, ktorá vo Viedni takmer dve desaťročia fungovala na... Čítať ďalej
05 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

V súkromí nerozpráva veľa

Máziková je známa svojou kadenciou reči a „uvravenosťou“. V súkromí však podľa vlastných slov až tak veľa nerozpráva.

„Keď som s malou, tak sa veľmi teším, keď mi rozpráva ona. Alebo môj syn, nie sme často spolu, tak nech mi rozpráva. Včera bol v Birminghame, dnes je vo Frankfurte, zajtra New York, pozajtra v Paríži. On takto lieta a prednáša,“poodhaľuje čo-to zo súkromia svojej rodiny.

„Samozrejme, aj ja mu chcem povedať, čo všetko som zažila, lebo je krásne, že v mojom veku ešte mám túto možnosť,“myslí si umelkyňa.

„Syn je mladý, má 44. Vtedy mne patril svet, ale tie možnosti sme nemali. Dúfam, že si to oni uvedomujú – môžu študovať, cestovať, technika, ktorá tu je,“ neskrýva nadšenie Máziková a upozorňuje mladých, že to nie je samozrejmosť.

Vie, koľká bije

Máziková sa smeje, že keď s manželom aj prídu niekam na návštevu, tak ho chvíľu nechá rozprávať a potom podľa situácie spustí ona.

„Keď je toho už veľa, tak on chytí lyžičku, zacinká o šálku s kávou a ja už viem – Evička to prestrelila,“ smeje sa herečka, ktorá pripomína, že aj Anglická kráľovná mala také drobné znamenia.

„Je dôležité, aby muž nezhadzoval ženu. Každý človek môže byť taký, alebo onaký a my už vieme, že odtiaľ potiaľ,“ a vysvetľuje aj pár ďalších drobností, podľa ktorých len oni vedia, „koľká bije“. Samozrejme, neprezradila ich všetky, inak by už neboli tajné...

Kto je Hanka z Pacha

Eva Máziková sa narodila 29. októbra 1949 v Galante. Začala študovať právo, no po dvoch rokoch štúdium nechala, aby sa naplno mohla venovať spevu – jej kariéru odštartoval album Stratil sa mi bumerang. Ešte predtým však absolvovala rôzne súťaže, ako Detvianska ruža a v rokoch 1971 sa prvýkrát zúčastnila Bratislavskej lýry a v roku 1972 ju dokonca vyhrala. Neskôr sa vydala do Bavorska za manžela Petra, s ktorým žije dodnes.

VIDEO z rozhovoru nájdete TU

Dovolenkovala s Borisom Kollárom, teraz si prezerá detské postieľky
Nie je tomu tak dávno, čo médiami prebehla správa o dovolenke v Dubaji, na ktorú si Boris Kollár odskočil počas "hekerského útoku" na parlament. Aj vtedy, aj o čosi neskôr, ho videli s blondínkou Laurou Vizváryovou, ktorá je známa z účasti v súťaži... Čítať ďalej
03 | 02 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!