Dovolenkovala s Borisom Kollárom, teraz si prezerá detské postieľky
03 | 02 | 2023 I Eka Balaskova

Nie je tomu tak dávno, čo médiami prebehla správa o dovolenke v Dubaji, na ktorú si Boris Kollár odskočil počas "hekerského útoku" na parlament. Aj vtedy, aj o čosi neskôr, ho videli s blondínkou Laurou Vizváryovou, ktorá je známa z účasti v súťaži X-factor. 

Kollár, ktorý má 12 potomkov s desiatimi ženami bude, zdá sa, otcom po trinástykrát. Dáma, ktorá mu robila spoločnosť v Dubaji je zrejme v očakávaní... Ako ona, tak aj Kollár to odmietajú potvrdiť. V minulosti však po jeho dovolenke s Laurou na sociálnej sieti "vypenila" jedna z jeho mamičiek.

Laura tehotenstvo nepotvrdila

Kollár si svojou veľkou rodinou vyslúžil "prezývku" multiotecko. Nový čas prináša neoverenú informáciu, že mamičkou ďalšieho Kollárovho dieťaťa by mohla byť speváčka Laura Vizváryová. Hoci tehotenstvo nepotvrdila, fotka, ako si obzerá postieľky pre bábätká je veľavravná. K záberu napísala len: "Krásne."

„Bola som s ňou nedávno a zdalo sa, že má väčšie bruško. Hovorí sa, že čaká dieťa s Kollárom,“ povedal zdroj Novému Času.

Bobrík mlčanlivosti

Hoci novinári Vizváryovú niekoľkokrát kontaktovali, odmietla im čokoľvek povedať.

„Vidia ma ľudia s bruškom? Tak som asi len pribrala. Prepáčte, nebudem k tomu nič hovoriť, je to moje súkromie,“ odvrkla blondínka, pre ktorú by to nebolo prvé materstvo.

„Fakt na toto nebudem reagovať,“ reagoval Boris Kollár. 

Romana ako ľadový medveď! (GALÉRIA)
Poslankyňa NR SR Romana Tabák (Sme rodina) vie, ako na seba upútať pozornosť. V parlamente je takmer tri roky a za ten čas to "stihla" niekoľkokrát a nie práve svojou aktivitou na poli predkladania zákonov. Nedeľné popoludnie si poslankyňa... Čítať ďalej
30 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Rovnaká taktika

Takto Kollár reagoval už niekoľkokrát pri tom, ako sa "prevalilo" jeho otcovstvo. Prihlásil sa k nemu až po narodení potomka, takže kde je pravda, vedia len oni dvaja. 

Bude robiť ťažkosti?

Už koncom novembra na dovolenku Kollára s Vizváryovou reagovala jedna z mamičiek Kollárových detí. Kollára s Laurou vtedy zachytil fotograf pri odlete do Dubaja. 

"Toto ked čítam, grciam! Tieto h...ná! Naše 2 deti su plné očakávania už od leta možno sa pána pri venčeku, ktory ma byt akože ich ”otec” dočkajú! Možno chodí ako Ježiško - raz ročne," rozhorčovala sa Richterová pri pohľade na stránky Sme rodina, kde Boris Kollár zapaľuje prvú sviečku na adventnom venci.

Boris Kollár: Jedna mu nakladá, s inou robí TOTO (FOTOGALÉRIA)
Predseda NR SR ostáva verný - svojej povesti milovníka žien. Kým jedna z desiatky mamičiek mu nedávno vyčítala nedostatočné zabezpečenie potomstva, s inou z mamičiek vyrazil na svahy talianskych Álp. Andrea Heringhová podľa toho, aké videá a... Čítať ďalej
07 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!