VIDEO: Cestný pirát na diaľnici testoval, čo to dá! Ukrajinec "letel" neuveriteľnou rýchlosťou
23 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Diaľniční policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave si museli pretierať oči, keď minulý týždeň zaznamenali rýchlosť vodiča ukrajinskej národnosti na diaľnici D1 smerom do Trnavy.

Tachometer nezodpovedného vodiča, ktorý obiehal na diaľnici jedno auto za druhým, ukazoval rýchlosť 231 km/h. Svojou pirátskou jazdou ohrozoval nielen seba, ale aj ostatných šoférov, ktorí mu takmer nestíhali uhýbať.

Najvyššiu dovolenú rýchlosť prekročil o neuveriteľných 121km/h. Za tento priestupok bol vybavený v blokovom konaní, kde hrozí pokuta do výšky 800 eur. Dá sa teda s istotou predpokladať, že ho to nepotešilo a zostáva len dúfať, že nabudúce si diaľnicu nezamení za pretekársky okruh.

Radačovský podáva TRESTNÉ OZNÁMENIE na Šimečku! Mal by to ROZŠÍRIŤ na Hegera, Čaputovú a celú vládnu koalíciu
TRESTNÉ OZNÁMENIE NA PREDSEDU STRANY PROGRESÍVNE SLOVENSKO, MICHALA ŠIMEČKU. O svojom zámere informoval europoslanec a exsudca Miroslav Radačovský na sociálnej sieti. Bude to však stačiť? V antikampani na referendum nezaháľali takmer všetci naši... Čítať ďalej
21 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Okrem snehu priniesol včerajšok aj túto absurditu

Žena prišla pomôcť príbuznému na diaľnicu. Na tom by nebolo nič zvláštne ak by sa predtým neposilnila alkoholom.

Bratislavskí dopravní policajti boli v priebehu včerajšieho dňa (22.01.2023) vyslaní na diaľnicu D2 v smere do Bratislavy. Na mieste bola škodová udalosť s účasťou dvoch motorových vozidiel, pričom jeden z účastníkov na miesto privolal svoju príbuznú, aby mu prišla pomôcť. Žena bola po príchode na miesto podrobená vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorá skončila s prekvapivým výsledkom! Nameraná bola hodnota 0,29 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 0,60 promile. Opakovaná skúška skončila rovnako s pozitívnym výsledkom.

Nakoľko hodnota alkoholu v dychu vodičky bola DO jedného promile, jednalo sa o spáchanie priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a so ženou bola na mieste spracovaná správa o výsledku objasňovania priestupku. Ďalšia jazda jej bola dopravnými policajtmi na mieste zakázaná.

Za toto porušenie pravidiel cestnej premávky jej hrozí finančná pokuta vo výške 150 až 800 Eur a rovnako aj zákaz činnosti až na tri roky. Napísali policajti na Facebooku.

Polícia zakročila voči agresorovi, ktorý dlhé roky týral svoju rodinu
Muž spod Tatier mal dlhé roky týrať svoju rodinu, polícia ho obvinila. O prípade informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku obvinil 52-ročného muža zo... Čítať ďalej
23 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!