Flašík jednoznačne vláde: Mnohí z tohto KOALIČNÉHO MOČIARA skončia na DNE!
13 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

"Mám kolu a pukance - zábava graduje. Len aby záverečný titulok filmu nebol - KONIEC SLOVENSKA!" Nazývali ho reklamný mág. Dopomohol k vládnutiu mnohým. Dnes sa už do politiky príliš nehrnie, to však Fedorovi Flašíkovi nebráni komentovať verejné dianie na sociálnej sieti. A veru ho aj komentuje! Väščinou stručne, jasne, výstižne a... vtipne. Dnes však jeho status vtipný vôbec nebol. "Zažil som v politike už veľa. No nikdy nebol taký bordel na politickej scéne, ako posledné cca tri roky," skonštatoval totiž Flašík. A nie len to...

Zachraňujú svoje zadky a totálne kašlú na občanov!

"Zažil som v politike už veľa. No nikdy nebol taký bordel na politickej scéne, ako posledné cca tri roky. To, čo robi súčasná koalicia, by mi nenapadlo ani v tom najtesnejšom sne." skonštatoval pobúrene vo svojom statuse na sociálnej sieti Fedor Flašík.

"Koaliční politici - to je skupina totálne nepripravených, amatérskych a hlúpych politikov. To čo ale predvádzajú teraz, po vyslovení nedovery vláde, to prekročilo už všetky hranice zdravého rozumu. Nastala panika a v tejto panike začali zachraňovať sami seba, svoje zadky a totálne kašlú na občanov," dodal.

Podľa Flašíka pod heslom “lebo Fico, lebo Pele” sa koaliční politici dostali do kŕča a zmätku. "Je komické pozorovať túto paniku. Heger pokútne naháňa nejakú 76-ku, zároveň si hľadá únikovú cestu aj s Naďom do iného politického subjektu s cieľom zachrániť samých seba a ponížiť Matoviča! Na to už niekoľko mesiacov spoza rohu vykúka Gorila Dzurinda, ktorý sa pasuje za záchrancu politickej scény SR!"

Igor Matovič do popukania: ONE TIME... NEXT TIME
Tak sa zdá, že súčasná slovenská vládna garnitúra sa v svojich rozhodnutiach mýli pomerne často. Žiarivým príkladom je aj expremiér, exminister a dnes už len poslanec Matovič. Na najnovší výlev lídra OĽaNO upozornila humoristická stránka Zomri a... Čítať ďalej
13 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Pozametať politický dvor a pozbierať politické mŕtvoly

Flašík píše, že práve Dzurinda sa už nejaký ten čas snaží pozametať politický dvor a politické mŕtvoly pozbierať do niečoho, čo nemá žiadne kontúry a vyzerá to na prvý pohľad až komicky s akými menami komunikuje.

"Tento zúfalý počin nemá žiadnu budúcnosť aby vážne prehovoril na politickej scéne. Ide len o malé javiskové formy nie o národne divadlo. Korunu tomu dala Lucia Nikolsonová, ktorá ide zakladať politickú stranu. Síce nevieme o nej nič, no vieme, že chce byť predseda (to ma dostalo do kolien)," smeje sa reklamný mág.

Teší sa na pokračovanie tohto absurdného politického divadla, kde tíško čaká aj Progresívne Slovensko, kde sa im ujde priestor a s kým, aby už konečne preliezli do parlamentu.

Môžu TRESTNE STÍHAŤ za pandémiu Matoviča a spol.? V Česku už podobný prípad riešili
Štúdia šokovala Slovákov! Vláda počas covidu totiž totálne zlyhala. Až 21 tisíc úmrtiam sme sa mohli vyhnúť. A za vysokú nadúmrtnosť počas pandémie koronavírusu môže zlyhanie vlády! Generálny prokurátor Maroš Žilinka na sociálnej sieti oznámil, že... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Heslo tohto koaličného močiara: Lebo Fico, lebo Pelle

"Táto vzájomná kanibalizácia koaličných strán a ich atomizácia by bola až úsmevná, keby kôly ich egoizmu netrpeli ľudia. Koaličníci jasne v plnej nahote odhalili o čo im ide, v prvom rade len o vlastné zadky a rozkaz, ktorý dostali, znel jasne. Boris opäť zvolil vlastnú taktiku, byť tak trochu tehotný, čo na úvod sa javí ako fajn, no čas sa kráti a bude musieť ukázať občanom “tehotenský test” ako to vlastne myslí so svojou politickou budúcnosťou," skonštatoval Flašík.

Lebo tento koaličný močiar je podľa exmanžela europoslankyne Moniky Flašíkovej-Beňovej zradný a nie všetci cez neho prejdú, mnoho z nich skončí na jeho dne.

"Koaličné heslo “lebo Fico, lebo Pelle” v konečnom zúčtovaní môže priniesť výrazne víťazstvo Smeru a Hlasu. Mám kolu a pukance - zábava graduje. Bohužiaľ na úkor Slovákov, na úkor Slovenska. Voľby su jediné riešenie, čím skôr tým lepšie, aby záverečný titulok filmu nebol - KONIEC SLOVENSKA," uzavrel manažér a podnikateľ Flašík.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Banášov JASNÝ ODKAZ Hegerovi: Prestaňte ZASMRADZOVAŤ verejný priestor!
ZBAĽTE SA A ŤAHAJTE KADE ĽAHŠIE! Presne toto poradil vo svojom statuse na sociálnej sieti dočasne poverenému premiérovi Eduardovi Hegerovi a jeho kompánii spisovateľ Jozef Banáš. Podľa prozaika, dramatika, diplomata a politika Banáša ani tí... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME