Blaha ZOSTRA: Kovačič z Markízy si ZASLÚŽI PREFACKAŤ! Zajtra čakajte o ňom KOMPROMITUJÚCE INFO! Už si NEŠKRTNE
27 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Tak toto si nemôžete nechať ujsť! Zajtra prídem so zásadnými informáciami o redaktorovi Markízy Michalovi Kovačičovi, ktoré ho diskvalifikujú z ďalšieho pôsobenia vo verejnom živote, informoval na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš Blaha.

Robert Fico dnes vyškolil Kovačiča z Markízy ako malého chlapca - Kovačič sa rozhodol, že Ľuboš Blaha je nepriateľ štátu, lebo neverím, že Milan Lučanský spáchal samovraždu. Skonštatoval to opozičný poslanec na margo diskusnej relácie TV Markíza Na telo.

Že sa nehanbí!

Milan Lučanský zomrel podľa smeráka kvôli vláde. "Bol to nevinný človek, ktorý bojoval proti hrubokrkej mafii. Hrdina. Kvôli nim zomrie a my sa teraz máme podľa Kovačiča ospravedlňovať? Za toto by si Kovačič zaslúžil prefackať - kopať do nebohého Milana Lučanského, kopať do obete, kopať do ľudí, ktorí bojujú za pravdu? Že sa nehanbí," rozčertil sa Blaha. 

"Robert Fico to povedal úplne presne - áno, neverím nezmyslom o tom, že generál spáchal samovraždu a je mi úplne jedno, čo tára tento zločinecký režim."

Bekmatov Ilieva NEŠETRIL: Arogancia, povýšenectvo a netolerancia...Si úplne MIMO MISU!
Politiku a spoločenské dianie sledujem denne, ale poviem úprimne, že už dávno som nezaregistroval takú koncentráciu arogancie, povýšenectva a netolerancie, akú predviedol v úvode posledného vydania relácie V politike Rastislav Iliev. A to všetko v... Čítať ďalej
27 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Má nové dôkazy?

Blaha má vraj dôkazy o tom, že podľa pôvodnej pitvy na krku Milana Lučanského nebola nájdená žiadna škrtiaca ryha. Má dôkazy, že druhá dodatočná pitva bola nezákonná. Má vraj aj dôkazy o tom, že zranenia Milana Lučanského po tom, čo si údajne "samovylupol oko", podľa lekárskych posudkov s najväčšou pravdepodobnosťou vznikli po bitke obuškami.

"Máme svedectvá o tom, že čurillovci trýznili Milana Lučanského a naschvál mu zadržiavali listy od rodiny. Máme dôkazy, že špeciálna prokuratúra klamala, keď ho zatvárali do väzby, že má haciendu na Floride, kam sa vraj chystal utiecť, pritom išlo o malý bytík, ktorý už Lučanskí dávno predtým predali," hovorí politik.

Očakáva, že rodina Lučanských a jej právni zástupcovia sa k celej záležitosti veľmi skoro vyjadria. 

Zástupca rodiny SOPTÍ: Neobjektívny a ŠKANDALÓZNY brífing o smrti Lučanského!
Škandál! Krajská prokuratúra v Prešove v piatok vydala vyhlásenie, že rozhodla v prípade smrti bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Vylúčila cudzie zavinenie a zamietla sťažnosti k zastaveniu vyšetrovania zo strany Úradu inšpekčnej... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Politická nadpráca Markízy

To, čo je podľa Blahu choré, je politická nadpráca Markízy, aby očiernila Milana Lučanského. "Áno, vždy budem bojovať proti zbohatlíckym televíziám, ktoré šíria americkú propagandu a ľudí označujú za "dezolátov". Robert Fico to vystihol - kiež by Markíza dostala exemplárnu pokutu za to, ako uráža ľudí."

Smerák tvrdí, že Slováci neveria, že Milan Lučanský sa zabil sám. Neveria bezpečnostným zložkám štátu, ktoré ovláda Lipšic s Matovičom. Neveria Markíze. A majú na to právo.

Chce ho diskvalifikovať z verejného života

"Zajtra prídem so zásadnými informáciami o redaktorovi Markízy Michalovi Kovačičovi, ktoré ho diskvalifikujú z ďalšieho pôsobenia vo verejnom živote," zastrája sa Blaha. "Milan Lučanský si zaslúži pravdu. Bojoval proti mafii a mafia ho nakoniec dostala. Matovičovská mafia. A Markíza dnes opäť dokázala, že za túto mafiu kope od rána do večera," uzavrel politik.

TÍ jej teda NALOŽILI! Že vás hanba nefackuje, pani kňažná!
Politici reagovali na prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá sa zapojila do prípravy balíčkov v sociálnej výdajni v bratislavskej Petržalke. Je najvyšší čas, aby ľudia prehodnotili svoj názor a v najbližších prezidentských voľbách ju poslali tam,... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik