TÍ jej teda NALOŽILI! Že vás hanba nefackuje, pani kňažná!
26 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Politici reagovali na prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá sa zapojila do prípravy balíčkov v sociálnej výdajni v bratislavskej Petržalke. Je najvyšší čas, aby ľudia prehodnotili svoj názor a v najbližších prezidentských voľbách ju poslali tam, odkiaľ prišla, do Pezinka! Myslia si.

Že vás hanba nefackuje, pani kňažná!

Tento článok spolu s fotografiou političke Anne Belousovovej pripomenul jednu scénku z Dobrého vojaka Švejka, keď pani kňažná bola navštíviť vojakov monarchie v lazarete a vzorne nastúpeným im rozdávala po bonbóne.

"Formálne tiež prehodila čo to o ich ťažkých osudoch. Pani prezidentka sa tiež hrala počas návštevy vo výdajni charitatívnej pomoci na takú pani kňažnú. Namiesto bonbónov darovala chudobe potraviny a hygienické potreby a si vypočula aké náročné životné situácie klienti centra prežívajú," opisuje svoje pocity z prezidentkinho statusu na sociálnej sieti Belousovová.

Návštevu podľa političky Čaputová zaklincovala súborom nič nehovoriacich a nič neriešiacich fráz v štýle: „Niet pochýb, že v čase enormného zdražovania je nutné nastaviť pomoc na základe odborných dát a skúseností z praxe".

Tá žena je vo svojej funkcii úplne vedľa. A jej poradcovia tiež, hovorí Belousovová.

SOBOTA pani prezidentky (FOTO)
Prezidentka Zuzana Čaputová strávila sobotné dopoludnie veru ušľachtilo. Zapojila sa do prípravy balíčkov v sociálnej výdajni v bratislavskej Petržalke. Okrem toho tiež hlava štátu darovala potraviny a hygienické potreby. Prezidentka balí... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Totálne odtrhnutá od reality

"Najprv sa aktívne spolupodieľa na tejto pohrome, ktorá dlávi Slovensko už dva roky a potom sa hrá na milosrdnú kňažnú, ktorá rozdá chudobe po bonbóne a vec vybavená. Nie nie je!"

Podľa političky je úlohou hlavu štátu spolupodieť sa na zabezpečí slušného a dôstojného života všetkých občanov a nie dostať ich do ponižujúcej chudoby, ktorá ich oberá o dôstojnosť.

"Že vás hanba nefackuje, pani kňažná! Pardon, pani prezidentka," uzavrela Belousovová.

FB/Zuzana Čaputová
Zdroj: FB/Zuzana Čaputová

Pošlime ju tam, odkiaľ prišla, do Pezinka

K národniarke sa s kritikou prezidentky pridal ďalší národniar. "Zuzana Čaputová dnes balila balíčky. Mohol by jej už niekto konečne vysvetliť, že je prezidentka a jej kompetencie sú jedny z najvyšších v Slovenskej republike. Ak by sa Čaputová konečne venovala svojej práci a nie PR, nemali by sme tu protesty zdravotníkov, nemali by sme tu šialenú vládu, nemali by sme tu pokusy na ľuďoch, zatváranie hraníc," vymenúva nasrdený Andrej Danko (SNS)

Podľa opozičného politika je Čaputová prezidentkou, ktorá si absolútne neuvedomuje, akú moc a povinnosti má podľa Ústavy Slovenskej republiky.

"Je najvyšší čas, aby ľudia prehodnotili svoj názor a v najbližších prezidentských voľbách ju poslali tam, odkiaľ prišla, do Pezinka," dodal na záver Danko.

Bohumilá činnosť?

Prezidentka SR Zuzana Čaputová sa zapojila do prípravy balíčkov v sociálnej výdajni v bratislavskej Petržalke. Okrem toho tiež hlava štátu darovala potraviny a hygienické potreby. Informovala o tom na sociálnej sieti.

"Niet pochýb, že v čase enormného zdražovania je nutné nastaviť pomoc na základe odborných dát a skúseností z praxe," uviedla Čaputová. Tak, aby bola podľa jej slov adresná, dostatočná a opakovaná v prospech ľudí a rodín, ktorí ju naozaj veľmi potrebujú už teraz.

NADČASOVÁ KÁZEŇ! Šokovaní veriaci po nej zostali v NEMOM ÚŽASE (VIDEO)
Slovenská spoločnosť je rozdelená a rozhádaná ako asi ešte nikdy v jej novodobej histórii. Veci, ktoré sa v nej v ostatnom čase dejú sú toho dôsledkom. Opití vodiči, maniaci strieľajúci na ľudí len preto, že sa mu na nich čosi nepáči sú len špičkou... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik