DESIVÝ pohľad: V Prešove sa vznietil autobus plný ľudí!
18 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

V Prešove plamene zachvátili vozidlo autobusu. Podľa doterajších informácií ide o autobus mestskej hromadnej dopravy, ktorý vzplanul v centre mesta pri hoteli Dukla, informuje portál zoznam.sk.

V piatok podvečer zasahuje na východe Slovenska Hasičský a záchranný zbor. Podľa svedka udalosti mikrobus zastavil na zastávke MHD Divadlo Jonáša Záborského. Spočiatku horela kabína, pričom o malú chvíľu sa požiar rozšíril do celého autobusu. Všetci cestujúci by mali byť v poriadku.

Podľa operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove sa vodič nadýchal splodín a momentálne je v nemocnici. „Zrejme sa snažil uhasiť oheň, takže ho odviezla sanitka na pozorovanie do nemocnice. Okrem toho sa pri požiari nikto nezranil a oheň sa podarilo rýchlo zlikvidovať,“ uviedol dôstojník.

Na mieste je  takisto polícia. Výšku škody určí Dopravný podnik mesta Prešov.

Kuriak si PODAL prezidentku: VY a vaši "SLUŠNÍ" progresívci!
Okolo 17. novembra majú predstavitelia Slovenska vždy akosi viac rečí o slobode, demokracii, pravde a láske. Nebolo tomu inak ani vo štvrtok, keď si prezidentka SR Zuzana Čaputová v Prahe na Národní Tříde (v pražskom centre diania Sametovej/Nežnej... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik