Ján Baránek: Kde sú všetci vreštiaci aktivisti?
12 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Vo februári sa v Českom meste Děčín odohrala krutá vražda, ktorej aktérmi boli dvaja žiarliví mladíci. Ich obeť pravdepodobne ani netušila, že je obeťou partnerského trojuholníka. Podľa polície obeť dvoch mladíkov pred smrťou neľudsky trpela. 

V uplynulých dňoch prebehol súd s vrahmi, mladistvému ​​páchateľovi, ktorý mal v čase útoku 15 rokov, hrozil trest až 10 rokov. Staršiemu hrozilo 15 až 20 rokov vo väzení, prípadne trest výnimočný. Súd zohľadnil ich doterajšiu bezúhonnosť. Ján Baránek hľadá súvislosti medzi vraždou v Děčíne a slovenskej Teplárni.

Obrovský rozruch

"Pred niekoľkými dňami rozbúrila verejnú mienku nezmyselná vražda dvoch mladých mužov pred barom Tepláreň. Na hroboch týchto nešťastných obetí, podľa mňa vyšinutého vraha, okamžite začala tancovať časť komunity LGBT, ako aj mentálne nestabilizovaných politikov. Nie len na Slovensku, ale v celej Európe," začína svoje zamyslenie RNDr. Baránek.

Ján Baránek si myslí, že Matovič má v tomto PRAVDU!
Analytik Ján Baránek sa v širšom kontexte pozrel na dianie po vražde v Teplárni. Na celej veci mu nesedí prístup médií, ktoré sa utvrdzujú vo vlastnej pravde. "Hlavne to pokrytectvo, ako skáču po hroboch tých dvoch zavraždených. Médiá sa to... Čítať ďalej
09 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

V Čechách ďaleko brutálnejšie

"Máme tu ale aj opačný prípad. Keď dvaja homosexuáli nie pištoľou a rýchlo, ale brutálne, sadisticky trýznivo (vypichli obeti oči a rozrezali achilovky), zavraždili 13 ročného chlapca. Prečo nevidím demonštrácie? Prečo nevidím plačúcich politikov? Ideme aj v tomto prípade aplikovať kolektívnu vinu, keď v tom prvom sme boli vinní takmer všetci, vrátane katolíckej cirkvi?

Čo teraz? Ktorá komunita je vinná? Sú všetci homosexuáli potenciáni sadistickí vrahovia? Predchádzala tejto vražde dvoma homosexuálmi nejaká nenávistná dlhodobá komunikácia? Prečo síru sršiace papule aktivistických novinárov a politikov sú zrazu ticho? Sadistická vražda, ak ju vykonajú homosexuáli, je menej „vražedná“?" Nechápe Baránek.

Priveľa "prečo"

Cudne sklopíme zrak a tvárime sa, že sa nič nestalo? Aký rozdiel je medzi vrahom heterosexuálom a vrahom homosexuálom? Ten druhý je menej vinný? Prečo neškriekaš, Heger! Prečo neškriekaš, Čaputová! Prečo neškriekate, aktivisti? Prečo neškriekate, novinári? Prečo nenachádzate okamžite vinníka z "temného" pozadia? Prečo neorganizujete demonštrácie?" Neprestáva autor s otázkami.

Hlas ľudu: NIcholsonová písala Oroschovi. A veru ho aj urážala
V najnovšom statuse Lucia Nicholsonová hovorí, že na jej výzvu napísať mame nebohého Juraja, obete vraždy zo Zámockej, prišlo 580 správ. K výzve ju vyprovokovali slová arcibiskupa Oroscha, v ktorých vyslovil pochybnosť o nevine obetí spred... Čítať ďalej
10 | 11 | 2022 | Mária Škultétyová

O zločin im nejde

"Alebo neviete aj túto vraždu "našiť" na cirkev, alebo konzervatívcov? Došli vám nápady? Došla vám invencia? Nie. Vám nejde totiž o zločin, vraždu, smrť, bolesť, nešťastie. Keby vám išlo o to, nemali by ste dva metre na vraždu.

Ale upozorňujem vás. Tu nie je nevinná a vinná komunita. Tu nie sú chránené druhy. Tu nemáme nenávisť a dobro, pokiaľ hovoríme to isté. Nie. Nenávišt je nenávsť, či ju šíri homosexuál, alebo heterosexuál. Dobro je dobro, či ho šíri homosexuál, alebo heterosexuál," píše Baránek.

Apoštoli kultúry smrti

"Keby vám išlo o to, o utrpenie, bolesť a nezmyselnosť smrti, netancovali by ste, v mene zvrátenej ideológie vášho „nového“ sveta, na hroboch dvoch zbytočne zavraždených mladých ľudí. Zhodou okolnosti homosexuálov. Ale vy ste zvrhlí. Ste bezcitní. Ste monštrózni apoštoli zvrátenej ideológie a presne, ako napísali slovenskí biskupi v pastierskom liste v r. 2013, ste apoštoli kultúry smrti," uzatvára Ján Baránek.

Odvážny pedagóg Trnavskej univerzity, ako zástanca tradičnej RODINY to má nahnuté, pretože DRÁŽDI modernú SPOLOČNOSŤ
Po novom sa budú musieť mať na veľkom pozore pri vyjadrovaní názorov aj vysokoškolskí pedagógovia. Akýkoľvek iný názor sa totiž iba ťažko pripúšťa. Veľkú vzburu vyvolali výroky psychológa Mária Schwarza pôsobiaceho na Trnavskej univerzite, v... Čítať ďalej
11 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik