Hlas ľudu: NIcholsonová písala Oroschovi. A veru ho aj urážala
10 | 11 | 2022 I Mária Škultétyová

V najnovšom statuse Lucia Nicholsonová hovorí, že na jej výzvu napísať mame nebohého Juraja, obete vraždy  zo Zámockej, prišlo 580 správ. K výzve ju vyprovokovali slová arcibiskupa Oroscha, v ktorých vyslovil pochybnosť o  nevine obetí spred Teplárne.

Tieto slová odsúdila väčšina ľudí. Ľudí veriacich i neveriacich, mladších i starších. Právom pobúrili aj Nicholsonovú. Vyprovokovali ju k spomínanej výzve a k listu arcibiskupovi.

Na výzvu napísať mame nebohého Juraja a jemu prišlo 580 správ, ktoré podľa Lucie vypovedajú o stave v našej krajine.

Europoslankyňa sa zamýšľa nad DOBROM a ZLOM.

Hovorí, že ZLO v nás vždy zanechá stopu. ZLO, to je aj hejt, vulgarizmus, ZLO uráža a zraňuje. Potom to vyzerá, že okolo nás je len nenávisť, závisť a sebectvo.

V správach, ktoré prišli na jej výzvu, DOBRO umlčalo ZLO. Iba tri zo všetkých nestáli na dobrej strane. To je dôkaz, že vieme byť k sebe láskaví a súcitní.

Nicholsonová arcibiskupovi: Ste len jeden nešťastný dedko!
Arcibiskup Ján Orosch svojimi názormi v uniknutom internom liste pobúril mnohých, keď sa v obežníku nemiestne zamýšľal nad nevinou obetí streľby na Zámockej. Voči Oroschovi sa zdvihla silná vlna kritiky od veriacich aj neveriacich a k tejto... Čítať ďalej
08 | 11 | 2022 | Alica Kočišová

Škoda len, že  Nicholsonová neprejavila takéto hodnoty v liste arcibiskupovi

Viem, že bola pobúrená, že ju jeho slová nahnevali. Ale kým na jednej strane ho odsudzuje za jeho súdy, hovorí, že ZLO uráža a zraňuje, na strane druhej  ona sama vystupuje v úlohe sudcu. Oroscha uráža a ponižuje. Myslím, že by to išlo aj bez toho. Lebo takto jej slová vyznievajú falošne.

Veď napokon, môžete sami posúdiť, keď si prečítate ukážku z listu.

Citujem:

„A viete, čo si myslím, keď tak pozerám na vašu tvár? Že vás tento Boh, tento náš spoločný Boh, prestal mať rád. Lebo rozdeľujete ľudí na vinných a nevinných podľa toho, koho majú radi a ako žijú. Súdite. Tvárite sa, že ste ON. Ale nie ste. Ste len jeden nešťastný dedko, ktorému chýba láska, v duši má nenávisť a jeho Boh ho opustil, lebo sa na Boha hral. A rozsieval nenávisť voči tým, ktorých Boh v ich nedokonalosti miluje.

Matúš a Juraj sú v nebi. Otázka je, kde skončíte vy, pán Orosch.

Hovorí sa, že nikdy nie je neskoro. Skúste nájsť v sebe pokoru pán Orosch, skúste prestať súdiť a možno vás niekto začne mať rád. Verím, že aj Boh. On vie odpúšťať.“

Macko s Nicholsonovou. Pridá sa aj Dzurinda?
Generál Macko zdieľal spoločnú fotku s Luciou Ďuriš Nicholsonovou. Tá oznámila, že rokuje s desiatkami ľudí o budúcom projekte a z neho by mohla vzísť aj nová politická strana. Bude v nej aj generál vo výslužbe Pavel Macko? Na súvislosti sa ho... Čítať ďalej
08 | 11 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik