Dorčák vyzýva Remišovú: Poďme si pohovoriť, ako tajíte prúsery, ktoré na ministerstve vytvárate!
15 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Pani Remišová, vyzývam Vás na verejnú diskusiu. Stojí v úvode statusu zakladajúceho člena strany Hlas-SD Martina Dorčáka. "Poďme si pohovoriť, ako tajíte prúsery, ktoré na ministerstve vytvárate, a policajný prezident, špeciálny prokurátor a minister vnútra Vás kryjú. Odpoveď lebo Fico, lebo Pellegrini a teraz už aj lebo Dorčák nestačí!"

Výzva ministerke

"Pani Remišová, vyzývam Vás na verejnú diskusiu. V relácii Na Hrane ste viackrát povedali moje meno a to nie práve v pozitívnych súvislostiach. Dlhodobo upozorňujem na Vaše prešľapy a porušenia zákona, na bezbrehé vyhadzovanie peňazí daňových poplatníkov na hlúposti a Vám to asi celkom vadí. Tak si to poďme vydiskutovať, pokojne pred kamerami," vyzýva líderku Za ľudí hlasák.

Dorčák verí, že Remišová vysvetlí nielen jemu, ale aj občanom Slovenska, kde skončila mobilná aplikácia za 144 tisíc eur, ktorú nikdy nikto nepoužil, ale ministerka informatizácie ju objednala a zaplatila. Prečo ministerstvo presťahovali do budovy finančnej skupiny, za ktorú za 10 rokov zaplatia o cca 10 miliónov eur viac ako za predchádzajúce nájmy. Že vysvetlí miliónovú zmluvu pre spoločníka  veriteľov strany Za ľudí na hackatony...

Šutaj Eštok ŠOKUJE: Hegerov človek - kajúcnik Suchoba stavia v Tatrách za 15 miliónov!
Heger chráni zlodejov a kašle na ľudí! Týmito slovami začal svoj status na sociálnej sieti nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok. Kašle na ľudí, no nie na všetkých! Keď ide o Hegerovho človeka, môže kradnúť, zarábať a udávať v ľubovoľnom... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ako pokračuje 70 miliónový projekt tabletov pre seniorov?

"Okrem toho by som sa Vás rád spýtal na to, ako pokračuje 70 miliónový projekt tabletov pre seniorov, čo ich vlastne školíte a koľkí z nich čínske šmejdy, ktoré ste im dali, používajú naozaj na komunikáciu so štátom a ako. A keď sme už pri komunikácii so štátom, naozaj ste nemali výhodnejšiu ponuku na aplikáciu Slovensko v mobile ako od štátnej IT firmy?" Pýta sa opozičný politik.

Tých tém je podľa Dorčáka viac - eurofondy, ktoré pomaly čerpáte, odmeny, ktoré rozdávate svojim blízkym, ale aj ľuďom, ktorých ste sa potrebovali zbaviť. Spýtam sa Vás aj na advokátsku kanceláriu, ktorú ste si najali na súd so mnou a zaplatili ste jej aj z mojich peňazí za odfláknutú robotu tisíce eur.

"A to už nehovorím o tom, ako tajíte prúsery, ktoré na ministerstve vytvárate, ako netransparentne mi vydávate zamietavé rozhodnutia na infožiadosti," upozorňuje hlasák.

"Pani Remišová, nie je hanba, že neviete, akú máme DPH, hanba je to až vtedy, keď to neviete ani týždeň po relácii. Hanba je aj to, že na každú otázku odpovedáte lebo Fico, lebo Pellegrini a teraz už aj lebo Dorčák," konštatuje politik.

Uhrík vyzýva novinárov: Netancujte na hroboch nevinných obetí!
To sa nedá čítať! Podľa europoslanca Milana Uhríka slovenské médiá už nepoznajú mieru. "To zase nebudú pol roka o ničom inom písať?! Len o tom, ako je celé Slovensko homofóbne?" Pýta sa v statuse na sociálnej sieti. Aktivisti miesto... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

A ešte jedna vec

"V relácii ste povedali, že Vám pravidelne prajem smrť a nech zhnijete. Nie je to, samozrejme, pravda. Povedal som len to, že za svoje konanie by ste mali dostať doživotie, pretože občanov Slovenska ste svojimi nekompetentnými rozhodnutiami pripravili o naozaj veľké peniaze. Zatiaľ milióny, po prepadnutí eurofondov, ktoré neviete čerpať, miliardy eur. Ak som to povedal expresívnejšie, mrzí ma to. Ale mrzí ma aj to, že polícia a prokuratúra neriešia Vaše prešľapy, pretože policajný prezident, špeciálny prokurátor a minister vnútra Vás kryjú. Mrzí ma aj to, že žijeme v štáte, kde ako ústavný činiteľ posielate na ľudí, ktorí upozorňujú na Vaše prešľapy, NAKU," pritvrdil Dorčák.

Prijme Remišová výzvu?

"A keďže som presvedčený, že sa bojíte a moju ponuku neprijmete, pretože si svoje rozhodnutia obhájiť nedokážete, budem naďalej točiť videá, upozorňovať na Vaše prešľapy a budem sa snažiť aj tým posledným pár voličom Vašej strany otvoriť oči. Želám Vám pevné zdravie a veľa úspechov v práci. Ale v tej, ktorú si možno nájdete potom, ako skončíte v ministerskom kresle, pretože jediný úspech, ktorý sa Vám vo funkcii podaril, je novela zákona proti byrokracii, ktorý ste vyše roka neboli schopná vytiahnuť zo šuplíka, v ktorom Vám ho nechalo bývalé vedenie nadrezortného úradu vicepremiéra, z ktorého ste urobili obyčajné a aj celkom zbytočné ministerstvo," zhrnul hlasák.

A na úplný záver

"Pani Remišová, vy ste ministerka a aj podpredsedníčka vlády, ja momentálne obyčajný živnostník a asistent poslanca. Nie ja, ale Vy musíte strpieť kritiku a najmä Vašou povinnosťou je vysvetľovať občanom, ako spravujete ich peniaze. Ak mlčíte a neodpovedáte fakticky, zrejme uspokojivú odpoveď nemáte a niečo skrývate," uzavrel Dorčák.

Hlina o vrahovi zo Zámockej: Inšpiráciu mal z NAJVYŠŠÍCH miest, priamo od Matoviča!
Žijeme v krajine, v ktorej minister a bývalý premiér ide postupne dávať dole novinárov. Bolo len otázkou času, kedy sa nájde niekto, kto to zoberie do vlastných rúk a bude dávať niekoho "dole". Veď inšpiráciu má z najvyšších miest, skonštatoval... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik