Hlina o vrahovi zo Zámockej: Inšpiráciu mal z NAJVYŠŠÍCH miest, priamo od Matoviča!
14 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Žijeme v krajine, v ktorej minister a bývalý premiér ide postupne dávať dole novinárov. Bolo len otázkou času, kedy sa nájde niekto, kto to zoberie do vlastných rúk a bude dávať niekoho "dole". Veď inšpiráciu má z najvyšších miest, skonštatoval politik a exšéf KDH Alojz Hlina na sociálnej sieti.

"Šľachetný, čestný Matovič, povedal: "...postupne ich budem dávať dole" /rozumej novinárov/. Koľko sa naobiehal okolo rodičov dvoch zavraždených mladých ľudí, koľko sa nazneužíval pani Kušnírovej? Ako dlho mal veľkú profilovú fotku zavraždeného novinára J.Kuciaka s priateľkou M.Kušnírovou na svojej profilovke?," pýta sa oprávnene Hlina.

"Pobehoval, zneužíval, parazitoval, nechal sa na ich tragédii doviesť do cieľa /voľby 2020/, aby si ich teraz "uctil"," pripomína politik.

Hlina sa v statuse pýta, ako môže v nejakej civilizovanej krajine bývalý premiér, aktuálny minister povedať, že bude novinárov dávať postupne dole?

To kam sme sa dopracovali?

"Poviem Vám kam: "V krajine, v ktorej najsilnejší vládny politik ide dávať dole novinárov. V krajine, v ktorej tajný člen bratstva s Matovičom a s Kollárom, "tvrdý kresťan" Taraba ľuďom z LGBT komunity hovorí "citlivo" /viď printscreen jeho statusu/.

Foto: FB T. Tarabu

V krajine, kde strážcom konzervatívnych hodnôt a predsedom parlamentu je B.Kollár. Tak v takej krajine bolo len otázkou času, kedy sa nájde niekto, kto to zoberie do vlastných rúk a bude dávať niekoho "dole". Veď inšpiráciu, "povolenie" má z najvyšších miest," uzavrel Hlina.

Vrahom zo Zámockej je jen 19-ročný chlapec! Spísal 60-stranový manifest (FOTO)
Vrahom, ktorý v stredu večer zastrelil pred bratislavskym barom Tepláreň na Zámockej ulici dvoch ľudí, má byť tínedžer Juraj K. z Bratislavy. K streľbe sa nepriamo priznal na sociálnej sieti Twitter používateľ pod menom NTMA0315. Hodiny pred útokom... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik