Šutaj Eštok ŠOKUJE: Hegerov človek - kajúcnik Suchoba stavia v Tatrách za 15 miliónov!
14 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Heger chráni zlodejov a kašle na ľudí! Týmito slovami začal svoj status na sociálnej sieti nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok. Kašle na ľudí, no nie na všetkých! Keď ide o Hegerovho človeka, môže kradnúť, zarábať a udávať v ľubovoľnom poradí.

Obvinený kajúcnik s privilégiami

"Nedávno som tu písal, ako sa Heger vrátil z Bruselu a vyrokoval veľké nič. Potom dal rozhovor kde sa priznal, že Slovensku hrozí kolaps a on nemá žiadne riešenie. Kašle na ľudí, ale nie na všetkých," upozorňuje hlasák.

Pripomína, že Michal Suchoba je kajúcnik a zlodej obvinený z krádeže štátnych peňazí. V Nitre podľa obvinenia ukradol ako hlava zločineckej skupiny 18 miliónov eur z daňového úradu.

"Prúserov má ako maku a nedávno sa zistilo, že je zapletený do nákupu pol tony striebra, ktoré sa podľa trestného oznámenia mali použiť na úplatky pre OČTK v kauze Mýtnik. To je kauza, kde všetkým obvinením vykopli policajti dvere, len Suchoba mohol vypovedať z pohodlia luxusu v Dubaji a medzitým si odskočiť kúpiť Ferrari do Prahy," krúti hlavou Šutaj Eštok.

Matematik Kollár: Nastupujúcu vlnu COVIDU najlepšie zvládnu NECHRÁNENÍ!
Je to žiaľ tak, prichádza ďalšia pandemická vlna! Skonštatoval to matematik Richard Kollár. Vo svojom statuse na sociálnej sieti priblížil, čo nás čaká a kto bude najviac ohrozený. Je to paradox, a pre mnohých môže byť veľmi nepríjemný. Podľa... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

No a tu má poslanec pointu, prečo sa mu tak všetko ľahko prepečie! 

"Suchobovi unikli emaily v ktorých písal, že si od neho Heger ešte ako minister financií pýtal úplatok. Šokujúce, že? A viete čo sa potom stalo? Suchoba si ide stavať luxusné apartmány v Tatrách za 15 miliónov eur!," šokuje politik.

"Počujete dobre. Žiadni kukláči, Lipšic, Záleská ani im podobní. Keď ide o Hegerovho človeka, môže kradnúť, zarábať a udávať v ľubovoľnom poradí. Len by ma zaujímalo, či si jeden z tých apartmánov pán Heger aj kúpi, alebo ho za svoje služby dostane zadarmo," uzavrel Šutaj Eštok.

Generál Viktorín: ČO sa to tu DEJE? A KOMU to VYHOVUJE?
Nikto nie je určite spokojný s tým, čo sa na Slovensku deje. Skonštatoval na sociálnej sieti generál Jozef Viktorín. A pozýva čitateľov: "Ale poďme sa zamyslieť, že prečo a komu to vyhovuje." "Čítal som komentáre a „hejty“ médií. Do toho... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik