Uhrík vyzýva novinárov: Netancujte na hroboch nevinných obetí!
14 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

To sa nedá čítať! Podľa europoslanca Milana Uhríka slovenské médiá už nepoznajú mieru. "To zase nebudú pol roka o ničom inom písať?! Len o tom, ako je celé Slovensko homofóbne?" Pýta sa v statuse na sociálnej sieti.

Aktivisti miesto žurnalistov

"To sa nedá čítať. Slovenské masmédiá nemajú mieru. Ako to prepaľovali pri kampaniach za očkovanie, ako to prepaľujú pri velebení Zelenského, tak to teraz preháňajú pri tlačení LGBTI agendy. Proste aktivisti namiesto žurnalistov," upozorňuje Uhrík.

A pýta sa: "To zase nebudú pol roka o ničom inom písať?! Len o tom, ako je celé Slovensko homofóbne, lebo nechce povoliť manželstvá a adopcie detí pre homosexuálov? Lebo keby povolené boli, tak tragédia by sa nestala?"

Politické zneužívanie

Podľa europoslanca, samozrejme, streľbu, vraždu a násilie treba odsúdiť. "Ale nie politicky zneužívať na ešte väčšie pretláčanie dúhovej agendy. Nie tancovať na hroboch nevinných obetí a rituálne obviňovať a biť s ich náhrobkami celú spoločnosť," varuje politik.

Podĺa Uhríka to povedie, ako vždy, k presnému opaku - k ešte väčšej polarizácii a k väčšiemu napätiu medzi normálnymi ľuďmi. "Nie, 99,999... % spoločnosti (liberálov ani konzervatívcov/vlastencov) nie je za streľbu v Teplárni zodpovedných."

Na záver svojho statusu Uhrík vyzýva novinárov: "Vážení novinári, nerobte zo slušných ľudí spolupáchateľov kvôli pretláčaniu vašej slniečkarskej agendy!"

Analytik Baránek: Kedy Mikulec vycvičil Hegera za vyšetrovateľa?
Zatiaľ, čo sa minister vnútra sa o motívoch vraždy na Zámockej ulici môže iba dohadovať, premiér už v tom má jasno! Zamýšľa sa nad absurditou situácie na sociálnej sieti politický analytik Ján Baránek. Nenecháme to radšej na profesionálov, pán... Čítať ďalej
13 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik