OĽaNO jednoznačne: My sa nikdy nevzdáme!
01 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Oligarchom veľmi vadíme, no my sa nikdy nevzdáme! Takto sa "vyhráža" vládnuce hnutie OĽaNO na svojej stránke na sociálnej sieti.

"Dvanásť rokov ničili Slovensko, uniesli náš štát a odovzdali ho do rúk bossa nitrianskej mafie. Smer, Hlas a oligarchovia, ktorí za nimi stoja," uviedlo hnutie. 

"Zrazu však nastala zmena. Zrazu sa v systéme objavila chyba, s ktorou nikto nepočítal. Zrazu sú vo vláde ľudia, ktorým nestačí poslať fľašu šampanského. Zrazu nestačí zavolať ministra vnútra, aby dal po prstoch iniciatívnym vyšetrovateľom," vymenúvajú predstavitelia Obyčajných ľudí.

S TÝM JE KONIEC. PRINIESLI SME ZMENU A OČISTU!

Sulík má iný názor

S Matovičom sa vládnuť nedá, skonštatoval predseda strany SaS v relácii Ide o pravdu.

„Také koncentrované a veľké množstvo urážok a klamstiev, poloprávd a osočovaní, aj keď som už na kadečo zvyknutý, tak toto bol nový lokálny rekord,“ komentoval predseda SaS Richard Sulík viac ako dvojhodinové vystúpenie ministra financií Igora Matoviča v parlamente počas jeho odvolávania. Dodal, že to bude slovenský rekord, aj keď svetový nie, keďže to kubánsky vodca Fidel Castro „dával s prehľadom“. Matoviča podľa svojich slov vydržal počúvať len pätnásť minút.

Ján Baránek: Slovensko na 1. mieste
Apolitické zhromaždenie, ktoré pripravuje politológ Ján Baránek, bude mať zrejme veľký presah aj na politiku. Projekt Slovensko na 1. mieste je oddnes realitou. Prečo chodí do Prahy Veľa ľudí sa pýta, prečo politológ Ján Baránek chodí do Prahy a... Čítať ďalej
30 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Pridal sa Becík

"Čo pre nás vláda spravila za dva roky? Nič, životná úroveň upadá, doslova začíname živoriť a od nového roka nikto netuší, čo vlastne bude.. Naša sebestačná poľnohospodárska krajina musí denne doviesť 900 kamiónov potravín, aby sme mali čo jesť, kúrenie a svietenie sa stáva luxusom a na mestá a obce sa sypú stále nové povinnosti, lebo schizofrenici vo vláde ani len netušia, čo majú robiť," upozorňuje starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík.

Tomáš upozorňuje: Vláda nemá ani plán!

Nezaradený poslanec Národnej rady (NR) SR Erik Tomáš, kritizoval Matoviča aj celú vládu za to, že podľa neho oklamala ľudí, keď im sľubovali stabilné ceny elektriny. Vláda podľa Tomáša nemá na vysoké ceny energií riešenie. "Oni nevedia, čo s cenami energií. Spoliehajú sa na nejaké európske riešenie. Tie návrhy sa už teraz ukazujú ako neakceptovateľné pre Slovensko," povedal Tomáš. Zverejnené opatrenia vlády sú podľa neho iba plánom "B", no základný plán podľa Tomáša vláde chýba.

Becík prirovnáva Slovensko k Titanicu: A kapitán ani len netuší, čo ďalej
Branislav Becík (Hlas-SD), starosta Dvorov nad Žitavou je známy svojou priamou kritikou vlády Eduarda Hegera. Či už v oblasti pôdohospodárstva, alebo prístupu k samosprávam. Aktuálne tvrdí, že Slovensko je Titanic. Vláda babrákov a amatérov "Keď... Čítať ďalej
01 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Heger je v koncoch

Vláda SR zlyháva pri riešení situácie s platmi zdravotníkov, svojou nečinnosťou ohrozuje životy a zdravie občanov. Vyhlásil to nezaradený poslanec Národnej rady (NR) SR Richard Raši na štvrtkovej tlačovej konferencii. Poukázal na vyjadrenia Lekárskeho odborového združenia (LOZ) o avizovaných výpovediach minimálne 1948 lekárov.

"Nekonaním vlády a neriešením požiadaviek zdravotníkov môže dôjsť ku kolapsu zdravotného systému," podčiarkol Raši s tým, že vláda sa nepoučila z pandémie a opätovne zlyháva pri riešení problémov občanov.

Kabinet sa podľa neho stáva bezpečnostným rizikom pre Slovensko. Hovorí o hazarde so životmi ľudí. Upozornil, že po odchode lekárov bude ohrozené poskytovanie celkovej zdravotnej starostlivosti, aj tej neodkladnej.

Školy šetria, deti sa učia v kabátoch

Slováci už ťažké časy pociťujú. Cesta do recesie, po ktorej sme vykročili, rast inflácie a ceny energií v nevídaných výšinách. Aj vďaka tomu všetkému musia šetriť aj školy. Naše deti sedia v triedach naobliekané, študentské hliadky zhasínajú svetlá a vypínajú sa radiátory. Vrátime sa k výučbe z domu?

A takto by sme mohli pokračovať donekonečna...

To je jednoducho hnutie OĽaNO a jeho boj proti Slovákom.

Školy šetria, deti sa učia v kabátoch
Slováci už ťažké časy pociťujú. Cesta do recesie, po ktorej sme vykročili, rast inflácie a ceny energií v nevídaných výšinách. Aj vďaka tomu všetkému musia šetriť aj školy. Naše deti sedia v triedach naobliekané, študentské hliadky zhasínajú svetlá... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik