Becík prirovnáva Slovensko k Titanicu: A kapitán ani len netuší, čo ďalej
01 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Branislav Becík (Hlas-SD), starosta Dvorov nad Žitavou je známy svojou priamou kritikou vlády Eduarda Hegera. Či už v oblasti pôdohospodárstva, alebo prístupu k samosprávam. Aktuálne tvrdí, že Slovensko je Titanic.

Vláda babrákov a amatérov

"Keď Slovensku bola predstavená nová vláda, zložená z babrákov a amatérov, vedel som, že je len otázka času, kedy za to začnú tvrdo platiť slovenské peňaženky. Preto som ako starosta v našej obci zastabilizoval energie v obecných objektoch, aby ľudia nedoplatili na túto schizofrenickú vládu, ktorá dostala za dva roky Slovensko totálne na kolená," konštatuje starosta Dvorov.

Dvojročná bilancia vlády

"Čo pre nás vláda spravila za dva roky? Nič, životná úroveň upadá, doslova začíname živoriť a od nového roka nikto netuší, čo vlastne bude.. Naša sebestačná poľnohospodárska krajina musí denne doviesť 900 kamiónov potravín, aby sme mali čo jesť, kúrenie a svietenie sa stáva luxusom a na mestá a obce sa sypú stále nové povinnosti, lebo schizofrenici vo vláde ani len netušia, čo majú robiť," upozorňuje Becík.

Kozelová "vypláva" z parlamentu zrejme bez ilúzií
Poslankyňa vládneho hnutia OĽaNO si na sociálnej sieti posťažovala na stratu ilúzií. Podľa vlastných slov o ne prichádza, odkedy "vliezla" do parlamentu. Poslancovanie ako plavba v búrke "Človek vlezie do parlamentu s ideálmi o nových funkčných... Čítať ďalej
30 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Včera bolo neskoro

"Pozrime pravde do očí. Je smutné, že z našich daní sú platení ľudia vo vláde, ktorí reálne nič nerobia, iba škodia národu a republike. Dúfam, že čoskoro zavládne spravodlivosť a takýto darmožráči pôjdu konečne robiť a nie sa vyvážať vo vládnych limuzínach platených z mozoľov práce nášho národa," vyzýva politik.

https://fb.watch/fSP-TAVUaq/

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik