Blaha: V Bruseli s Hegerom vytreli podlahu!
01 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Robert Fico to vyjadril úplne presne – Heger je servilný hlupák a v Bruseli si s ním vytreli zadnú časť tela. Edo to dal na toaletný papier. Skonštatoval to na sociálnej sieti opozičný poslanec Ľuboš Blaha. Brusel vysmial Hegera ako malého chlapca. Presne o tomto je EÚ – využiť, vyžmýkať, odhodiť.

V Bruseli si s Hegerom vyutierali podlahu

"Európska únia totálne potopila Slovensko a pri energetickej kríze nám nijako nepomôže. Keď Hegera potrebovali, aby zdvíhal ruku za sankcie proti Rusku, tak ho potľapkávali po ramene, aj keď tým likvidoval slovenskú ekonomiku. A keď teraz došiel s prosíkom, aby nám Brusel pomohol, tak ho vysmiali ako malého chlapca. Presne o tomto je EÚ – využiť, vyžmýkať, odhodiť. Spomeňme si na Mníchov 1938. Zradili vtedy, zradili teraz," upozorňuje Blaha.

Smerák je presvedčený, že keby mali proti sebe silného lídra, ako bol Robert Fico, tak by si nemohli dovoľovať – spomeňte si, ako Fico buchol po stole a zarezal kvóty. Darmo sa Nemci hádzali o zem. Ale Hegera majú za handru.

"Vyutierali s ním podlahu a ešte teraz sa dobre zabávajú na tom, čo to ten Mr. Bean from Slovakia vlastne chcel. Slovensko je kvôli Hegerovi dva milimetre od kolapsu. Mal by okamžite odstúpiť a vrátiť sa do USA predávať vodku," odporúča poslanec.

Heger sa dušuje: Aj keď EÚ na Slovensko kašle, ja nedopustím, aby naša ekonomika skolabovala!
Premiér Eduard Heger (OĽANO) ubezpečil, že vláda nedopustí, aby slovenská ekonomika v dôsledku energetickej krízy skolabovala. EÚ na Slovensko kašle V diskusnej relácii Sobotné dialógy zdôraznil, že ak EÚ nepomôže Slovensku uvoľnením... Čítať ďalej
01 | 10 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Farizeji v Bruseli

Západ podľa Blahu ukázal svoju falošnosť aj v prípade referend na Donbase. Asi by mal niekto západným lídrom pošepnúť, že keď im nevadili referendá, keď sa trhala Juhoslávia, tak dnes môžu tak akurát držať ústa. Inak vyznievajú dosť farizejsky.

"Možno by im mal niekto pripomenúť, ako veselo uznávali Kosovo, ktoré sa od Srbska odtrhlo v rozpore s medzinárodným právom. Vtedy nikto z nich neziapal, že je to nemorálne – nahádzali bomby na Belehrad, pozabíjali stovky detí a bolo vybavené. A dnes moralizujú. Môžu vrieskať, koľko chcú. Či sa to niekomu páči, alebo nie, realita je dnes taká, že Rusko považuje Doneckú, Luhanskú, Chersonskú a Záporožskú oblasť sa svoju súčasť. Útok na tieto územia bude považovať za útok na Rusko," pripomína smerák.

A pýta sa: "To chce naozaj niekto riskovať jadrovú vojnu kvôli nejakému kusu zeme na východe Ukrajiny, kde žijú samí Rusi. Už konečne zapnite zdravý rozum. Je najvyšší čas prestať kopať do Ruska a začať rokovať o mieri. Dosť bolo vojny!

Koniec vojny sa odkladá
USA pomôžu Ukrajine vrátiť jej územia. Spojené štáty budú aj naďalej podporovať snahy Ukrajiny o opätovné získanie kontroly nad územiami, ktoré obsadilo Rusko.Tak reagoval americký prezident Joe Biden na pokusy Ruska o anektovanie časti Ukrajiny... Čítať ďalej
01 | 10 | 2022 | Milan Laca

Zelenského už ani nekomentujem

Komediant zase podľa politika predviedol jedno zo svojich cirkusových čísel, narval sa do zeleného trička a vybliakol, že Ukrajina žiada o vstup do NATO. Patetické.

"Robert Fico to povedal za nás všetkých. Len idiot by Ukrajinu prijímal do NATO. Žiadna európska krajina nie je taká skorumpovaná ako je Zelenského režim. A ak by tento modro-žltý "mrdník" (dobre citujem Káčera?) vstúpil do NATO, bola by z toho okamžite tretia svetová vojna. Ukrajina je nesvojprávna americká kolónia. Ak dnes niekto hovorí o anexii, tak si to povedzme na rovinu – bola to Amerika, ktorá anektovala Ukrajinu v roku 2014. Bez referend. Cez štátny prevrat... A dnes cítime následky," hovorí Blaha.

Katalin Nováková dokonale vyškolila Čaputovú

To, ako sa bojuje za vlastný národ, podľa Blahu ukazuje v priamom prenose Viktor Orbán. Mali sme to možnosť vidieť aj na príklade maďarskej prezidentky. "Katalin Nováková dokonale vyškolila Čaputovú. Ukázala, aké je to pôvabné, keď žena v politike používa mozog – škoda, že Čaputová sa o to zatiaľ nepokúsila. Zrejme to objektívne nie je možné. Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí," uzavrel Blaha.

Prezidentkine vyhlásenie pod paľbou! Takú odozvu určite nečakala
Zuzana Čaputová zverejnila na sociálnej sieti spoločné vyhlásenie prezidentky Slovenskej republiky, predsedu Národnej rady Slovenskej republiky a predsedu vlády Slovenskej republiky k snahe Ruska nelegálne anektovať časť ukrajinského územia. Vy nie... Čítať ďalej
01 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik