Marek Vagovič: Použitie policajnej techniky je moja súkromná vec
24 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Marek Vagovič spolupracoval v jednej redakcii so zavraždeným Jánom Kuciakom a bol jedným z tých, čo najviac poukazovali na korupciu Ficových vlád. Aktuálne beží reklamný klip na jeho knihu, v ktorom okrem známych hercov účinkuje aj policajná technika a kukláči.

Auto, ktoré prevážalo Kaliňáka

Redakcia Plusky si všimla, že v reklamnom klipe na Vagovičovu knihu "účinkuje" aj Volkswagen, ktorý prevážal Roberta Kaliňáka na Špecializovaný trestný súd. Portál O médiách uvádza aj jeho ŠPZ: BL 985 HD. 

Pán minister, Boris Kollár na vás zrejme niečo má
Minister Naď potvrdil, že "medzinárodná hanba" je pre neho viac, ako vôľa voličov. Inak sa asi nedá vysvetliť jeho piatkový status na sociálnej sieti. Tlačia na neho / na nás? "Práve ma opäť raz kontaktoval fínsky minister obrany, kedy už... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Nie len auto

Portál O médiách upozorňuje, že aj zbrane použité pri výrobe, či účinkujúci kukláči nevyzerali, ako atrapy. Chváli sa tým samotný Marek Vagovič na sociálnych sieťach.

"Nechýbal mafiánsky bavorák, kopy bankoviek, originálne putá ani ozbrojení kukláči. Bolo to veľký zážitok, o ktorý sa postarali aj hlavní protagonisti," píše Vagovič v príspevku z 28. augusta s tým, že klip je už v strižni. 

Volkswagen zo Slovenska neodchádza. Je to hoax
Len hodinu po tom, ako vyšla informácia o možnom stiahnutí sa Volkswagenu zo Slovenska, ktorú priniesol aj HD , hovorí slovenská pobočka automobilky o hoaxe. Pôvodcom je Bloomberg Správa hovorila o tom, že nemecká automobilka by sa kvôli možnému... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Neprešiel ani mesiac 

a máme tu hotový klip. Ako to celé vysvetlil Vagovič?

"Ja vám nebudem odpovedať na tieto otázky. To je moja súkromná aktivita, akým spôsobom ja využijem konkrétnych ľudí a autá v súkromnom projekte. Do toho vás naozaj nič nie je. To nie je vaša vec. To je moja súkromná vec. Vydávam knihu, natočil som trailer. To je všetko, čo k tomu viem povedať," cituje ho portál O médiách a informuje, že fotky na sociálnej sieti už boli upravené, no v klipe ŠPZ krásne vidieť.

Aktualizovli

"Vagovič sa ozval, poslal niekoľko osobných invektív, ktorými reagoval na tento článok, ale na otázky webu Omediach.com - či bolo v klipe použité policajné auto, či tam asistovali policajti, či má spoluprácu pri knihe s políciou a s kým ju prípadne na polícii dohodol - stále neodpovedal," poznamenáva autorka článku.

Ján Baránek: Koledujete si o to, aby na Slovensku tiekla krv
Miliarda je pre Slovensko astronomická suma. Vláda ju prešustrovala na celoplošné testovanie a teraz, keď treba riešiť energetickú krízu, nám táto suma chýba, hovorí RNDr Ján Baránek. O peletách a solidarite s Nemcami Baránek na príklade mladého... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik