Pán minister, Boris Kollár na vás zrejme niečo má
23 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Minister Naď potvrdil, že "medzinárodná hanba" je pre neho viac, ako vôľa voličov. Inak sa asi nedá vysvetliť jeho piatkový status na sociálnej sieti.

Tlačia na neho / na nás?

"Práve ma opäť raz kontaktoval fínsky minister obrany, kedy už ratifikujeme ich vstup do NATO. Ostalo Turecko, Maďarsko a Slovensko. Prosím, ešte niekto plánuje ďalšie trápne politické cvičenia a ďalšiu hanbu pre SR?" Pýta sa Naď na sociálnej sieti.

Vinníci sú jasní

"Kollár na rozdiel od SaS za otvorenie schôdze k tomuto bodu hlasoval," argumentuje minister Naď všetkým, ktorí v diskusii upozornili na to, že Boris Kollár mal tento bod zaradiť na popredné miesta v programe s tým, že SaS nenavrhovala tento bod ale vsetky svoje body. Jednoducho politické trápne hry, čo označil za nezodpovedné. 

"Kollár ako prvý dal Ficov bod, NIE ten o vstupu Fínska a Švédska do NATO... Urobte si poriadky s "najlepším" koaličníkom, ktorý sa líška Ficovi," radí iný diskutér, ktorého minister Naď obhajuje. To sa nezdá mnohým diskutérom. Tí sa aj pýtajú:

"Čo na vás ten Kollár má, keď mu tak nadbiehate?"

Dag Daniš o slovenských médiách: Ako v komunistickej Číne!
Niektoré médiá už slobodnú spoločnosť nechránia, ale ohrozujú. Potláčajú kritické hlasy a vyžadujú názorovú spartakiádu ako v komunistickej Číne. Skonštatoval to sa sociálnej sieti na margo mainstreamových médií redaktor Dak Daniš. Koniec... Čítať ďalej
23 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik