Neskutočná potupa pre Harryho a Meghan: O zákaze od kráľa im nikto ani nepovedal!
18 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Tak toto ich asi opäť nepotešilo. Nielenže Harry (38) a Meghan (41) nemôžu prísť na večernú recepciu organizovanú kráľom, ale navyše sa to museli potupne dozvedieť až z médií. Nikto im to totiž oficiálne neoznámil. 

Hoci majú Harry s Meghan povesť kráľovských problémistov, snažia sa teraz zo všetkých síl podporiť zvyšok klanu a nevybočovať z radu. Zostávajú ďalej v Londýne, aj keď by iste najradšej boli doma v kalifornskom Montecite so svojimi dvoma deťmi - Archiem (3) a Lilibet (1). O nich sa ešte donedávna špekulovalo, že by mohli na pohreb doraziť, ale podľa najnovších správ sa zatiaľ vojvodovia zo Sussexu s ratolesťami nezišli. 

Zdá sa, že ich doma v Los Angeles ďalej strážia ich pestúnky a tiež babička, teda Meghanina mama Doria Raglandová (66). Tá bola teraz v Amerike videná na ulici a je viac než jasné, že keby snáď chceli Harry a Meghan mať deti pri sebe, sprevádzala by ich práve babička Doria. 

Meghan s Harrym teraz ale prirába starosť aj ďalšia vec, a to podivná komunikácia kráľovskej rodiny. Dostali totiž oficiálnu pozvánku na nedeľnú recepciu, ktorú organizuje pre svetových veľvyslancov a hlavy štátov nový kráľ Karol III . s kráľovnou manželkou, teda Camillou. Lenže už im nikto nepovedal, že došlo k zmene a pozvanie neplatí, pretože je akcia výhradne určená pracujúcim členom kráľovskej rodiny.

A tými vojvodovia už rozhodne nie sú, zhruba od tej doby, čo sa presťahovali z Británie a vzdali sa svojich povinností. Občas to ale vyzerá, ako by prinajmenšom čakali, že im nejaké tie privilégiá zostanú.

Na druhú stranu je pravda, že by im asi mal niekto oznámiť, že na recepcii nemajú chodiť. Oni sa ale podľa Page Six správu dočítali až z médií. „Harry a Meghan dostali pozvanie a nikto im vlastne nepovedal, že to už neplatí. Bolo mi povedané, že na to prišli až z médií,“ uviedol zdroj pre Page Six.

Kráľ Karol III. je príbuzný s Drakulom: Na spojenie s krutovládcom je hrdý
Karol III. vlastní niekoľko nehnuteľností v Rumunsku a je dedičom pokrvnej línie Vlada III. Draculu, zvaného aj Narážač alebo Napichovač. Spojenie s krutým vládcom potvrdili genealogické výskumy. Sám kráľ je vraj na príbuzenstvo hrdý a v... Čítať ďalej
18 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik