Kráľ Karol III. je príbuzný s Drakulom: Na spojenie s krutovládcom je hrdý
18 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Karol III. vlastní niekoľko nehnuteľností v Rumunsku a je dedičom pokrvnej línie Vlada III. Draculu, zvaného aj Narážač alebo Napichovač. Spojenie s krutým vládcom potvrdili genealogické výskumy. Sám kráľ je vraj na príbuzenstvo hrdý a v Transylvánii rozbehol niekoľko charitatívnych projektov, píše český Blesk.

Karol III. sa podivuhodnú pravdu dozvedel v roku 1998. Skutočnosť potvrdil genealogický výskum. Tým sa zaoberal odborník David Hughes a svoje závery publikoval v knihe Britskej Kroniky v roku 2007. 

„Nie je tiež žiadnym tajomstvom, že princ Charles má veľmi rád Rumunsko, najmä oblasť Transylvánie. Bolo to po jeho prvej návšteve Transylvánie v roku 1998, keď sa dozvedel o svojom spojení s Vladom Napichovačom, na ktoré je zjavne veľmi hrdý,“ napísal Hughes vo svojej knihe. 

Vlad III. Dracula, alebo tiež Vlad Napichovač bol v rokoch 1431 – 1476 valašským kniežaťom a bol známy svojimi bojmi s Osmanskou ríšou a aj kvôli svojej krutosti. Za jeho vlády boli špecialitou pomalé, bolestivé a kruté popravy, medzi ktorými nechýbalo ani napichovanie na kôl. A zatiaľ čo v Rumunsku je označovaný za národného hrdinu, zvyšok sveta si ho spája s hororovým upírom Drakulom.

Podľa Nostradama Karola III. čoskoro nahradí nečakaný nástupca!
Odborník na proroka Nostradama prichádza ohľadom nového kráľa Karola III. so šokujúcim tvrdením - jeho vláda vraj nepotrvá dlho a na trón nastúpi úplne nečakaný náhradník! Britský portál Daily Star zverejnil tvrdenie publicistu Mario... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Princ Transylvánie

Odborník v knihe podľa denníka Daily Star  tiež popísal, ako sa Karol III. v Transylvánii zasadil o rôzne charitatívne projekty. S jeho pomocou sa tu darí ochrane prírody a udržateľnému rozvoju. 

A čo viac, nielenže je Karol III. kráľom, ale titulu sa mu zrejme dostane aj v Rumunsku. "Kvôli jeho silnej angažovanosti v regióne starosta mesta Alba Iulia navrhol udeliť princovi Charlesovi titul princa Transylvánie,"  dodal spisovateľ. 

Aké proroctvá zanechal svetu stredovek? Nepotešia vás
Obrovské balvany sa objavili z vody, stredoveké proroctvá. Európania tento rok videli „hladné kamene“. V stredoveku boli predzvesťou sucha, ktoré sa v tých časoch považovalo za skutočný koniec sveta. Boli aj iné zlé znamenia. Dokonca aj... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik