Jasnovidci: čo čaká Rusko a svet
02 | 09 | 2022 I Milan Laca

Proroctvá najsilnejšieho jakutského šamana o Rusku a Západe sa začínajú napĺňať.

V Jakutsku sú bieli a čierni šamani. Bieli spolupracujú s duchmi Aiyy a horného sveta, černosi s duchmi Abasy a spodného sveta. Bieli vedú rituály, čierni liečia ľudí a hospodárske zvieratá, ale ani jeden, ani druhý nemá právo ubližovať. Toto je jedno z najdôležitejších pravidiel.

Šaman

Najznámejším šamanom Jakutska bol starý otec Savey. Šamani sú podmienečne rozdelení do troch skupín - siedme nebo, deviate a dvanáste. Dedko Savey dosiahol úroveň dvanásteho neba, najvyššieho, pomáhalo mu 42 duchov, takže mohol predpovedať budúcnosť nielen jednotlivcom, ale aj krajinám a národom. Starý otec Savey prorokoval veľmi priaznivú budúcnosť. Rusko vydrží všetky vzostupy a pády, napriek všetkému zostane silné a prosperujúce, pretože je pod ochranou Božích síl. „Rusko získa nové hranice,“ povedal šaman. Budú nové vody, veľmi bohaté, budú nové rieky, jazerá, moria. Rusko bude najbohatšie. Duchovia pomôžu, povedú. Kto bude žiť do polovice storočia, uvidí. Žiadne iné nebudú.  

Pozor na jadrovú vojnu!
Angažovanie jednotiek NATO na území Ukrajiny môže viesť k vypuknutiu jadrovej vojny. Americký magazín Foreign Affairs napísal, že Spojené štáty a ich spojenci sa snažia zabrániť akémukoľvek vyhroteniu situácie, ktoré by vyvolalo priamy... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Milan Laca

Pád Spojených štátov, nová epidémia a expanzia Ruska:  čo Wolf Messing predpovedal na roky 2022-2023

Podľa Messingových predpovedí sa v rokoch 2022 a 2023 pre Rusko začne nová etapa, začiatok krízového obdobia. Rivalita medzi Ruskom, susednými krajinami a zámorskými mocnosťami (ako Kanada, USA a Čína) sa zintenzívni. V Rusku sa očakávajú obrovské zmeny. Najväčšia krajina sveta rozšíri svoje hranice do roku 2023, no predpovede naznačujú, že sa tak stane pokojne, bez akýchkoľvek vojenských konfliktov. S najväčšou pravdepodobnosťou mal Messing na mysli zjednotenie Ruska a niekoľkých postsovietskych krajín, v rámci úplne nového formátu únie.

Nový prezident?

V novom tisícročí sa v Rusku objaví veľký prorok, ktorý bude vedieť predpovedať budúcnosť. Podľa predpovedí vedca si táto osoba vytvorí svoje vlastné učenie a veľmi rýchlo sa začne šíriť vo svete a zhromaždí  obrovské množstvo ľudí. Vďaka úsiliu ruského proroka sa vytvorí nový svetový poriadok, v ktorom nebude miesto pre konflikty, vojny, korupciu a boj o moc. Začne sa éra všeobecného blahobytu. To bude obzvlášť výrazné v Ruskej federácii.

Spamätajte sa, ani ropa nebude!
Podpredseda vlády Alexander Novak považuje myšlienku krajín G7 obmedziť cenu ruskej ropy za „úplnú absurditu“, ktorá destabilizuje celý priemysel. Rusko podľa Novaka nebude dodávať ropu a ropné produkty krajinám, ktoré podporujú stanovenie... Čítať ďalej
01 | 09 | 2022 | Milan Laca

Európa?

Krajiny Starého sveta po skončení pandémie COVID-19 ešte dlho nebudú môcť oživiť svoje ekonomiky. Majster predpovedal, že tieto štáty „padnú na geopolitické dno“. Poznamenal, že takáto situácia by bola spojená so závislosťou európskych mocností od zámorských mecenášov, ktorí by sa čoskoro zrútili. „Osudom Európy je stať sa slabou a závislou,“ hovoria Messingove proroctvá.

Indický guru 

Mladý veštec menom Abigya Anand je známy po celom svete pod neoficiálnou prezývkou „indický Nostradamus“. Vo svojich proroctvách presne označil začiatok novej éry v živote spoločnosti. A ten moment pripadá na rok 2022. Abigya Anand predpovedal, že súčasný ekonomický systém sa stane minulosťou a nahradí ho – hoci v dôsledku krízy – nový, spravodlivejší model spoločnosti. Zároveň ľudstvo konečne pochopí, aké dôležité je starať sa o ekologický stav planéty. Uľahčia to rôzne prírodné katastrofy, z ktorých jednu v podobe horúčav a sucha už v Európe možno pozorovať. Indický veštec tiež videl  príchod nového vírusu, ktorým môžu byť aj opičie kiahne. A hoci špeciálne vyvinutý liek na túto chorobu ešte neexistuje, Abigya je presvedčený, že ľudský imunitný systém si s touto pohromou poradí aj bez podpory vakcín.

No a Vanga...

O predpovedi na rok 2022, ktorú zanechala slepá bulharská jasnovidka Vanga, už dávnejšie hovoril časopis „Slovo a skutok“. Predvídala nástup veľkého sucha v Európe, ktoré prinesie hlad a nešťastie. Ako vždy sa ukázalo, že je  správna,  z následkov silnej vlny horúčav v EÚ, hospodárstvo regiónu a poľnohospodárska pôda trpia.

Trump označil Bidena za blázna
Trump reaguje na Bidenove slová o extrémizme a poslal mu odkaz. Súčasná hlava štátu Joe Biden nazval bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa extrémistom. Ten tmu to vrátil a povedal, že to je blázon trpiaci demenciou. Bidenov... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik