Trump označil Bidena za blázna
02 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Trump reaguje na Bidenove slová o extrémizme a poslal mu odkaz. Súčasná hlava štátu Joe Biden nazval  bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa extrémistom. Ten tmu to vrátil a povedal, že to je blázon trpiaci demenciou.

Bidenov príhovor

Biden v príhovore k americkému národu povedal, že jeho predchodca Donald Trump a stúpenci Trumpovho hnutia Make America Great Again (MAGA) predstavujú extrémizmus, ktorý ohrozuje Ameriku . Zdôraznil, že Trumpovi priaznivci neuznávajú prezidentské voľby, zatiaľ čo konzervatívci chápu, že Trump je hrozbou pre demokraciu.

Reakcia Trumpa

„Niekto musí vysvetliť Joeovi Bidenovi, čo znamená MAGA... ak nechce urobiť Ameriku opäť skvelou a súdiac podľa jeho slov, činov a myšlienok nie, potom by rozhodne nemal reprezentovať United. Ak sa dnes pozriete na výrazy a význam Bidenovho zvláštneho a jedovatého prejavu, vyhrážal sa Amerike... Musí byť blázon alebo trpieť posledným štádiom demencie,“ napísal Trump na sociálnej sieti.

Začali sa vojenské cvičenia Vostok 2022
V Rusku sa začali vo štvrtok vojenské cvičenia Vostok 2022, na ktorých sa okrem Ruska zúčastní aj niekoľko ďalších krajín vrátane Číny. Tieto manévre sa konajú v čase stúpajúceho napätia medzi Ruskom a západnými krajiny, píše agentúra... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik