Odhodlaný jednotlivec dokáže viac ako desaťtisícový dav. „Slováci, nebojte sa!“ burcuje doktor Čičala
27 | 08 | 2022 I Tibor Malý

Osud Slovenska nie je ľahostajný mnohým jeho občanom, ktorým nie je jedno čo sa teraz u nás deje. Jedným z nich je i lekár psychiater Radoslav Čičala, ktorý sa už nie raz zapojil do hodnotenia situácie u nás, ba kriticky poukázal aj na to, čo sa deje vo svete. Tentokrát sa v statuse zameral na kritiku Roberta Fica, ktorý sa ako bájny vták Fénix po posledných parlamentných voľbách postupne zodvihol z prachu dejín a opäť sa pokúša vyletieť na vrchol.

Súčasná vláda sa rozpadáva ako domček z karát a treba povedať, že je to najmä jej vlastným pričinením. Kým po voľbách vo februári 2020 jej dal svoj hlas obrovský počet Slovákov, teraz by ju väčšina z nich najradšej videla tam, kde bol pred časom aj Robert Fico – v zabudnutí a prepadlisku dejín. Radoslav Čičala vo svojom statuse ale upozorňuje na viaceré veci, na ktoré by Slováci, v súvislosti s Robertom Ficom, predsa len zabúdať nemali.

Nepomôžu postávania na tribúnach, akurát to demotivuje ľudí

Ľudia majú podľa doktora Čičalu krátku pamäť a zabudli, čo všetko Fico a jeho vlády urobili. „Všetko to spisujem a chcem ísť osobne za Ficom,“ netají doktor psychiatrie, podľa ktorého by bolo ideálne, keby s ním šli aj viacerí ľudia a verejne sa budú pýtať.

„Žiadne zatvorené dvere. Jasné otázky, sľuby, ktoré podpíšu, vrátane Uhríka a ich Republiky, aby mohli byť v prípade ich nedodržania zvrhnutí alebo súdení,“ podotýka Čičala, ktorý sa zároveň ľudí pýta, kto by mal záujem s ním ísť, respektíve by mu vedel pomôcť aj s vybavením takéhoto stretnutia.

„Treba už konať, lebo je najvyšší čas,“ prízvukuje Čičala, podľa ktorého tlačovky Fica a spol. sú plné táranín a prázdnych rečí, ktoré nepomôžu nikomu. „Nikomu nepomôžu ani postávania na tribúnach, akurát to demotivuje ľudí, ktorí tam prídu, zaskáču si, zanadávajú a odídu domov, že nič sa nezmenilo. A budú demotivovaní,“ konštatuje psychiater.

Slováci sú v šoku: V školských jedálňach sa budú s deťmi stravovať aj vojaci!
Slovenské školopovinné deti si toho za posledné dva roky vytrpeli až-až. Najskôr ich COVID-19 vyhnal učiť sa len z domu, potom, či boli zdraví alebo nie, museli mať na tvárach rúška. Nuž a teraz sa na nich ženie ďalšia pohroma, o ktorej v statuse... Čítať ďalej
26 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Pomohol by trest Boží

„Čo sa dosiahne táraním na tribúnach ak to neorganizuje niekto zhora ako v prípade Protestov za Slušné Slovensko? Takéto akcie sú len za účelom demotivácie ľudí a oslabenie sebadôvery. V minulosti na to slúžili veľké kostoly a Boží trest... preto cirkev bola vždy tak blízko k vládnutiu a tajným službám... a keď chceli niekoho zdiskreditovať, dalo sa použiť to, čo bolo povedané na spovedi...“ pridáva doktor Čičala, podľa ktorého ľudia zabudli tie základy kresťanstva, že Boh je všade.

A keď Ježiš povedal, že ak zbúrajú chrám, on ho postaví za 3 dni... „Preto stačí oľutovať hriechy aj doma, podstatné je ich však nerobiť znova, a odvyknúť si od toho bludu, že vyspovedám sa a môžem znova páchať hriechy... Musíme si uvedomiť, že odhodlaný jednotlivec dokáže toho viac ako desaťtisícový dav. Preto, NEBOJTE SA,“ burcuje Slovákov doktor Čičala.

Politológ Robejšek šokuje: Väčšina ľudí si vôbec neuvedomuje, čo tu hrozí!
Politológ Peter Robejšek upozorňuje, že doba globalizácie je na konci, pretože systém tak, ako ho poznáme sa vyčerpal. Ako sme sa k tomu dopracovali "Státisíce z nás po dlhé roky robili chybné rozhodnutia. Medzi ne patrí aj koho voliť, komu... Čítať ďalej
25 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Je nevyhnutné poznať rodičov lídrov strán a aj politikov

Čičala si myslí, že nikto normálny nemôže čakať, že nejaké vystávanie na námestí niečo zmení... „Nečakajme zmeny od väčšiny. Je veľmi málo ľudí, čo sa nedajú kúpiť a odolajú. Je to možno do 10%. Ak si všimnete tak mnoho politikov, aj nových, zatajuje svojich predkov, okolie... Je to aj pri nových stranách. Preto je nevyhnutné poznať rodičov, starých rodičov, aj súrodencov daného lídra, a ak je väčšina blízkych podvodníkov, verte, že aj líder bude taký istý. Akurát to vie skrývať,“ varuje skúsený psychiater.

Podľa neho sa navyše veľakrát tieto pozície vyberajú... „O Ficovych rodičoch sa veľa nevie, ani o starých rodičoch, podobne ani o Uhrikových a iných z opozície...“ pripomína na záver doktor Radoslav Čičala. A čo Slováci? Tí sa v komentároch pod statusom odviazali a ich reakcie rozhodne nie sú nezaujímavé.

Dorota Nvotová zúri: Strčte si svoje egá do p.dele! Bolo vašou psou povinnosťou dať to!
Hej, vy tam! Strčte si svoje egá do p.dele, vyhrňte si rukávy a chodťe do roboty! Rozohnila sa na sociálnej sieti speváčka Dorota Nvotová, známa zástankyňa už bývalého vládneho štvorkoalístku. Nuž, zdá sa, že jej miláčikovia jej urobili škrt cez... Čítať ďalej
27 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik