Dorota Nvotová zúri: Strčte si svoje egá do p.dele! Bolo vašou psou povinnosťou dať to!
27 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Hej, vy tam! Strčte si svoje egá do p.dele, vyhrňte si rukávy a chodťe do roboty! Rozohnila sa na sociálnej sieti speváčka Dorota Nvotová, známa zástankyňa už bývalého vládneho štvorkoalístku. Nuž, zdá sa, že jej miláčikovia jej urobili škrt cez rozpočet!

"Bolo vašou psou povinnosťou dať to. Dovládnuť, rozuzliť prípady ukradnutého štátu, vrátiť nám krajinu. Mali ste tomu podriadiť úplne všetko, každé svoje slovo, každý svoj čin, každý status, každú tlačovku," vyčíta Nvotová štvorkoalícii jej rozpad.

"Nie, nezaujíma nás, kto z koho, kto prvý čo, kto zradil kedy. My sme si vás zvolili aby ste túto krajinu vrátili nám, občanom, a vašou povinnosťou je dovládnuť. Rodičia sa majú vadiť tak, aby to deti nepočuli. Tak si niekde zalezte a tam sa hádajte, nie vo verejnom priestore. Zvolili sme si Oľano, Sme rodina, Sas, aj Za ľudí. A vy ste sa nám zaviazali. Tak sa prestaňte navzájom vyhadzovať, strčte si svoje egá do p.dele, vyhrňte rukávy, a chodťe do roboty! Prestaňte si dávať ultimáta, urážať seba, či prezidentku - áno aj tú sme so zvolili - to nie je vaša práca!," pokračuje speváčka v zapálenej, takmer proletariátskej reči.

Marek Maďarič: Voľby vyhrávajú vyzývatelia
Pre opozičnú stranu, ktorá má ambíciu získať moc, je získanie pozície vyzývateľa a nositeľa zmeny voči nepopulárnej vláde cennejším kapitálom, ako dokonalý program alebo kandidátka plná odborníkov a celebrít. Ak dozrel čas na to, že nejaká... Čítať ďalej
27 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Zmyslov zbavení voliči

"Valí sa tu na nás zima, u susedov je vojna a za humnami Fico a za ďalšími Rusi. A vy tu riešite, prosím, čo?! Prestaňte vynášať von vaše žabomyšie vojny a začnite makať. Mlčte a riešte si každý svoje ministerstvo, premiéra nechajte hovoriť a nám dajte pocit, že nás niekto chráni a zastupuje v boji proti zlu. A že sme neboli úplne zmyslov zbavení, keď sme Vás volili," neberie si, ako vždy, Nvotová servítku pred ústa.

Miesto spojenia rozvrat, polarizácia a znechutenie

Vláda si má podľa Nvotovej uvedomiť, že prepísala vo voľbách 2020 históriu. "A teraz si uvedomte, že to všetko idete hodiť cez palubu. Desaťtisíce ľudí na námestiach, Janka s Martinkou, tú úprimnú potrebu zmeny, ktorá spájala národ. Aj vašimi činmi a slovami (a aj svetovým dianím) teraz ten istý národ nieje spojený ale totálne rozvrátený, rozpoltený a znechutený," nedokáže speváčka bez emócií pochopiť, že kde nie je vôľa (alebo schopnosti, odbornosť, úprimná snaha a záujem o ľudí a ich život), tam nie je ani cesta.

"Urobte obaja ČOKOĽVEK aby ste splnili svoj záväzok voči nám. Nás nezaujíma ako to urobíte. Nevynášajte na nás veci zo spálne. JE VAŠOU PSOU POVINNOSŤOU DOVLÁDNUŤ! Posvietime si na vás," uzavrela status Nvotová vyhrážkou Sulíkovi a Matovičovi.

Ako sa zdá, súčasná vláda dokáže rozčúliť a znechutiť aj jej najväčších zástancov. To sa len tak niekomu nepodarí.

Banáš o Ukrajine: Na čo je zakázané sa pýtať
Pol roka už trvá vojna na Ukrajine. Teda v krajine, s ktorou má Slovensko takmer stokilometrovú spoločnú hranicu. Tragické udalosti na Ukrajine samozrejme ovplyvňujú náš život. Je to tragédia, že sa medzi sebou vraždia dva veľké slovanské národy v... Čítať ďalej
24 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik