Sexi političky v obtiahnutých dresoch! Veru je na čo pozerať
09 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Leto je obdobie odhadzovania nadbytočných zvrškov, skracovania dámskych sukní a hlavne športové aktivity sa presúvajú do prírody - všetkým na očiach. Nejedno mužské oko sa poohliadne za slečnou, či dámou v trikote na bicykli, či na korčuliach. Výnimku netvoria ani slovenské političky. A že sa máme na čo pozerať!

Europoslankyňa, koaličná i opozičná politička

Vášnivou cyklistkou je aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. 

"Cestnej cyklistike sa spolu s manželom venujem niekoľko rokov. Po Slovensku, Rakúsku, Taliansku, Mallorce a Sardínii máme najazdené tisíce kilometrov a tak hlbšie vnímam problematiku cyklo dopravy a viem porovnávať jej úroveň. Musím povedať, že sme na tom úboho a to aj po celých tých rokoch, kedy sa kompetentní od primátorov až po ministrov dopravy dávajú počuť, že cyklo doprava je jednou z ich priorít," napísala k svojej nedávnej fotke, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. 

Europoslankyňa však zďaleka nie je jediná. Cyklistike sa venuje aj exministerka vnútra, dnes nezaradená poslankyňa mimoparlamentného Hlasu-SD Denisa Saková, či poslankyňa Sme rodina, Petra Krištúfková. A musíme uznať, že obe majú postavičky ako lusk!

Bittó Cigániková: Tá má kostru! (+galéria)
Leto - čas dovoleniek a sladkého ničnerobenia. Dovolenky si v rámci svojich možností užíva každý. Politikov a osobnosti nevynímajúc. Môžeme si o nich myslieť čo chceme, majú zodpovednosť, akú si málokto z nás vie predstaviť. Zábery z tej svojej... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Pre dobrú vec i pre zdravie

Saková sa nedávno obliekla do cyklistického úboru a vydala sa na cyklotúru na podporu kandidatúry Jaroslava Bašku ako predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja. "Dnešný deň bol ako stvorený na bicykle. Rada som zase prijala pozvanie Jara Bašku. Dnešná cyklokampaň smerovala aj na Letisko Slávnica. Letisko sa nachádza blízko Dubnice nad Váhom, kde trénuje skoky s padákom aj pluk špeciálneho určenia. Zo všetkých dnešných stretnutí ľudí mám pocit, že Jaro Baška je a bude dobrý župan," napísala k záberom v cyklisťákoch hlasáčka. 

Petra Krištúfková takisto zverejnila foku v obtiahnutom overale a bola v ňom, rovnako ako Denisa Saková, skutočne sexi. Veď napokon, presvedčte sa sami. 

Zdroj: Instagram Petra Krištúfková
Zdroj: FB Lucia Ď. Nicolsonova
Zdroj: Instagram Petra Krištúfková
Zdroj: Instagram Petra Krištúfková
Zdroj: Instagram Petra Krištúfková
Zdroj: FB Lucia Ď. Nicolsonova
Zdroj: FB Lucia Ď. Nicolsonova
Zdroj: FB Denisa Saková
Zdroj: FB Denisa Saková
Zdroj: FB Denisa Saková
Zdroj: FB Denisa Saková
Zdroj: FB Denisa Saková
Zdroj: Instagram Petra Krištúfková

Bradavky budúcej prezidentky na futbale? Prečo nie?
Jednoduchosť Romany Tabák, bývalej tenistky, aktuálne už viac, ako dva roky poslankyne NR SR. pravidelne baví internet. Jej excesy vám pripomínať nemusíme, ona sa pripomenie aj sama. Čo-to poslankyňa prezradila aj pre Plusku. Prečo budúca... Čítať ďalej
04 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik