Bradavky budúcej prezidentky na futbale? Prečo nie?
04 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Jednoduchosť Romany Tabák, bývalej tenistky, aktuálne už viac, ako dva roky poslankyne NR SR. pravidelne baví internet. Jej excesy vám pripomínať nemusíme, ona sa pripomenie aj sama. Čo-to poslankyňa prezradila aj pre Plusku.

Prečo budúca prezidentka?

Pred nejakým časom Tabák poskytla rozhovor, v ktorom odpovedala aj na otázku, kde sa vidí o 10 rokov. Trošku váhavo, ale predsa "zaťala", že možno z nej bude aj prezidentka. "Ak je to Božia vôľa, uvidíme. Všetko je možné," pokúsila sa zmierniť svoje slová, keď si zrejme uvedomila, čo "strelila".

Vo VIP zóne v maximálnom pohodlí

Na medializovaný zápas Slovana s Ferencvárosom sa prišlo pozrieť niekoľko mediálnych hviezd. Nechýbala ani Romana Tabák, ktorá si dopriala pohodlie a tak vo VIP zóne ukázala aj to, že si dopriala pohodlie prísť bez podprsenky. 

Baby boom v radoch politikov?
V ostatnom čase vo svojich rodinách privítalo nového člena rodiny niekoľko politikov. Najnovšie poslanec za Hlas-SD, Matúš Šutaj Eštok. Kto ešte, zaujímalo aj portál Pluska.sk. Dvojnásobný otec U Šutaj Eštokovcov to nie je prvý potomok. S dcérkou... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Dohady o jej politickom "drafte"

Po tom, ako poslankyňa Tabák "bola odídená" z poslaneckého klubu OĽaNO, sa najčastejšie skloňovala možnosť, že vstúpi do klubu Sme rodina. „Ja som sa tak nerozhodla, nikde som neprestúpila. Som nezaradená poslankyňa,“ vyhlásila vtedy poslankyňa. Tá tvrdí, že vyhlásenie Kollára o prestupe do "jeho" poslaneckého klubu nevidela a médiám odkázala, že je možné, že si ho aj vymysleli. No a vtedy "internety vybuchli" vtipmi na jej adresu. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik