Bittó Cigániková: Tá má kostru! (+galéria)
07 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Leto - čas dovoleniek a sladkého ničnerobenia. Dovolenky si v rámci svojich možností užíva každý. Politikov a osobnosti nevynímajúc. Môžeme si o nich myslieť čo chceme, majú zodpovednosť, akú si málokto z nás vie predstaviť. Zábery z tej svojej dovolenky zverejnila aj poslankyňa Janka Bittó Cigániková (SaS).

Rozruch okolo fotky

Tak, ako mnoho ďalších, aj Bittó Cigániková na sociálne siete pridala pár fotiek z dovolenky, ktorú si užívala v Španielsku. 

„Myslíte, že sme vhodne oblečené k vode aj podľa noriem pána poslanca Kuriaka? Nerada by som sa dopúšťala pohoršenia,“ rypla si Bittó Cigániková na margo príspevku poslanca OĽaNO Milana Kuriaka, ktorý vo svojom statuse zverejnil akýsi manuál na to, ako by sa ženy mali obliekať.

Ťava, ktorá uhryzla muža, nemusí byť vinná! Okolnosti hovoria o inom
Muža pod vplyvom alkoholu uhryzla v cirkuse Aleš ťava. Ten, po prevoze do svidníckej nemocnice zomrel. Zdravotníci vo svidníckej nemocnici, ktorí muža ošetrovali sa zranenia muža nepozdávali. Prípad sledujú tvnoviny.sk Tvrdil to aj... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Cestuje aj autom

Bittó Cigániková sa neskôr vybrala aj do Chorvátska. Ako mnoho bežných Slovákov, aj ona si sadla do auta, aby absolvovala 11 hodín trvajúcu cestu.

 "Po 11 hodinách v aute (už nikdy viac!) sme so Zuzkou konečne dorazili do Drage. Zuzka je ako moja rodina, poznáme sa od 10 rokov a prežili sme toho spolu veľa. Dnes je mojou pravou rukou, riadi škôlky, ktoré som založila ale čokoľvek potrebujem, vždy to zariadi. Je to jeden z najusilovnejších ľudí akých poznám," píše Bittó Cigániková o svojej kamarátke.

Kuriakom sa evidentne neriadila

Z výletu v Chorvátsku politička zverejnila video , kde v bikinách pózuje pri kormidlovaní lode. To jej samozrejme nemožno vytýkať, veď na pláž nejdete vyobliekaný, ako vo všedný deň, kedy sú "montérkami" politikov obleky a kostýmy, či iné elegantné oblečenie. 

Slovenskí poslanci na Taiwane? Len na vás tam čakali!
Duo slovenských poslancov Miroslav Žiak (SaS) a Juraj Šeliga (Za ľudí) sa pred pár dňami vybralo na Taiwan. Čo tam robia, zaujímalo denník 1.pluska.sk. Delegácia na spoznávanie Taiwanu „Nehodlám sa tam biť, bol som pozvaný ako vedúci európskej... Čítať ďalej
06 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

 

Ako sa teda má obliekať katolícka žena?
Ako sa teda má obliekať katolícka žena?
FB poslanca Milana Kuriaka
Takto poslankyňu za SaS poznáme všetci
Takto poslankyňu za SaS poznáme všetci
Instagram Janky Bittó Cigánikovej
Instagram Janky Bittó Cigánikovej
Instagram Janky Bittó Cigánikovej
Instagram Janky Bittó Cigánikovej
Instagram Janky Bittó Cigánikovej
Ako sa teda má obliekať katolícka žena?
Takto poslankyňu za SaS poznáme všetci