Anna Belousovová: Nezakrývajte niekoho hlúposť bojom za rovnoprávnosť!
06 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

"Milé rovnoprávne dámy, bojovníčky za rovnoprávnosť žien, nesnažte sa nám tlačiť kaleráby do hláv a hlúposť niekoho nezakrývajte bojom za rovnoprávnosť. Zelenskú predsa nekritizovali za to, že sedí s kolenami naširoko od seba, ale kvôli tomu, že v čase, keď Ukrajinci trpia a umierajú, ona a jej muž pózujú pre časopis o móde a dizajne." Citát Anna Belousovová.

"Pred časom vzbudili celosvetovú vlnu kritiky fotografie prezidenta Ukrajiny Zelenského a jeho manželky, ktoré fotili pre časopis Vogue zaoberajúci sa módou a dizajnom. Prezidentský manželský pár kritizovali dokonca v USA! A to už je čo povedať," otvára tému bývala politička Anna Belousovová. 

Častá taktika - nájdi zástupný problém

"Na obhajobu cynického a dosť nechutného správania dua Zelenských vymyslela ukrajinská novinárka krycí manéver. Začala obhajovať pani prezidentovú, akoby tá vraj bola kritizovaná za to akým spôsobom sedela na fotografii na titulke Vogue. Sedela s kolenami naširoko od seba. A už to začalo. Internetom sa začala šíriť kampaň, kde sa známe ženy pridávajú. Fotia sa v podobnej póze - nohy naširoko. Akože : aj my ženy tak môžeme sedieť nielen muži. To sú staré vzorce správania a podobné reči," píše politička.

Jozef Banáš TOTÁLNE na rovinu!
Jozef Banáš je najprekladanejší slovenský spisovateľ. Moderátorka podkastu Bez omáčky Liana Laga sa s ním rozprávala a stihli prebrať všetko. Cenzúru, očkovanie, rúška, média a ale aj vojnu na Ukrajine. Absolútne na rovinu. Veľké osobnosti sme... Čítať ďalej
06 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ku kampani sa pridala napríklad aj ministerka spravodlivosti Mária Koliková

"Milé rovnoprávne dámy, bojovníčky za rovnoprávnosť žien, nesnažte sa nám tlačiť kaleráby do hláv a hlúposť niekoho nezakrývajte bojom za rovnoprávnosť. Zelenskú predsa nekritizovali za to, že sedí s kolenami naširoko od seba, ale kvôli tomu, že v čase, keď Ukrajinci trpia a umierajú, ona a jej muž pózujú pre časopis o móde a dizajne. Pričom to robia na pozadí, ktoré sa v bezpečí mimo bojov štylizuje do vojnového prostredia," upozorňuje predsedníčka strany Národ a spravodlivosť.

Nechutné a cynické

"Nohy nech si dajú obe dámy, kde chcú. Pre mňa za mňa aj za ucho ,ale rozum by mali mať na správnom mieste," vysvetľuje Belousovová svoj postoj.

"PS: Rovnoprávnosť žien neznamená, že sa budeme chovať a vyzerať ako muži. Ono sa dobre dobre hovorí o rovnoprávnosti žien manželke prezidenta, ktorá robí kariéru len vďaka tomu, s kým žije. No žiť s politikom, ešte neznamená, byť politikom. Funkcie a z nich vyplývajúce kompetencie nie sú infekčná choroba. Neprenášajú sa stykom ..." ironizuje Anna Belousovová v príspevku na sociálnej sieti.

Je paragraf 363 znova na scéne?
Hoci vyšetrovanie bývalého riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského pokračuje, kajúcnici Makó a Beňa už nie sú stíhaní pre jeho krivé obvinenie. Množstvo pochybností okolo vedenia prípadu bratislavskou prokuratúrou, ho Generálna prokuratúra presunula do... Čítať ďalej
06 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik