Miroslav Kollár: Verejné financie sú v rozklade, Matovič sa hrá s sms-kami
06 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Matovič sa má venovať rozkladu verejných financií, nie hrám s sms-kami," myslí si Miroslav Kollár, nezaradený poslanec NR SR, primátor mesta Hlohovec. Miroslav Kollár je presvedčený, že o charaktere Matoviča nič lepšie, ako jeho správanie nevypovedá.

"V čase, keď Rada pre rozpočtovú zodpovednosť po započítaní vplyvu „rodinného“ balíčka ministra financií Matoviča konštatuje, že deficit verejných financií bude síce tento a budúci rok o čosi nižší, ako pôvodne predpokladala, ale v rokoch 2024 a 2025 sa začne opäť zvyšovať, sa Igor Matovič pripomenul uprostred leta na Facebooku," píše na sociálnej sieti poslanec NR SR Miroslav Kollár (Spolu).

"Namiesto návrhov riešení, ako mieni z pozície ministra financií a šéfa najsilnejšej vládnej strany zabrániť rozvratu verejných financií, ale zverejnil jeho internú komunikáciu s Richardom Sulíkom o vytlačení Borisa Kollára z vlády," dodáva.

"K celej „kauze“ poviem len toľko. Nemám informácie, že odchod Borisa Kollára z vládnej koalície bol reálnou opciou, ale ak by tak bolo, rád by som sa na túto tému rozprával. Konzistentne – od roku 2020 – tvrdím, že prizvanie Borisa Kollára do vládnej koalície bola chyba a v slušnej, na hodnotách založenej, protikorupčnej a demokratickej vládnej koalícii nemá čo robiť. Hlasoval som proti jeho menovaniu za šéfa parlamentu, hlasoval za jeho odvolanie pre kauzu plagiátorstva," vysvetľuje Kollár.

Anna Belousovová: Nezakrývajte niekoho hlúposť bojom za rovnoprávnosť!
"Milé rovnoprávne dámy, bojovníčky za rovnoprávnosť žien, nesnažte sa nám tlačiť kaleráby do hláv a hlúposť niekoho nezakrývajte bojom za rovnoprávnosť. Zelenskú predsa nekritizovali za to, že sedí s kolenami naširoko od seba, ale kvôli tomu, že v... Čítať ďalej
06 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Čo vypovedá podľa Miroslava Kollára o charaktere Igora Matoviča

"O charaktere Igora Matoviča nevypovedá nič lepšie, ako to, že namiesto riešenia problémov, za ktoré je zodpovedný, opakovane účelovo pracuje s rôznymi nahrávkami, zverejňuje skutočné i fiktívne informácie a manipulatívne operuje so správami, aj niekoľko rokov starými, na ktorých kontext sa už len málokto pamätá a nedajú sa overiť," tvrdí Kollár.

"Zodpovední politici sa zatiaľ na úrovni samospráv, ale niektorí kolegovia aj na úrovni parlamentu a vlády, snažia riešiť tisíc dôležitejších vecí, ktoré potrebuje urgentne riešiť – od nedostatku vody a extrémneho sucha, cez kolabujúce zdravotníctvo, infláciu a energetiku, až po vojnu v susednej krajine," dodáva.

"Aj Igor Matovič by už konečne mohol začať riešiť reálne problémy ľudí na Slovensku, a nie seba," konštatuje v závere príspevku an sociálnej sieti Miroslav Kollár. 

Eduard Chmelár: Zuzana Čaputová je čistá faloš
"Čistá faloš," píše na sociálnej sieti politológ a historik Eduard Chmelár v reakcii na stretnutie prezidentky Zuzany Čaputovej s Pezinčankami a Pezinčanmi z folklórneho súboru Radosť. "Pozrite sa na tých šašov, čo nás vedú dnes, zahĺbení do seba,... Čítať ďalej
06 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik