Veľký prešľap spravodajskej televízie: Farkašovský upozorňuje na 33 minút pochybnej slávy Remišovej
24 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Predsedníčka strany, ktorá je v koalícii do počtu, včera získala mediálny priestor, ktorý by prináležal hlave štátu! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti bývalý moderátor hlavných správ TV Markíza a politik Karol Farkašovský.

Apel na televízie sa jej oplatil

Len pred nedávnom sa líderka mikroskopickej strany Za ľudí Veronika Remišová sťažovala, aký veľký priestor dávajú televízie predstaviteľom opozície. Takmer plakala, aké je to nespravodlivé a televízie by si mali uvedomiť, že vysielací priestor by mali venovať stranám a ich predstaviteľom podľa toho, ako dopadli vo vôľbách.

Dosť naivná predstava, ale jej ufňukaný status na sociálnej sieti sa jej očividne oplatil. Dostala až nevídaný priestor, čo si zobral na mušku Karol Farkašovský.

Polyhistor v ženskej sukni

"Sama samučičká v nedeľnej diskusii, žiadny oponent. Dokonca aj moderátor, inak šikovný a inokedy vyvážene a objektívne pôsobiaci, bol včera doslova medový. Z formulácie otázok i sladkastej melodiky hlasu znela nadmerná vďačnosť za to, že mal vôbec diskutérku," ohodnotil prácu svojho kolegu starý televízny harcovník Farkašovský.

Líderka Za ľudí opäť zúri: Tentoraz nevie rozdýchať počíňanie televízií!
Verejnoprávna či súkromná všetko jedno! Podpredsedníčka vlády Veronika Remišová má v zuboch všetky televízie. Vo svojom statuse na sociálnej sieti sa posťažovala, že nikto jej na obrazovke nedáva dostatočný priestor. A to má nový účes! Veronika,... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pritom podľa neho pôvodný zámer - besedu o obrannej zmluve s I.Korčokom a P. Pellegrinim - mohli pokojne realizovať cez videohovor bežne používaný v iných reláciách spravodajskej televízie.

"Veronika Remišová v kráľovsky štedrom priestore nás 33 minút štedro obdarúvala floskulami od šavla k pavlovi. Najskôr koaličná mantra k obrannej zmluve, bývalej vláde, potom ďalšia k Bödörovi, nasledujúca o víruse omikron, doplnená o reformu v justícii, boji proti mafii a korupcii, povinné očkovanie a až posledné tri minúty o „svojej“ agende, že ľudia už nemusia behať s papiermi po úradoch. Túto tematickú všehochuť diskutérka výdatne solila dobre známym „lebo Fico“," skonštatoval Farkašovský.

Hlas- SD vyzýva ministra na demisiu. Chcel zatajiť kauzu svíň
Róbert Puci sa na svojom profile na sociálnej sieti vrátil ku kauze oľajňáckeho ministra pôdohospodárstva. Podľa neho chcel minister tohto rezortu Samuel Vlčan podporu na svine pred verejnosťou utajiť. Vzorec schválil osobne. Hlas žiada, aby za to... Čítať ďalej
24 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Televízia prestrelila - silné podceňovanie intelektu divákov

"Keby ju ľudia nepoznali, vari by si aj pomysleli, aký polyhistor v ženskej sukni. Ale pri všetkej úcte, aby sa politička s bábkohereckým vzdelaním suverénne, bez akejkoľvek sebakritiky vyjadrovala k obrannej zmluve s USA, jej ustanoveniam, bojovým stíhačkám F 16, k servisným leteckým technikom, k okupácii Československa v roku 1968 keď ešte nebola ani na svete, potom k justičnej reforme a k vírusu...tak to už je silné podceňovanie intelektu divákov," myslí si exmoderátor.

V skutočnosti to podľa Farkašovského nebola ani diskusia, ale zmeska nič nehovoriacich povrchných tvrdení bez dôkladnej znalosti vecí a súvislostí. Navyše, na veľmi jemné a veľmi zhovievavé otázky moderátora.

"Neviem, či sa televízii vyplatí takéto hazardovanie s priazňou divákov. A som zvedavý ako to pomôže výtlaku strany, ktorá je v pozícii koaličného klauna. A po včerajšku s riadne červeným nosom," uzavrel Farkašovský.

Blaha varuje: Desať dôvodov povedať NIE dohode s USA!
Okupácia začína! Takto reagoval smerák Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti na informáciu, že na slovenskom území budú v prvých dvoch marcových týždňoch vojenské cvičenia s tromi tisíckami amerických vojakov. Má Smer riešenie? Prídu dočasne -... Čítať ďalej
24 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.