Na oslavu narodenín Sulík len tak ľahko nezabudne! A môže za to jeho kolegyňa
14 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Bol to darček ako hrom! Minister hospodárstva Richard Sulík len nedávno oslávil 54. narodeniny a bude mať veru na čo spomínať. O unikátny darček sa mu postarala kolegyňa Janka Bittó Cigániková.

Ťažkosti s výberom darčekov

Keď ste minister, je len málo vecí, ktorými vás môžu vaši blízky obdariť a ktoré by ste si nemohli dovoliť sami. Je naozaj veľmi ťažké vymýšľať darčeky či už na Vianoce alebo na narodeniny. 

Plat ministra nie je na zahodenie, slušne si zarobil za 4 roky v europarlamente a len za predaj spoločnosti FaxCopy, ktorú kedysi založil, mu chodí na účet 100-tisíc eur ročne, píše portál 1pluska.sk

Zážitkové prekvapenia bodujú

Napriek tejto skutočnosti však stále existujú veci a dary, ktoré dokážu Sulíka potešiť. O jednom z nich vedela jeho dlhoročná kolegyňa. Svojmu šéfovi prichystala prekvapenie na jeho narodeniny, ktoré v stredu oslávil.

Richard Sulík si narodeninový darček vychutnal spoločne s dcérou. "Dostal som parádny darček od Janky Cigánikovej - vstupenku pre mňa a moju dcéru na koncert mojej obľúbenej huslistky Anne Sophie Mutter vrátane krátkeho rozhovoru s hviezdou večera. Bol to skvelý zážitok," uviedol po koncerte šťastný Sulík.

Zmluva s USA je na spadnutie: Hádajte, kto bude mať posledné slovo!
Celé to už stojí a padá iba na prezidentke! Medzinárodná zmluva o vojenskej spolupráci s USA po schválení vládou smeruje do parlamentu. Definitívne slovo však bude mať prezidentka Zuzana Čaputová, píše denník Pravda. Skúpa na slovo Obranná zmluva... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.