Údaje o nadmernej úmrtnosti zostávajú TAJNÉ: Holandská vláda blokuje vyšetrovanie
10 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Od začiatku decembra musí holandská vláda zverejňovať údaje o nadmernej úmrtnosti v krajine. Jednomyseľne o tom rozhodol parlament. Vláda však tieto údaje utajuje, informuje tkp.at.

Od 1. decembra je vláda v Holandsku povinná dať preskúmať údaje o nadmernej úmrtnosti. Začiatkom decembra bola v Holandsku nadúmrtnosť 800 až 900 ľudí týždenne. V tom čase zomieralo na COVID každý týždeň 300 ľudí. Túto nadmernú úmrtnosť by malo objasniť nezávislé vyšetrovanie.

Nie je to všeliek! Varovanie pred klamlivými nádejami z plošného povinného očkovania
Medzi liberálmi v Nemecku sa stupňuje skepsa voči povinnému celoplošnému očkovaniu. Hovorí sa o klamlivých nádejách a uvažuje sa o alternatívnych návrhoch v boji proti COVIDu, píše epochtimes.de. Šéf bádensko-württemberskej FDP Michael Theurer... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Pozadie nadmernej úmrtnosti

Vedcov to znepokojuje. Profesor teórie pravdepodobnosti Ronald Meester (Slobodná univerzita v Amsterdame) a ekonómka zdravotníctva Eline van den Broek-Altenburgová kritizujú vládu v denníku "de Volkskrant". Je potrebné konečne umožniť preskúmanie nadmernej úmrtnosti, tvrdia.

Vedci označujú za „nezodpovedné", že vláda ešte nevyhovela žiadosti parlamentu. Situácia je naliehavá. Medzitým je v Holandsku nadúmrtnosť 1 200 ľudí týždenne.

Izraelský odborník: COVID-19 bude buď endemický, alebo úplne zmizne. TERAZ očkovať 4. dávkou je ZBYTOČNÉ
Podľa Drora Mevoracha, primára interného oddelenia nemocnice Hadassah v Jeruzaleme, sú dva možné scenáre osudu COVIDu: Buď sa stane endemickou chorobou, alebo celkom zmizne, píše portál novinky.cz. Rozhodnutie izraelskej vlády začať teraz... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Nejasné dôvody

Dôvody sú úplne nejasné. Zomiera na koronavírusu skutočne viac ľudí, ako sa zaznamenáva? Je to spôsobené pandemickou prevádzkou nemocníc? To spôsobuje zmenu v liečbe a starostlivosti. Alebo je to očkovanie? Podľa vedcov sa v holandskej mainstreamovej tlači objavujú rôzne náznaky.

Prečo sa údaje nezverejňujú?

Výskumníci sa tiež prihovárajú za objektivizáciu diskusie. Problematické je, že sa nevie, prečo sa údaje nezverejňujú. Najmä keď vláda zároveň vyvíja tlak na obyvateľstvo, aby sa dalo zaočkovať.

„Flurona“ – dvojitá nákaza koronavírusom a chrípkou súčasne: Už je v TÝCHTO krajinách. Ide o NOVÝ vírus?
Izrael vyvolal vo svete veľký rozruch po objavení „Flurony" – dvojnákazy koronavírusom a chrípkou súčasne. Dvojitá infekcia sa už zistila aj v ďalších krajinách. V kombinácii s chrípkou je Omikron, aj Delta, informuje... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Okrem toho je potrebné zohľadniť ochranu údajov. Informácie o veku, pohlaví, BMI, príjme, stave očkovania, vedľajších účinkoch, predchádzajúcich ochoreniach - to všetko sa musí odovzdávať anonymne.

Protesty proti koronovým opatreniam sú v Holandsku masívne. Polícia uplatňuje represie. Obaja výskumníci vo svojom článku, o ktorom informoval aj portál heise.de, poukazujú na to, že nezávislé vyšetrovanie by mohlo trochu schladiť nálady v krajine, uzatvára tkp.at.

(Medzititulky red. HD.)

Štvrtá dávka vakcíny ZLYHÁVA - prvé údaje z Izraela
Ani štvrté očkovanie nezabezpečuje dlhodobú účinnosť proti COVIDu. Ukazujú to prvé výsledky štúdie z Izraela. Hoci po druhom "posilňovači", celkovo štvrtej dávky vakcíny mRNA, hladiny protilátok nakrátko stúpnu, rýchlo opäť klesnú, píše Waldo Holz... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.