Nie je to všeliek! Varovanie pred klamlivými nádejami z plošného povinného očkovania
08 | 01 | 2022 I Ingrid Vrabcová

Medzi liberálmi v Nemecku sa stupňuje skepsa voči povinnému celoplošnému očkovaniu. Hovorí sa o klamlivých nádejách a uvažuje sa o alternatívnych návrhoch v boji proti COVIDu, píše epochtimes.de.

Šéf bádensko-württemberskej FDP Michael Theurer varuje pred prehnanými očakávaniami v súvislosti s povinným očkovaním.

Nie je to všeliek

„Čím dlhšie diskusia pokračuje, tým viac sa ukazuje, že povinné očkovanie nie je všeliek," - povedal Theurer v rozhovore pre Deutsche Presse-Agentur. Zdôraznil, že je klamlivá nádej, že povinné očkovanie ako liek na všetko povedie k ukončeniu pandémie.

PODVOD: tretina pacientov, oficiálne evidovaných ako covidoví, je v nemocnici z úplne iných dôvodov (Peter F. Mayer)
Komentár Petra F. Mayera (TKP) S cieľom udržať tvrdenie o pandémii neočkovaných, musí byť v nemocniciach a na jednotkách intenzívnej starostlivosti čo najviac neočkovaných. Na tento účel sa údaje falšujú, alebo sa aspoň už neuvádzajú, ako sa to... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Theurer, ktorý je aj štátnym tajomníkom spolkového ministerstva dopravy, zdôraznil, že očkovaní ľudia môžu byť stále nákazliví, a existujú nové mutácie a ľudia s inými predchádzajúcimi závažnými ochoreniami, kvôli ktorým sa nemôžu dať zaočkovať proti COVIDu.

Povinné očkovanie a pomsta nezaočkovaným?

Očakáva sa, že Bundestag rozhodne o povinnom očkovaní proti koronavírusu  v slobodnom hlasovaní bez frakčnej disciplíny. V FDP v Bundestagu však panuje odpor voči povinnej vakcinácii. Podpredseda FDP Wolfgang Kubicki nedávno ostro kritizoval zástancov povinného celoplošného očkovania proti COVIDu, a obvinil ich, že sa chcú pomstiť neočkovaným.

Čoraz viac štúdií ukazuje väčšie ohrozenie Omikronom po očkovaní
Názor TKP Od začiatku decembra sa neustále objavujú nové štúdie o účinkoch nového variantu Omikron. Ukazujú, že očkovaní sa dokonca nielenže podstatne častejšie nakazia než neočkovaní, ale aj reálne ochorejú. Imunitný únik Štúdie ukazujú... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Pokuty neprinútia skeptikov dať sa zaočkovať

Theurer si nevie predstaviť, že by v Bundestagu teraz zahlasoval za povinné vakcinovanie na celoplošnej úrovni. Pochybuje o tom, že povinné očkovanie pod hrozbou pokuty prinúti skeptikov dať sa vakcinovať proti COVIDu.

Masívny zásah do rozhodovania ľudí

Povinné očkovanie sa mylne označuje za všeliek, ale rozhodujúcim faktorom je čo najviac zvýšiť zaočkovanosť v krajine. Príliš málo sa diskutuje o tom, že povinné očkovanie je masívnym zásahom do rozhodovania ľudí.

Dôvod PREČO hromadné testovanie nemá zmysel (Peter F. Mayer)
Názor Petra F. Mayera (TKP) Na začiatku bol „nový“ koronavírus. Mainstreamové médiá neustále zdôrazňovali slovo „nový“. Na druhej strane odborníci ako Wolfgang Wodarg od začiatku poukazovali na to, že 15 až 20 percent infekcií každú zimu... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Ako možnú alternatívu k celoplošnej očkovacej povinnosti Theurer navrhol povinné poradenstvo pre skeptikov, ktoré by vykonávali praktickí lekári. Možnosťou v boji proti pandémii by však mohlo byť povinné očkovanie zraniteľných skupín – ľudí nad 60 rokov, uzatvára epochtimes.de.

(Medzititulky red. HD.)

„Veľký hráč“ Omikron: Vyššia náchylnosť na infekciu u očkovaných než u neočkovaných (Anton Stein)
Názor Antona Steina (TKP) Podľa britských a nemeckých údajov očkovaným hrozí väčšie riziko ochorenia na Omikron než neočkovaným. Ľudia už číslam veľmi neveria. Podľa Tichys Einblick, alebo nedávneho prieskumu INSA len 32 percent opýtaných... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.